March 2, 200718 yr comment_1327275 zaposlite se.... eee necu, vise volim da mi neko drugi plati snimanje albuma:D
March 3, 200718 yr comment_1329059 da mame i tate neee, neka izdavacka kuca ili sl.. ali neverujem da ce to biti domaca izdavacka kuca:D Edited March 3, 200718 yr by Speed_Dead
March 4, 200718 yr comment_1330297 kamo lepe sretcje!nek sredi daca za "nice to eat you"records polako videcemo ,meni se nezuri:D al ja sam i mislio da iazamo za cehe,ruse,i amere...bice valjda dovoljno;)
March 6, 200718 yr comment_1332741 dacho barabo!!!!!!!! ajde da se vidimo sutra pre svirkeee!!!!!! javi se!
March 6, 200718 yr comment_1332983 joj danas cannibali ..prosli put ispade da mi je to najbolji cert ikada..bice kljanja i sad verujem,...samo mi je zao sto nesviramo sa njima..al jbg:D kec Djole jel ti josuvek nepijes alkohol?pa sta je azazel bez onog starog beer till death Djoleta ? poz pa se vidimo
March 7, 200718 yr comment_1333663 kriziram! dacho ali izdrzacu!!!!! a nadoknadjuje marva mesto mene.... filip se propio a dragan je u vrhunskoj formi chini mi se!!!!! kec kec kec gledamo se daggerspawn!!!!!!!!!!
March 11, 200718 yr comment_1338428 juce smo svirali u Sarajevu sa nasom bracom iz Banjaluke Monumentom..i jos nekim ultra dobrim bendovima:D mi smo odusevljeni svirkom..publika je bila super ,organizacija isto..dobicemo pae snimaka svirke uskoro.. jedino je put bio jezivo naporan i dug..a i panduri su nas tamo drndali..a i nasi kad smo presli granicu,,,...jbg al sve u svemu fantasticno!! svirali su: THE RITE OF RETALIATION (Fast Technical Death Metal !!! www.myspace.com/theriteofretaliation MONUMENT (Brutal Mosh Death Metal www.myspace.com/monumentmetal DAGGERSPAWN (Extreme Technical Death Metal www.daggerspawn.com EVADING DOWNFALL (Metalcore / Melodic DM www.myspace.com/___nameless___
March 13, 200718 yr comment_1341463 trebali su dg da stave za predgrupu kanibalima bend je odlican,gledao sam uivo 2-3 puta i ono je kidanje... udri,krsi,lomi!!!