November 5, 200717 yr Author comment_1526974 Pa sta i ako su trazili pare... Nece da sviraju sigurno za pivo i za tapsanje po ramenu...
November 6, 200717 yr comment_1527775 Pa nazhalost necemo doci jer ja nisam u u gradu.. jbg, bice valjda prilike... :/ @Kidd - :) kako da ne...
November 20, 200717 yr comment_1536196 Inache, gostovacemo na 202jci u chetvrtak gde cete imati prilike da prvi put chujete snimke sa albuma pa koga interesuje neka upali radio transmitore
November 20, 200717 yr comment_1536242 hoho:) znachi nije vishe standardna lista: ona ne chuje bol drukchije nije moglo mozhda bash sada gde se vratjam uvek - mislim da bi bilo ok da chujemo neshto novo x))))
November 21, 200717 yr comment_1536779 hoho:) znachi nije vishe standardna lista: ona ne chuje bol drukchije nije moglo mozhda bash sada gde se vratjam uvek - mislim da bi bilo ok da chujemo neshto novo x)))) Pa necesh chuti nishta novo vec te iste pesme ali u studijskoj varijanti... mislim da je red da prestanu da pushtaju one demo snimke i da se malo ozbiljnije prezentujemo Kad ce album da se pojavi u prodaji? Pa za prodaju ne znam ali kapiram da ce krenuti jako brzo nakon shto stigne a to bi trebalo da je sam pochetak decembra ali cu javiti chim budem znao.. oce li biti onih kvalitetnih instrumentala Gde? Na radiju ili albumu? i kojih instrumentalA? mi imamo samo jedan ako ne rachunash intro..
November 22, 200717 yr comment_1536875 Pa shto da ne?... meni ni bi nishta falilo da i to nauchim.. Mогао би прво да научиш да певаш. :)
November 22, 200717 yr comment_1537091 Mогао би прво да научиш да певаш. :) Jedi bre govna ti!! .. Pa mislim na albumu. Bice onaj jedan instrumental na albumu Samo da izadje taj album pa cu da vam okachim cover.. @Kidd - Ma necemo ali jbg da znash kakve su oni sve probleme imali veruj mi da nije chudno shto im toliko treba..
November 24, 200717 yr comment_1538250 A da li ce kada album izadje,postojati ikakva mogucnost da mi,koji nismo iz Bg-a,ili nekog drugog grada gde ce biti u prodaji,direktno mislim na Vranje,nekim putem naruchimo album? Btw,slushala sam vashe gostovanje na 202,bilo je veoma zanimljivo i super,i prelepa je ona pesma sa Shopkom,i kao shto vec rekoh mogli biste nekada,onako chisto u prolazu da svratite i do Vranja... Edited November 24, 200717 yr by KLETVA
November 26, 200717 yr comment_1539122 A da li ce kada album izadje,postojati ikakva mogucnost da mi,koji nismo iz Bg-a,ili nekog drugog grada gde ce biti u prodaji,direktno mislim na Vranje,nekim putem naruchimo album? Btw,slushala sam vashe gostovanje na 202,bilo je veoma zanimljivo i super,i prelepa je ona pesma sa Shopkom,i kao shto vec rekoh mogli biste nekada,onako chisto u prolazu da svratite i do Vranja... Ma sigurno ce biti nachina za sve da dodju do albuma.. ako nishta drugo i mi iz benda cemo moci da posredujemo tako da ne brini... Shto se Shopke tiche on je moj veliki prijatelj i drago mi je da smo ovo uradili zajedno.. nadam se da ce pesma dobro proci kod ljudi... a za Vranje si chula na radiju.. zaokruzhili smo ga na mapi Srbije i valjda cemo doci uskoro.. Jedva cekam album! Svi ga jedva cekamo Uf, mi ne mozhemo da dochekamo a 90% izlazi u prvoj nedelji decembra