Posted June 22, 200619 yr comment_1165597 Evo da vam predstavim svoj bend: Radi se o bendu iz Splita... djelujemo od 12. mjeseca 2005. i dosad smo snimili jednu pismu, a napravili još par.... inače, sviramo melodični heavy metal.... Postava je sljedeća: Civa - gitara Popa - gitara Gogi - bubnjevi Tića - bass Čoko - kljave Keko - vokali Našu snimljenu pjesmu možete skinut na linku: http://rapidshare.de/files/20845087/01_WASTELAND.wma.html Kvaliteta nije neka, al da se razumit. Pozdrav.
June 23, 200619 yr comment_1165710 Split, a? Pazi, ne spadate u domacu scenu, tako da cu temu sutra prebaciti na heavy metal, da znas da nije obrisana tek tako. A ako u bendu nema nikoga iz Stimulansa, Vege, ili pak Koziaka, to je isto kao da nemate bend Pozdrav i dobro dosao na forum
June 23, 200619 yr Author comment_1165956 Split, a? Pazi, ne spadate u domacu scenu, tako da cu temu sutra prebaciti na heavy metal, da znas da nije obrisana tek tako. A ako u bendu nema nikoga iz Stimulansa, Vege, ili pak Koziaka, to je isto kao da nemate bend Pozdrav i dobro dosao na forum Hvala na dobrodošlici. Šta se tiće boarda nema problema. Ne znan ja šta je u domaćoj sceni pa ono... Nema nikoga ni iz Stimulansa ni Koziaka ni Vege. Al eto. Trudimo se. Poz.
July 23, 200619 yr comment_1191326 Nitko neće da komentira.... Jos vas nisam cuo, ona pesma nece da se downloaduje, ipak sam otvorio temu o bendu na www.osmiputni.com/forum. Bilo bi super kad sledeci put Putnici dodju u BG da budete pred grupa.
July 27, 200619 yr Author comment_1194191 Jos vas nisam cuo, ona pesma nece da se downloaduje, ipak sam otvorio temu o bendu na www.osmiputni.com/forum. Bilo bi super kad sledeci put Putnici dodju u BG da budete pred grupa. Link radi uredno.... hm.... dobro. To glede putnika bi bilo jako lijepo.... moglo bi se nešto probat....
November 27, 200618 yr comment_1242167 Bolje bi bilo postaviti pjesmu na neki free server nego zezati se s ovim rapidom.