Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 2 months later...
  • Replies 113
  • Views 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vise mi se svidja kako je izgledala ranije, sad je nekako androgena.

• Kako sam ja shvatio nema to više veze sa starom Larom. Ovo je reboot serijala, znači skroz novi izgled i skroz novi personaliti. Mada ova Lara nije loša, kada pogledam kolko su unakazili Dantea sa re

• Ja cu svakako morati da nadogradim masinu zbog Elder Scrolls V.. ili to ili da batalim igranje..

comment_2289072

Jos u prethodnom je takva postala,nekako kao izoperisanaicon_smile.gif uglavnom,oni screen-ovi se ne cine losi,mada pitanje je dal' cu i moci da je igram posto mi je Under zesce kocioicon_smile.gif no dobro,ako ne mogu,neko ce valjda preneti utiskebiggrin.gif

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
comment_2363489

Kako sam ja shvatio nema to više veze sa starom Larom. Ovo je reboot serijala, znači skroz novi izgled i skroz novi personaliti. :D Mada ova Lara nije loša, kada pogledam kolko su unakazili Dantea sa rebootom. Inače ja nisam do sada prešao ni jedan Tomb Rider(imam neke traume iz detinjstva kada sam igrao Tomb Rider II) , možda ovaj bude prvi, vidim da se igra dosta oslanja na teritoriju i uspeh koji je postigao Uncharted.

Edited by Lunar

comment_2363731

Ima i tu istine, napraviše miks reboota i prequela. Prequel je u smislu da je mlada i da se razvija u "pravu" Laru, a reboot jer su izmenili priču o njenom postanku pljačkaša i avanturiste, jel'. U svakom slučaju, mislim da će biti fino osveženje. :da:

• 2 weeks later...
comment_2369891

Inače ja nisam do sada prešao ni jedan Tomb Rider(imam neke traume iz detinjstva kada sam igrao Tomb Rider II) , možda ovaj bude prvi, vidim da se igra dosta oslanja na teritoriju i uspeh koji je postigao Uncharted.

Mene su one kobre u Indiji (Tomb Raider II) uzasavale ali nekako sam uspeo da zavrsim igru. :) To je bila jedina strasna stvar za mene u celom serijalu.

• 8 months later...
  • 5 months later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.