Jump to content

Football Manager 2007


Elvis

Recommended Posts

Ma čoveče, kakva je to realističnost kada ja odigram 6-5 protiv Arsenala, a vodim Zvezdu. Smiješno. Ili kada Lazio vodi 6-1 na poluvremenu protiv mene, a igram 4-5-1, i IMAM golmana :). Neviđena glupost. Na ranijim menadžerima nisu tako lako padali golovi. Dešavalo se s vremena na vreme "they score two goals in a space of three minutes", i slične situacije, ali da je bilo ovako bizarno, nije.

 

Ja nemam te probleme,isto je ko i 2007.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Isto nemam probleme, ali igram sa Ty Release, ne sa Hatred crackom.

 

Jedina zamerka je ona koju imaju i kupci igrice, a to je da se poništi dobar broj golova posle kornera...

 

BTW, treća sezona, FCRS, treći put grupa LŠ, dvaput treći u grupi, jednom prošao do osmine pa ispao 2x(1:0) od CSKA London. Do sada sam prodao tipa 30 igrača i nakupio 50M€ u kasu (vrednost kluba 78M€, otišli Basta za 9, Burza za 9, Milijaš 5.5, Luis Moreira za 3.5, još neki ljudi na preprodaju koje sada neću pominjati a uzeo sam 2-3-4 M€ za njih, itd.). Igram 4-1-2-1-2 ili 4-2-3-1, zavisno od toga s kim moram da se koljem, svakom igraču sve podešavam pojedinačno, kapiten i dalje sin Đoke Bombe, stoji mu cena na 6M€, dakle mogao bih da uzmem jedno 10-12-pa_i_više za njega. Jedini igrači za koje sam dao više od 200k€ su Vršajević i Hernani (po skoro milionče), na preporuku Puače kom je Judging Ability i Judging Ability Potential sada na 20 i 18, respektivno.

 

Postava mi deluje ovako i doživeće renoviranje iz dna duše na kraju treće sezone:

 

GK Revishivili (Jorgačević, Pavlović)

DR Bronowicki + neki Brazilac kog sam pokupio iz Bosne :)

DL Trišović, Perović (razvili se k'o somovi, ne verujem)

DC Hernani ("Poljak", najjači štoper), Bajalica, Tuta, Adamović, Nikolov (18 godina, Bugarin, kolje)

DM Castillo, Ivelja, Jelenković, Lucas (igra i MR)

AMRLC Hajde sve đuture: Milovanović, Mihelić, Molina, Trajković, Koroman, Peltier (Trinidad, razvija se k'o som, 20 godina), Janković (junior), Tadić (iz Voše)

FC Barcos, Salas (najjača kraljina, dao gomilu važnih golova), Vršajević, Perić (Hajduk, bio najbolji strelac lige, došao za dž, čisto da ne umaram korisne ljude po selima...)

 

Izvalio sam da je korisno odabrati par Korejaca iz njihovih srednjih škola, kad su zajedno ne kukaju jer su homesick, a tove se kao prasići i klaće čim porastu.

 

S obzirom na gomilu love koju sam akumulirao sad ću napraviti ekipu koja će jebati keve, trebaju mi novi golman i cela odbrana, neki jak špic, bar jedno krilo... Mogu da dajem plate do 30-40k nedeljno, to je za Zvezdu preterano. Top training facilities, youth se sada unapređuju u State of Art. Dakle, biće genglanja.

 

E da, uzeo sam Sašu Ćurčića za trenera (možda sam zadržao 2-3 početna trenera, asistent je Hristo Vidaković, imam par stranaca, itd.), skoče mu preterano ocene kad odradi sezonu-dve. :)

 

Sve u svemu, meni uopšte ne deluje teže od 2007, taktika i stabilnost radi dobar deo posla, sve se fino uklopi ako ne igraš kao indijanac lupajući spacebar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam uzeo Jeremy Mathieu-a za Zvezdu, za čitavih 4M. Ali zato kako igra na poziciji DL, svaka mu čast. Ima samo 21 godinu, i mnogo mi drag taj igrač, redovno sam ga kupovao i u PES-u :). Daće dosta golova glavom, samo ga bacite u napad kada su prekidi. Otišao Bronowicki za 2M, što je cijena i po, obzirom da je igrao nikad jadnije. Jestrovića niko neće da uzme čak ni za džabe :), a da ne govorim da su pretjerali sa njegovom platom, koja sigurno nije 100k Evra mjesečno.

 

U svakom slučaju, i dalje me nervira hrpa stvari u ovoj igri (da l' je do verzije, da l' je do grešaka razvojnog tima, vidjećemo), ali evo sada skidam FLT proper, pa ću valjda sa tom verzijom imati više sreće.

 

Inače, reci mi za tu TY release verziju, kako ide krpljenje? Možeš li da zakrpiš igru originalnim patch-evima, ili moraš da čekaš crack?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ty verzija je non-installer, nema cracka, nema ništa, samo extract i igraj, mrzi me da objašnjavam zašto to može. Ako hoćeš patch skineš njegov sledeći upload (lik s vremena na vreme radi upload sveže dokrpljene verzije...). Ja se držim onoga što sam ranije skinuo jerbo radi super, a za patch ću videti tamo oko Nove... Btw, doveo sam na ono gore Rukavinu za dž, dogovorio dečko transfer u Italiju a oni već imaju stranca pa postao slobodan. :)

 

A to za Jestrovića... Uzeo mi ga je posle 2. sezone Livorno za 50k i dao mu OK platu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...