Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1197868
Dakle Esgaroth sachinjavaju jedni mladi momci impresionirani Black Metalom. Inache jedan od meni omiljenijih bendova, imam sve njihove albume kao i spotove koje su snimili i jedva chekam njihovu sledecu svirku kao ialbum icon_biggrin.gificon_cool.gif . He he zezam se ja naravno, samo tako nastavite momchadijo i bice neshto od vas kad odrastete mrred.gifmrred.gifmrred.gifmusik19.gif

Panda je bio naoružan i pod dejstvom alkohola violent.gifuser posted image

• Replies 452
  • Views 40.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_1198240
Dakle Esgaroth sachinjavaju jedni mladi momci impresionirani Black Metalom. Inache jedan od meni omiljenijih bendova, imam sve njihove albume kao i spotove koje su snimili i jedva chekam njihovu sledecu svirku kao ialbum icon_biggrin.gificon_cool.gif . He he zezam se ja naravno, samo tako nastavite momchadijo i bice neshto od vas kad odrastete mrred.gifmrred.gifmrred.gifmusik19.gif

toliko o medi kao lektoru,,,

comment_1198407
psycho paradox pravi novi aljbum?

ne seeeeeeeeeri!!!

biggreens.gif

Oni vecj dve,tri godine snimaju taj novi album,jebala ih alogia. Zapostavili su najbolji domacji bend bez konkurencije po meni,al dobro, njihova stvar.

comment_1200224
Ej Morgane!!A jel svirate u Smederevu??Nachuh nesto da ne....

Aha, ne...evo juče mi Andrej javio da će tek krajem avgusta doći. Eto, onda će MS fest da bude pre, negde oko 20 septembra.

Baš mi žao za Smederevo, al' šta ću icon_sad.gif

comment_1200465
Aha, ne...evo juče mi Andrej javio da će tek krajem avgusta doći. Eto, onda će MS fest da bude pre, negde oko 20 septembra.

Baš mi žao za Smederevo, al' šta ću icon_sad.gif

Morgane sine, nemoj tugovati, pa lepo vam kaze chovek da mozete da uzajmite nekog bubnjarosha!!!!!!!!! Mislim ima josh extreme bendova koji trenutno stagniraju sa probama a bubnjari su im u BG-u!!!!! Shto ne uzmete bubnjara DAGGERSPAWN-a????????? Mislim ionako svirate 5 pesama, moze da se izvezbate sa njim samo tako!!!!!

comment_1203941
E da ga jebem. Dobro, imaćete još ozbiljnih prilika za velike svireze, nije vam ovo sigurno ni prva a ni poslednja koju ste morali da otkažete. Jbg, stvarno ne znam šta da kažem.

Kako grlo priatelju, jel' ti bolje?