January 4, 200619 yr comment_983054 brate vristo sam od smeha kad sam vido ZBOGOM KIKINDO NA KURAC TE NABIJEM
January 4, 200619 yr comment_983374 brate vristo sam od smeha kad sam vido ZBOGOM KIKINDO NA KURAC TE NABIJEM heheheheheeh.... kikindski pederi , licimuri i deeemoni !!! Kako ti je bilo na doceku ? Jel si zunuo koju ljutu?
January 5, 200619 yr comment_984032 heheheheheeh.... kikindski pederi , licimuri i deeemoni !!! Kako ti je bilo na doceku ? Jel si zunuo koju ljutu? De's bojsa leba ti tvog!!!!!(i slanine,kajmaka)
January 5, 200619 yr comment_984273 Momci,kako napreduje nova postava? Je li se uklopio (Pede)Ripper?
January 5, 200619 yr comment_984280 samo malo vince ali fala bogu nije bilo ihhh..... a ja sam se odvalio...... radio sam za sankom. Mozes misliti koliko sam se razbio kad sam na onoj flashi piwa od 2 litre svirao dzitru!
January 5, 200619 yr comment_984388 Momci,kako napreduje nova postava? Je li se uklopio (Pede)Ripper? Uh Ripper jebe dete... Uklopio se ko da je oduvek sa nama... I jos nas i tera da mnogo ozbiljnije radimo, tako da nema vise raspadanja na bini...
January 5, 200619 yr comment_984392 Pa je l' vam ostao Čoko ili mu je još jedan bend propao. Prop'o ko ona stvar kroz pocepane gace.... Salim se podelili smo se i razdvojili pravce i to je to...
January 5, 200619 yr comment_984623 cula sam da je vas bend sranje od jednog ortaka Pise i na zidu dupe pa jedan probo pa slomio k.rac
January 5, 200619 yr comment_984692 Leba vi,nemo' se ujedamo po pitanje uklapanja,z'shto ima da neko svrshi na opshtinskem sudu i bide biven s' kaljavu tarabu Koji sam seljak i ponosim se time
January 6, 200619 yr comment_985151 Uh Ripper jebe dete... Uklopio se ko da je oduvek sa nama... I jos nas i tera da mnogo ozbiljnije radimo Pa takav je on...znam ja njega. Ali,to je dobro
January 6, 200619 yr comment_985388 Pa imaš Neleta i Jagode. Nisi morao ni da kažeš da si ljakse! Sto si glup Vlado,aj mi to opisi...Jebo te patak u dupe...ono nisu jagode nego Osmi Putnik...Jel ti nakraju mala |R|ana poblajvila hahahahahahaha Pozdrav druze sta ima P.s. Vucko hvala na pohvalama,trudimo se svi koliko god mozemo,mora jos bolje,cvrshce i heavy...zato let's rock together on the stage next time @Sharkey druze...nisu ono jagode,jos ti pise na slici hahaha Slepac
January 6, 200619 yr comment_985403 cula sam da je vas bend sranje od jednog ortaka www.stormagedon.cjb.net, skini Lake of dying tears, dodji na finale Demo Masters Tribute Bendova, Odslusaj, pa proceni
January 6, 200619 yr comment_985409 ah.... pozdrav stormageddonu! srecni praznici ko ih slavi... i tako to...
January 6, 200619 yr comment_985412 Pa takav je on...znam ja njega. Ali,to je dobro Gde, nama je bio neophodan jedan koji ce da dotera bagru u red, sada vec i na probama sve mnoooogo bolje (i tise) zvuci, samo nikako da se pojavi Marko - sjebo nesto grlo za navu godinu, pa jos ni mi nemamo kompletan utisak o novoj postavi i zvuku...
January 6, 200619 yr comment_985414 ah.... pozdrav stormageddonu! srecni praznici ko ih slavi... i tako to... ah, pozdrav takodje i sve najlepse ...
January 6, 200619 yr comment_985419 Gde, nama je bio neophodan jedan koji ce da dotera bagru u red, sada vec i na probama sve mnoooogo bolje (i tise) zvuci, samo nikako da se pojavi Marko - sjebo nesto grlo za navu godinu, pa jos ni mi nemamo kompletan utisak o novoj postavi i zvuku... fino, fino.... samo da se ne raspadate vise na sceni. majku mu, zvucali ste kao hor od vrhunskih solo pevaca - svi super pevaju, ali svako za sebe... SlavA!!
January 6, 200619 yr comment_985433 fino, fino.... samo da se ne raspadate vise na sceni. majku mu, zvucali ste kao hor od vrhunskih solo pevaca - svi super pevaju, ali svako za sebe... SlavA!! To stoji, bice sigurno bolje, jos sa markom, to ce biti skroz drugi bend (u pozitivnom smislu)... Po meni je bolje kad postoji pevac koji je samo pevac u bendu i zbog scenskog nastupa, ali jos vise sto su svi usredsredjeni na svoje instrumente...