Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.2k
  • Views 400.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Jos i ti da skines nevinost,i na konju si.

• Kao sto sam obecao, kraj je meseca. Sad ja kao glumim neku zvanicnost. Dakle ovako:   Posle tragedije Stanislav Sarsanski tj. Buca je napustio bend, bez ikakve zle krvi ili cega slicnog, jednostavno

comment_1372077
Наравно да се сећам, али је свирао са нама у томс вом сну. Знаш оно, Карло није могао да свира на неком великом концерту, пуна хала људи, па ми њега питали. Он каже ОК, али не зна како иде, кад тамо а оно рука сама иде у 'Space Eater'. Штета што ми ниси видео фацу док је то причао. Нисам после још 5 минута да померим доњу вилицу.

:) :) :) Замислите стварно Џета како праши thrash метал. :) А да га исцимамо да свира са Екипом СПЛУ. То би било интересантно! :)

:):):):):)

• Author
comment_1372081
:) :) :) Замислите стварно Џета како праши thrash метал. :) А да га исцимамо да свира са Екипом СПЛУ. То би било интересантно! :)

Чини ми се да би му то више одговарало, да опичи неки AC/DC...

• Author
comment_1377294

Не ја, Карло. Након што сам направио ту песму одмах пошто ми је испричао како се као мали плашио опере, рекао сам му у зајебанцији да ми напише занимљиве доживљаје из детињства. Верујем да би ту било још материјала за добре зајебантске песме. Мада, написао сам овде раније да имам идеју за одличну зајебантску песму за други албум, а звала би се 'LTD'. Нећу да откријем за шта је то скраћеница.

• Author
comment_1379403

Јес' била одлична свирка. Мало кафанска атмосфера, па смо морало да одсвирамо она 3 кафанска хита, али смо заборавили на најпознатији: Митар Мирић - Не може нам нико ништа. Без тога није смело да прође. :)

comment_1380999
Него, Јосипе, јеси ли чуо нову песму са нашег сајта?

Evo skinuo sam pesmu , Ej pa ovo mnogo dobro zvuči iznenadio sam se .

Nego u koliko primeraka izlazi Cd ili vinil možda?

• Author
comment_1381326

1000 комада диска за почетак. Кад буду мало вратили паре уложене у снимање, претпостављам да ће ићи плоча (обично раде 500 комада) и евентуално доштампавање ЦД тиража, уколико буде потражње.

• Author
comment_1381499

Мислиш на плочу? Па, мислим да и тога добијамо 10%, значи требало би неких 50 комада да дође у наш посед.