April 16, 200619 yr comment_1100611 Pre nego sto smo poceli da sviramo zaskocila me i bivsa i sadasnja i potencijalna....nemoz covek da zivi od tinejdzerki.
April 17, 200619 yr comment_1101363 Baš mi te je žao... A što jes' jes'. Baš smo ja i Milena komentarisale kako si "živahan" bio na svirci. Htela je da ode da te blamira pred obožavateljkama, ali se predomislila.
April 17, 200619 yr comment_1101371 Baš mi te je žao... A što jes' jes'. Baš smo ja i Milena komentarisale kako si "živahan" bio na svirci. Htela je da ode da te blamira pred obožavateljkama, ali se predomislila. Sta da ode i da kaze Meda peder... Pa da im unisti sve fantazije!!!!
April 17, 200619 yr comment_1101375 jos drugara sa klackalice?!! nemam pojma o kome se radi, ali hvala na pomoci u svakom slucaju.... sta da se radi kad ja+stimpi+nasi kreveti+patike+mobilni+sve sto nam je po dzepovima....nemamo ni 80kg zato se valja da dodjemo mi malo "jaci" ( ) da vam nabijamo komplekse nema na cemu
April 17, 200619 yr comment_1101412 Sta da ode i da kaze Meda peder... Pa da im unisti sve fantazije!!!! PEDA MEDER!!! Ma ne to... Pa nije ona tako prosta. To bi više priličilo onoj zagoreloj jadnici koja te je špijunirala kad si mokrio uz zid... Ne znam, nismo raspravljale o tome, ali mislim da bi to bilo nešto u fazonu: "Hej bato, pita te tetka da li ideš sutra kod baka-Ljubislave na ručak? Spremiće nam šnenokle." ili bi tvojoj večernjoj ženki pokazala neke slike iz vremena kad si bio mali i debeo i sav umusavljen kašicom od zelja... Ah, što ja nemam burazera da ga ovako blamiram...
April 17, 200619 yr comment_1101526 zato se valja da dodjemo mi malo "jaci" ( ) da vam nabijamo komplekse nema na cemu eeeee....braco svirkate u petak a? ne znam da li cu uspeti, ali u svakom slucaju cu probati da dodzem.... ljub!
April 17, 200619 yr comment_1102103 Bogami bice dobro u petak, sad sam saznao da sviramo, video sam i ostale bendove... Bice looooodnica... Pogotovu sa onim nesretnim HIM tributom... Jedva cekam da vidim kako ce reagovati publika (Respect, stvarno hrabar potez)!
April 18, 200619 yr comment_1102400 zbog tahvih likova vredi zavoleti him!!! samo prosli put su ONE DRKADZIJSKE SELJACINE hteli da ih peglaju!!!! brate kolki degen covek treba da bude.... brate ja sad u 5-ak sviram sa oba benda!!! B.E.D.A.K. sir,,,
April 18, 200619 yr comment_1102666 brate,meni to uopshte nije jasno........zashto da peglate likove koji hotje da sviraju HIM?Shta fali tome?Ne svidja ti se....izadjesh napolje........ja ne volim pank ali netju da idem da bijem KPS-ovce zbog toga......
April 18, 200619 yr comment_1102719 ja iskreno jedva cekam da cujem taj him tribjut, ne znam, bas me zanima kako zvuci....nisam ih cula do sad...i nije mi jasno zasto bi ih neko tukao...dajte ljudi malo tolerancije... @meda- c, c, c.... @buraz- sam protiv sebe, a? i jedva cekam i vas opet da cujem medo, 'oces opet skupljati karte? mene mrzi da glasam
April 18, 200619 yr comment_1102726 ja ne volim pank ali netju da idem da bijem KPS-ovce zbog toga...... no.gif no.gif onda si ti brate picka...
April 18, 200619 yr comment_1103239 kps i nije pank, vise je pank-rokic... medo, BLJAKERU stari, ti tako sinku mome, a??? moreee... joj., svirkate u petak!!!!! spremite mi prvu pomoc!
April 19, 200619 yr comment_1103627 kps i nije pank, vise je pank-rokic... nebitno.......nije to poenta,oni su mi prvi pali na pamet...... @Blacksmith-
April 19, 200619 yr comment_1103688 Ma zajebavam se...jebe mi se da se peglam... Ja sam vise za ono vodite ljubav a ne rat, ili ono nadji nesto da kreses da bi izbacio agresiju!
April 19, 200619 yr comment_1103960 Ja sam vise za ono vodite ljubav a ne rat, ili ono nadji nesto da kreses da bi izbacio agresiju! it's soooooo......you
April 19, 200619 yr comment_1104188 zasto me to uopste ne cudi........ ?! ce biti stogod novog?? Bice jedna nova obradica ako nesto ne podje naopako!!
April 20, 200619 yr Author comment_1105520 zbog tahvih likova vredi zavoleti him!!! samo prosli put su ONE DRKADZIJSKE SELJACINE hteli da ih peglaju!!!! brate kolki degen covek treba da bude.... brate ja sad u 5-ak sviram sa oba benda!!! B.E.D.A.K. sir,,, Ne diraj Alena Mozda jeste drkadzija ali nije seljacina
April 21, 200619 yr comment_1105794 In Deaths Embrace kvlt!!!!!!!!!!!!! (heh,ja sam toliki car da sam tako nazvao bend koji ce mozda imati svetlu buducnost kod nas,dakle,nema veceg cara od mene