Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.4k
  • Views 133.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vest o smrti Bon Jovi-a obišla svet

• strange illusion
    strange illusion

great! slavim rodjendan na koncertu   samo da protrci i poneka stara stvar... ja sam old school...

• Pa što to ne reče ranije? Oni silni ljudi što su išli na silne koncerte u Zagreb i super se proveli nisu ni znali da ne treba da idu tamo nego samo u Udine, jadni.

comment_654087

da, valjda bar govori engleski.. biggrin.gif

btw, nemam nista protiv H. ali ja sam eto ovdje u USA upoznala uzasno mnogo mladih ljudi koji godinama unazad zive ovdje, a ne znaju beknut ingliski!!!!!!!!!!!! icon_smile.gif

comment_655883

cher u portlandu ljudi.. ali karta je 55 dolara.

pa jebi ga, mislim stvarno.. no.gifno.gifno.gifno.gifno.gif

ajde Ivane, istresi dzepove, trebas da vodis malu plavu djevojcicu na cher koncert. wub.gifwub.gif i poslije jos samo Bon Jovi i eto! nista vise. icon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gif

molim vas da me podrzite u mojim nastojanjima da odem na koncert. ph34r.gif233.gif

comment_655885
cher u portlandu ljudi.. ali karta je 55 dolara.

pa jebi ga, mislim stvarno.. no.gifno.gifno.gifno.gifno.gif

ajde Ivane, istresi dzepove, trebas da vodis malu plavu djevojcicu na cher koncert. wub.gifwub.gif i poslije jos samo Bon Jovi i eto! nista vise. icon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gif

molim vas da me podrzite u mojim nastojanjima da odem na koncert. ph34r.gif233.gif

evo ja te podrzavam... icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

comment_655938
Je l' ima neka turneja skoro, nesto zanimljivo... neka novost...

Nesto sto ce izvaditi ovu temu iz govana

Ajde ja da probam...

darijus me u poslednje vreme drogirao ovim bendom pa sam nesto razmisljao icon_smile.gif ...sta se tim ljudima desilo...zasto su postali tako slinavi i pateticni...nije mi jasno...nemojte mi reci da su samo pare u pitanju...para su verujem imali i vise nego dovoljno...mora da postoji neki drugi razlog...

comment_656013
...sta se tim ljudima desilo...zasto su postali tako slinavi i pateticni...nije mi jasno...nemojte mi reci da su samo pare u pitanju...para su verujem imali i vise nego dovoljno...mora da postoji neki drugi razlog...

To stoji, njihova poslednja 2 albuma su meni POTPUNO neslusljiva pukeface.gifpukeface.gif

comment_656801
Ajde ja da probam...

darijus me u poslednje vreme drogirao ovim bendom pa sam nesto razmisljao icon_smile.gif ...sta se tim ljudima desilo...zasto su postali tako slinavi i pateticni...nije mi jasno...nemojte mi reci da su samo pare u pitanju...para su verujem imali i vise nego dovoljno...mora da postoji neki drugi razlog...

Evo i ja da probam icon_biggrin.gif

Zavisi sta si konkretno slusao.. koje albume... iz 80-ih... pocetkom 90-ih..

A "patetika" je oduvek bila srednje ime za ovaj bend. Neke pesme kad procitas zvuce lose, odnosno bas tako - pateticne i slinave, ali kada je cujes sa muzikom, utisak je drugaciji, nesto kao filmska muzika... Takodje jedna recenzija kaze da je samo BJ to dozvoljeno, i cak sta vise pozeljno da pisu takve pesme...

Inace, pare su uvek u pitanju.. jebiga takva su vremena dosla. icon_rolleyes.gifpukeface.gificon_frown.gif

Ja mislim da su noviji albumi takvi kakvi su zbog nedostatka inspiracije... jednostavno 15 godina dobre karijere je iscedilo svaku kap kreativnosti.. ako nekome odgovara takvo objasnjenje... icon_rolleyes.gif Ja sam posle nekih 50-ak svojih pesma doziveo bas to... smoris se i pocnes da pises sranja, koja onda iscepas/obrises {barem ja}. no.gif

Mozda je i razlog da bi se privukli novi, mladi fanovi? Ljudi, da se ne lazemo - ROCK 'N' ROLL is dead. To dokazuje i cinjenica da su 90% bendova koji su 80-ih zarili i palili danas samo ostali u knjigama...

Pa eto i Metallica je sa St. Anger postala starim fanovima sranje, ali su se neki novi klinci nalozili.

A mozda je to ono kao sa filmovima.. odgledas neki i strasno ti se dopadne, a posle izbace 2. deo i ti se smoris jer to nije nesto sto si ocekivao.. icon_spava.gif

Uglavnom bitno da su neke pesme/albumi ostali zauvek.. {ala ovo zvuci pateticno a? mhihi.gif }

uf, kako bi mu sad prisla otpozadi

Otpozadicarka a? icon_mrgreen.gif

Zbog njegovog dupeta bend ima vise stete nego koristi... a i zbog vas devojaka icon_rockdevil.gif

LOL

Mico mani me se pravopisa draga...

bitna je muzika i mr. Jovije

I agree biggrin.gif Me iz cepidlaka sometajms...

comment_656927

Evo i ja da probam  icon_biggrin.gif

Zavisi sta si konkretno slusao.. koje albume... iz 80-ih... pocetkom 90-ih..

A "patetika" je oduvek bila srednje ime za ovaj bend. Neke pesme kad procitas zvuce lose, odnosno bas tako - pateticne i slinave, ali kada je cujes sa muzikom, utisak je drugaciji, nesto kao filmska muzika... Takodje  jedna recenzija kaze da je samo BJ to dozvoljeno, i cak sta vise pozeljno da pisu takve pesme...

Inace, pare su uvek u pitanju.. jebiga takva su vremena dosla.  icon_rolleyes.gif  pukeface.gificon_frown.gif

Ja mislim da su noviji albumi takvi kakvi su zbog nedostatka inspiracije... jednostavno 15 godina dobre karijere je iscedilo svaku kap kreativnosti.. ako nekome odgovara takvo objasnjenje...  icon_rolleyes.gif Ja sam posle nekih 50-ak svojih pesma doziveo bas to... smoris se i pocnes da pises sranja, koja onda iscepas/obrises {barem ja}.  no.gif

Mozda je i razlog da bi se privukli novi, mladi fanovi? Ljudi, da se ne lazemo - ROCK 'N' ROLL is dead. To dokazuje i cinjenica da su 90% bendova koji su 80-ih zarili i palili danas samo ostali u  knjigama... 

Pa eto i Metallica je sa St. Anger postala starim fanovima sranje, ali su se neki novi klinci nalozili.

A mozda je to ono kao sa filmovima.. odgledas neki i strasno ti se dopadne, a posle izbace 2. deo i ti se smoris jer to nije nesto sto si ocekivao..  icon_spava.gif

Uglavnom bitno da su neke pesme/albumi ostali zauvek.. {ala ovo zvuci pateticno a?  mhihi.gif }

I agree  biggrin.gif  Me iz cepidlaka sometajms...

Milsim da si u pravu u vezi svega, nazalost...ja licno nikada ne bih ni ubacio neki njihov disk u cd player da Sambora ne svira u tom bendu...

Edited by Marty F