Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.8k
  • Views 316.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ја сам не бих био толико лицимеран као неки људи овде. До јуче им је Кан био бог и батина, реченице су се кретале од - "Какав јединствен вокал, то нико други нема, Камелот не би био исти бенд без њега

• Night Prowler
    Night Prowler

Gamma Ray je keva i za Kamelot i HammerFall i sve sto si naveo osim Gardijana s kojima su otprilike u istom rangu.

• Alison_Hell
    Alison_Hell

necu smrdljivog Fabija

comment_1306586

Ovo je prvi Metal koncert od postojanja ove zemlje koji će biti sniman u Beogradu!! :rockdevil:

Ne samo da je prvi metal, nego je koliko ja znam prvi uopste. Mislim da tu cinjenicu ne treba izgubiti iz vida, za sve one koji su prozivali za cijenu karte samo da vam predocim informaciju zi prve ruke da je za snimanje One Co.... karta u pretprodaji kostala 44 eura. Naravno to ne znaci da mi i dalje necemo dati sve od sebe da cijena karte ne bude sto niza, ali stvarni apelujem da svi zajedno pokusamo da shvatimo kakvu smo ekskluzivu i cast dobili.

comment_1307723

Ne da je ekskluziva, nego otkida...

Alo bre, pa Kamelot NIKADA nije svirao u istocnoj Evropi do ove turneje(CAK ni u MADJARSKOJ!!!),

a pitanje je da li bi i sada, da nije bilo Beogradskog koncerta. Nadam se da ce koncert biti rasprodat i da cemo svetu pokazati sta se zove publika!!!!

comment_1307746

Nego..evo jedno pitanje za Nostrovce. Ak imate taj Kamelot tada za koga treba da dodje publika, da ne bude poluprazna sala za DVD! , zasto bre onda preuzeste i Blackmore's night, za koji nacuh da takodje vi organizujete, i koji ce takodje biti u aprilu?

Ak gresim, ili imam pogresne informacije, izvinjavam se. Ali ak je ovako, cini mi se kao malo gust raspored..