Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.4k
  • Views 122.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Flash Of The Neon Light
    Flash Of The Neon Light

Ovi carevi obećavaju... Nightfall smatram jednim od najbolji domaći metal bendova. Po meni su oni bolji i od nekih slavni bendova. Momci samo tako nastavite!

comment_1644331

E sooper... :rolleyes:

Znaci nosim maramice X)

Kao sto sam i obecala potrudicu se da dovedem ljude :D

comment_1644378
samo cu da kopiram onaj text sto sam ostavila na str.-za svirq u leskovcu!

od onih klinki ni prenos nije mogao da se odslusa kako valja...vristale i pistale!j.... ti! :mrtav:

eto toliko od mene :bigblue:

p.s.maxe,nisam htela da vredjam! :):)

a sta ce ti ti pistolji? :uhoh:

:D

Eh...nemoj da se žališ...morale smo da vrištimo i pištimo,jer je njihov nastup to i zahtevao!:-)

Jbg.. ma publika je bila sjajna.. mi nismo bili neshto na standardnom nivou ali je publika nadoknadila to i zezanje je bilo vrhunsko.. Shto se Lotketa tiche.. taj chovek velichina jedna i pravi uzor za mlade pevache i to ne samo po pevanju nego i po shvatanju nekih stvari.. :da:

Hvala svima koji su bili na svirci pogotovo ekipi iz Vranja koja doshal da nas chuje.. Mi cemo dati sve od sebe da dodjemo u Vranje i oduzhimo se za bezrezervnu podrshq :rockdevil:

@Night Walker - pa samo ti mene prozivaj i ja cu odmah da vadim pishtolje :)

Ah...nama je bilo zadovoljstvo!Znači definitivno,ali definitivno se nikada u životu nisam provela dobro kao sinoć u Leskovcu!Bili ste ooopasni!

Jest da sam malo ostala bez glasnih žica,i da malo ne mogu da pomeram glavu..ali ok....što reče Žare ‚‚Sve je to rock and roll! :rockdevil:

Šalu na stranu bili ste super,i moji drugovi koji vas pre toga nikada nisu slušali,bili su raspamećeni MAIDENom!!! :rockdevil:

Pozdrav....i Vranje vas naravno čeka...i roštilj kod ‚‚Žabu!‚‚ :D

Joj....da...umalo da zaboravim...Maxe...kakvo je bilo ono čudo ... ‚‚sprža‚‚ mislim da se zvaše...? :veseli:

Edited by KLETVA

comment_1645839

HEhehehe, sprzha, sprzha nego shta... :) :) i to je bila jako dobra sprzha... :)

Bila je super svirka i stvarno hvala svima josh jednom shto ste bili i podrzhali nas.. :rockdevil: i mora da se overi "kod Zhabu" :) :)

i evo neshto vezano za album....

Evo nekih mesta gde se moze naci nas album "Kao Da Niceg Nije Bilo"

Smederevska Palanka - Apolon

Sabac - Music Box

Mladenovac - World Of Music

Sid - Muzicka Industrija

Beograd - B92 (Dom Omladine), IPS, Mamut, Tehnomax, Tamara (Terazije), Felix, Mordor...

Spisak ce vremenom biti veci ali u medjuvremenu za one koji nisu u mogucnosti da dodju do prodajnog mesta album se moze kupiti i preko internet sajta:

www. yu4you. com

i naravno preko benda.. Kontakt [email protected]

comment_1646668
Pa gde opet ta pesma?... :) ma neka, samo neka nije opsesija.. :da:

Pa sad kao pustaju Možda baš sada u verziji sa albuma, a to je kao što Olga kaže,i kao što se da primetiti, drugačije nego sa demo snimka.

comment_1656525
Hit nedelje 202.. hvala na velikoj podrsci iz Vranja.. :da::pivopije:

Ah...nema na čemu..u ime celokupne podrške iz Vranja! :da:

Konačno, više i nama je laknulo. Svaku Božiju nedelje glasaj glasaj, glasaj, i uvek malo fali.

Ali sad...Još i Nikola...ma nema najjači ste!!! :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

:pivopije:

comment_1659914

Pozdrav. Album vam je odličan. Na prvo slušanje su mi se dopale Možda baš sada i Drukčije nije moglo. Očekujem da će mi se uskoro internet ustabiliti pa se nadam da ćete negdje sa hitom nedjelje svirati pa bih vas tako mogao čuti i u živo, a valjda će se ukazati neka prilika da dođete i u BL. U svakom slučaju odličan album.