Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 2 weeks later...
  • Replies 670
  • Views 69.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Јарослав
    Јарослав

да ли је могуће да ово људи још прате?! па ово је било популарно кад сам ја био 8. разред. сви живи су се тада ложили на НФЛ. мени је то увек била глупост. рагби је закон, НФЛ је за пичкице!

• Obicno ljudi koji mrze NFL ne kontaju nista, misle to je samo obicno gruvanje i tako to...Niko ne vidi kakve su tu takticke podloge i kakvim se naporima ti ljudi izlazu...Ali jebiga, to je u Americi,

• Evo direktno sa terena (iz svlačionice ) Mi (Pantersice) smo prvo izgubile od Vučica, a posle pobedile Vojvotkinje i Kikinđanke. Nije loše s obzirom da treniramo pet meseci Dakle, tri pobede za Beo

• 2 weeks later...
comment_1575000

dobre utakmice sinoc

steta sto green bay ispade, ali nisu imali nikakvu igru trcanjem, dok je favre skorz pao u drugom poluvremenu i zasrao u produzetku

a onaj nesrecnik ubode field goal tek iz treceg...

temperatura -18.33 stepena, stadion pun a skoro svi igraci u kratkim rukavima ili bez njih...

comment_1582233

Ajde da vam neko tera uz kurac, pošto je Favre ispao navijaću za Giantse mada ne igra Šoki,jebi ga. Za NE sam navijao od kako su dobili Ramse a bili autsajderi,što će reći 7-8 godina,mada mi je GB ipak najmiliji tim. A sad paradoks-mrzim oba brata Mening,pa vidite kako mi je.

comment_1584773

odlicna utakmica, zao mi je sto nije trofej u bostonu, posto su vec red soksi osvojili prvenstvo u bejzbolu, a seltiksi si su najveci favorit u nba, bilo bi lepo da su pokupili sve trofeje

svaka cast meningu kako se izvukao od trojice pejtriotsa i bacio onaj dugacak pas u poslednjem napadu koji im je doneo pobedu

a kako samjuel nije da uspeo da prece onaj pas...

ko ce sad da doceka sledecu sezonu(ni ja nisam ljubitelj pro bola)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.