Jump to content

Saša Grbić

Iskreni članovi
  • Posts

    1081
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Saša Grbić

  1. Meni lično zadnji album koji mi se svidio kao cjelina je Framing armageddon. Sve poslije mi je bljedunjavo.
  2. Neki dan mi dođe do ruku novi album. Album je baš dobar. Nemam zamjerki.
  3. Upravo slušam novi Alitorov ep Spoznaja. Odličan je ep. Tekstovi s na srpskom jeziku što je za svaku pohvalu. Moja preporuka za poslušati.
  4. Tek sam juče preslušao album. Ovo je jedan od rijetkih albuma novijeg datuma da mi se sviđa kao cjelina. Što reče prethodnik, treba uložiti više vremena u slušanje ovog albuma.
  5. Ljudi moji, jeli neko slušao ono zlo od albuma Gorana Miloševića? Na jednom ruskom forumu našao sam njegov album za download pod nazivom Moj anđele. To je strašno kako čovjek sada zvuči. U ovoj pjesmi se najbolje čuje koliko je čovjek grohnuo.
  6. Evo ja upravo slušam album na Deezeru. Nije loš album. Ima baš dobrih momenata.
  7. Upravo slušam album. Složiću se sa onima koji kažu da je album dobar, ali ne i album koji pomijera granice i pravi revoluciju. U svakom slučaju, još će se slušati ovaj album.
  8. Nisam znao za ovaj bend. Prekjuče skuidoh slučajno ovaj novi album i oduševih se. Super je muzika. Послато са KING_KONG_3 уз помоћ Тапатока
  9. Ja sam mislio da ovo nikad neće izaći. Danas sam skinuo album. Ne očekujem baš ništa od albuma. Poslušaću pa ću vidjeti šta je i kako je. Послато са KING_KONG_3 уз помоћ Тапатока
  10. Dobro zvučite i na engleskom jeziku. Bio sam malo skeptičan kako će sve ovo zvučati, ali moram priznati da mi se sviđa. Послато са KING_KONG_3 уз помоћ Тапатока
  11. Super je ovo. Послато са KING_KONG_3 уз помоћ Тапатока
  12. Nissam detaljno slušao ali mi se čini da bi novi album mogao biti dobar. Poslano sa mog KING_KONG_3 koristeći Tapatalk
  13. Sve je lakše nego preko pretraživača. Poslano sa mog KING_KONG_3 koristeći Tapatalk
  14. Ok. Izvinjavam se. Nisam mogao da ga nađem preko tapatalka. Potražiću forum ponovo.
  15. Pozdrav. Postoji li mogućnost da se za yumetal forum doda podrška za Tapatalk aplikaciju? Mislim da bi time ovaj forum u mnogome oživio.
  16. Nije među njihovim najboljim albumima, ali nije ni loš.
  17. Jeli samo ja nemogu otvoriti ovaj bandcamp ili?
  18. Sinoć su na Wackenu baš odradili posao. Gledao sam preko live streama. Sinošnji koncert možete skinuti na www.dimeadozen.org torrent sajtu. Kad se registrujete na tracker morate se javiti na [email protected] kako bi vas promovisali u power user i time vam omogućili download torenata.
  19. Bez veze. I ako su to radili, nisu to trebali objavljivati u javnost.
  20. Vidim da je Vixen izdao live album. Ja ga još nisam preslušao. Čekam da se pojavi flac.
  21. Vidim da niko ne komentariše novi album Ja mogu slobodno reći da su napravili odličan prog album. To je ta stara škola proga bez upliva djenta i ostalih modernih detalja. Meni se album baš dopao. Gitare su masne, jake, a Nikola pjeva fantastično. Čini mi se da on najbolje zvuči u ovom bendu.
  22. Kad dođem kući ovo ću da preslušam za odmor. Njihova pjesma "Pizda materina" je bila baš hit ovdje kod nas. Preko te pjesme mnogi su čuli za Brkove koji prije nisu imali pojma o njima.
  23. Moram ih poslušati kad ih ovoliko hvalite.
×
×
  • Create New...