Posted August 2, 200619 yr comment_1198532 Evo, ovo je jedan veoma kul bend iz Peru-a, sviraju thrash metal sa elementima death-a. ''Sendero Siniestro'' im je najbolja pesma do sada, i generalno gledano, sam bend zvuči kao mešavina ''Slayer-a'' i ranijeg ''Morbid Angel-a'' (recimo iz perioda demo snimaka i prvog albuma); Preporučujem! P.S: Dobri su i kao terapija ako imate retku stolicu! (ime je baš inspirativno)
August 3, 200619 yr comment_1198667 Ime je totalno moronsko.Imao sam prilike da cujem ovaj ocajan bend i mogu reci da su totalni krep.Pfffff,Slayer i Morbid Angel...nemoj skrnaviti tako dobre bendove poredeci ih sa ovim soderima.
August 3, 200619 yr comment_1198683 Anal Vomit.... Da nisi napisao shta sviraju, mislio bih da je neki grind, poshto svaki grind bend ima u imenu rechi: anal, hemoroid, vomit, etc.
October 8, 200618 yr comment_1210304 To svi zivi misle za njih zbog imena. Citao sam skoro neke recenzije i intervjue sa njima i tamo pise da su black/death metal, ali ne mogu da proverim, jer nemam nista od njih, a nisu mi na skorasnjoj listi prioriteta i tesko da ce ikada na nju i dospeti. Ima mnogo boljih bendova od njih, cak i iz Perua. Na primer, Mortem.
October 24, 200618 yr comment_1222354 Evo, ovo je jedan veoma kul bend iz Peru-a, sviraju thrash metal sa elementima death-a. ''Sendero Siniestro'' im je najbolja pesma do sada, i generalno gledano, sam bend zvuči kao mešavina ''Slayer-a'' i ranijeg ''Morbid Angel-a'' (recimo iz perioda demo snimaka i prvog albuma); Preporučujem! P.S: Dobri su i kao terapija ako imate retku stolicu! (ime je baš inspirativno) Gde moze da se nabavi? Ima li neko?
October 24, 200618 yr comment_1222356 Joj,i ja trazim.Cenim da je vrh I mislim da ce da vuce vise na death.
October 25, 200618 yr comment_1222981 Joj,i ja trazim.Cenim da je vrh I mislim da ce da vuce vise na death. Pa, po onome sto sam ja procitao iz recenzije i intervjua u Blood Of The Ancients, u pitanju je death/black metal, ali ne mogu da potvrdim, jer nisam cuo sopstvenim usima. Ipak, verujem Kristijanu.
October 29, 200618 yr comment_1225057 Verujte meni, vuče na nešto između ranog Sodoma i ranog Slayera, ali ima određenih death upliva...black-a i nema... Ja sam to negde nabavio, skidao sam sa nekog sajta, al' ne mogu da se setim kog...ima dobrih pesama, i bend uopšte nije sranje. Inače, bend je osnovao bubnjar, koji liči na pravog onog indiosa iz dzungle... Bubnjar je i jedini originalni član...Imam i neke demo snimke iz '97, koji vuku na death, ali sa Demonic Flaglations, bend svira više neki old school thrash, gde se death oseća samo u nekim delovima... Što se južnoamera tiče, poslušajte i Violator i Cerbero...ekstra thrash bendovi, naročito Violator, ona pesma ''Plague Never Dies''...otovriću temu o njima...ako nema...
October 30, 200618 yr comment_1225491 Cerbero je odlican bend, ali su Brazilci. Trebao si da pomenes neki peruanski bend. Strasna stvar je sto Cerbero zvanicno imaju objavljen samo onaj live album i to je izaslo tek pre dve-tri godine. Znaci, nabavljaj Bosko i Anal Vomit. E, jebiga! Edited October 30, 200618 yr by RNA
October 30, 200618 yr comment_1225565 Cerbero je odlican bend, ali su Brazilci. Trebao si da pomenes neki Peruanski bend. Strasna stvar je sto Cerbero zvnicno imaju objavljen samo onaj live album i to je izaslo tek pre dve-tri godine. Znaci, nabavljaj Bosko i anal Vomit. E, jebiga! Pa znam da su brazilci,,,,rekao sam juznoameri... Da, nabavljaj Bosko!
October 30, 200618 yr comment_1225970 Daj, prosledi i meni, mame ti, da ne moram da se cimam da trazim po ebay-u ili medju trejderima. Mrzi me, ima toliko stvari koje su mi prece. Bar da ih cujem.
October 30, 200618 yr comment_1225972 No problemo,kad padne u moje sake,doci ce i do tebe,samo budi strpljiv. A ovih dana cu ti doneti neke zanimljive pizdarije.
October 30, 200618 yr comment_1225973 ima nešto i na njihovom off sajtu...ako ho'š da čuješ...ako je hića...
October 30, 200618 yr comment_1225975 Kazu na arhivama This is like a Sarcofago's INRI homage: shotgun-like drums, screamed vocals, sodom/possessed riffs... very exciting stuff, indeed. Don't expect great production here, but only the headbangin' aggression from the 80's. znaci,ima da mi se svidi 1/1
October 30, 200618 yr comment_1225984 ima nešto i na njihovom off sajtu...ako ho'š da čuješ...ako je hića... Ne mogu tamo da idem. Slab mi je net da bih se sad baktao sa skidanjem pesama. To radim samo u posebnim slucajevima, a sumnjam da je ovaj takav.
November 22, 200618 yr comment_1239330 Evo,bas slusam Demoniac Flagellations,kao sto sam i sumnjao ovo je black/death sa uplivima primitivnog thrasha,znaci ko voli INRI,In the sign of evil,Seven churches,Show no mercy i slicne kult albume,i bendove kao peruanski Mortem,Goat semen...svidece mu se.Dobar albumcic skroz. Inace,ove godine potpisali za Osmose.
November 22, 200618 yr comment_1239395 Kad pomenu Goat Semen, uz ovde pomenuti Anal Vomit i Goat Penis, bend koji je zestok kandidat za jedno od najglupljih imena u istoriji metala!
November 23, 200618 yr comment_1239808 nemaoj tako o analnoj braci salim se,meni su to standardna metal imena,nisu mi preterano glupa. najgluplje ime metal benda ikada ja Chinchilla.mislim...daj
November 23, 200618 yr comment_1239816 Pa, nisu nista gluplja od Chinchille. Razumem ja da ovi za 'Goat' u imenu zele da pokazu ko je vise zao, ali Goat Penis i Goat Semen... molim te!
November 23, 200618 yr comment_1239818 a ovo je neki trash metal bend??? znaci da ne nabavljam....a sta kazes grobe? :)
November 23, 200618 yr comment_1239824 Pa, nisu nista gluplja od Chinchille. Razumem ja da ovi za 'Goat' u imenu zele da pokazu ko je vise zao, ali Goat Penis i Goat Semen... molim te! goat semen i moze da prodje,ali za goat penis se slazem,ajde a ovo je neki trash metal bend??? znaci da ne nabavljam....a sta kazes grobe? :) tHrash,koliko i sarcofago INRI,ako volis to voleces i Kozje Seme