Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 4 weeks later...

nAkOn DuzeG wRemena,PoCeTnIcI KoJi sJaJnO zWuChE!!!

PrOwErEnO!! orangelistening.gif

LiKoWi JeSu MaDjArI,aLi Su Iz SeNtE,sLuZe Se SrPsKiM jEzIkOm...zAsHtO iH pOdWaJaTi?

StArShOoTeR,jOsH nIjE ZaWrShEnA sRpSkA wErZiJa SaJtA.

Извини, рођаче, којим ти дијалектом пишеш?

Ван теме, за eTeRnAl CaRcAsS:

Заиста питам те зашто пишеш као ретард?

ne pravim se pametan, nego ti govorim da mi je tesko da citam tvoje postove, kao sto je i svima ostalima

• 4 weeks later...

Nosite se u... jbt, raspravljajte o ovome negde drugde... nadite se na ulici, pobite se na ferku i a u PM...

Ashen epitaf, preteran bend... jako uvezban, dobre ideje, lepi aranzmani... stvarno svaka cast... Svirao sam jenom sa njima u subotici, i, uzivo su zvucali predobro... Support!

• 5 weeks later...
Nosite se u... jbt, raspravljajte o ovome negde drugde... nadite se na ulici, pobite se na ferku i a u PM...

Ashen epitaf, preteran bend... jako uvezban, dobre ideje, lepi aranzmani... stvarno svaka cast... Svirao sam jenom sa njima u subotici, i, uzivo su zvucali predobro... Support!

E to volim da cujem..oni su stvarno sjajni!!! icon_rockdevil.gif

• 9 months later...

Pa Vojvođanski Madjari inače oni su iz Sente ,Pa sviraju stalno po vojvodini ,Madjarskoj isto

koliko znam imali su koncert i u NS; i u Beogradu isto. mnogo uvežbani mladići

Da, bili su na Brutal Festu II, u februaru. Uvezbano, mada ne preterano po mom ukusu.

Ljudi su kul, muzika im je dushu dala za mlacenje glavom, uvezbani su, jedino imaju premalo pevanja i previse vrte rifove u pesmama... ali to ce oni vec srediti valda...

RESTEPKH !!!!!

Da, stvarno su dobar bend i za tu muziku sto sviraju stvarno dobro zvuce. Delili smo binu s njima i stvarno su ok likovi. Nemam zamerki.

• 3 months later...
  • 2 weeks later...

Ja se izvinjavam,ali koji ce qrac Ashen u Demo sekciji na forumu,taj bend odavno nije Demo bend.

Sve cestitke bendu za osvojeno prvo mesto !!!

• 3 months later...

Ma to su skroz cool momci. Gledao sam ih X puta i stvarno imaju pozitivnu energiju na bini. Samo moraju da pozure sa novim pesmama,ovo staro vec napamet znam... :S Veliki pozdrav Atili,Misku i ostalima!!!

Odlican bend, bas smo skoro imali svirku sa njima u S. Pazovi. Samo, po mom misljenju, trebali bi malo da porade na vokalima.