Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.3k
  • Views 144.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_1059441

Odlaze u zoru

Odlaze u vece

Da ukrote rijeku

Od gvozdja sto tece

Dok nad gradom nebo spi

Svako od njih za nas bdi

Budni sanjaju

Metalni radnici

Hiljadu stepeni

Oko njih kad gori

U znojavoj ruci

Celik progovori

Dan nam zivot bude let

Iskovace novi svijet

Oni mogu to

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

METALNI RADNICI!!! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gifmusik19.gifmusik19.gifmusik19.gifmusik20.gif

comment_1063070
jel mogu ja da dobijem neki demo?.....ako ga uopshte ima.....

Imamo za sada samo Lake, koji je mogao da se skine na www.stormageddon.cjb.net, ali mislim da to vise ne radi... U svakom slucaju, ponovo smo ga snimili i treba jos da uradimo vokale pa cemo to baciti na neki privremeni sajtic!!!!

comment_1064378

Eh sad pogledah tu recenziju... Pa boze moj covek sudi na osnovu onoga sto je dobio (pretpostavljam od Coka, jer niko od nas nije slao te stvari, bas zbog ovakvih recenzija) ... I jos jednom te gluposti nam se obise o glavu: "Smarao sam se kuci pa sam napravio black band", "Posle jedne probe snimili smo pesmu".... Ali dobro, od pocetne postave ostali su samo Matija i Meda promenjen pravac koji se radi...

Kad snimimo vokale za Lake, i snimimo jos neku pesmicu, sa nekom normalnom biografijom benda pa ce valjda biti bolje!!! pivopije.gifpivopije.gif

comment_1064397
Ljubomorni su sto nemaju Tetku i Tecu i sestre i bracu.... biggrin.gifbiggrin.gif

icon_mrgreen.gifpivopije.gif

tako je, necace!!

mnogo mi je krivo zbog recenzije.. nadam se da nece previse uticati na buducnost benda..... icon_sad.gif

samo vi nastavite sa radom! pivopije.gif

comment_1064402
Eh sad pogledah tu recenziju... Pa boze moj covek sudi na osnovu onoga sto je dobio (pretpostavljam od Coka, jer niko od nas nije slao te stvari, bas zbog ovakvih recenzija) ... I jos jednom te gluposti nam se obise o glavu: "Smarao sam se kuci pa sam napravio black band", "Posle jedne probe snimili smo pesmu".... Ali dobro, od pocetne postave ostali su samo Matija i Meda promenjen pravac koji se radi...

Kad snimimo vokale za Lake, i snimimo jos neku pesmicu, sa nekom normalnom biografijom benda pa ce valjda biti bolje!!! pivopije.gifpivopije.gif

recenzija je glupost ziva,kao i uopste Cokovo sirenje promo diska sa 2 muzicki potpuno razlicite pesme.....promo sa 2 pesme....laugh.gif

Vi lepo kad snimite nove stvari posaljite,pa cete (valjda) dobiti bolju recenziju icon_smile.gif

btw,nece vas ubiti losa kritika pivopije.gif