Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 670
  • Views 71.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Јарослав
    Јарослав

да ли је могуће да ово људи још прате?! па ово је било популарно кад сам ја био 8. разред. сви живи су се тада ложили на НФЛ. мени је то увек била глупост. рагби је закон, НФЛ је за пичкице!

• Obicno ljudi koji mrze NFL ne kontaju nista, misle to je samo obicno gruvanje i tako to...Niko ne vidi kakve su tu takticke podloge i kakvim se naporima ti ljudi izlazu...Ali jebiga, to je u Americi,

• Evo direktno sa terena (iz svlačionice ) Mi (Pantersice) smo prvo izgubile od Vučica, a posle pobedile Vojvotkinje i Kikinđanke. Nije loše s obzirom da treniramo pet meseci Dakle, tri pobede za Beo

Аустралијски фудбал је презабаван.

А негде сам читао правила галског, то је још веће лудило.

i hurling, valjda najbrži sport na travi, sa onim drvenim palicama :haha:

jeste zabavan AF i bude bruka mnogo poena, baš sam pre neki dan gledao neku tekmu na Eurosportu - rezultat je bio nešto tipa, lupiću, 160 i nešto prema 60 i nešto :D

ima onaj pederski hokej na travi, isto mu dođe

mada kapiram da je regularni hokej na travi do jaja :zuba:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Pa da, logicno. I u Evropi se retko kad desi da promase pretvaranje, a zamisli tek u NFL-u.

• 7 months later...

Vozdignimo temu

Prati li se plejof narode

Moram opet da bacam mađije ovde da Pitsburg pobedi :wub:

Da gledam ovo sranje, a ni ragbi, ne vadi mi preterano situaciju to što više ima međusobnog prijanjanja znojavih muških telesa. A tebi? :D

Edited by Demon Seed

Šta je s Jaretom, pustio mudašca po sportu opasno :haha:

Ni ja nisam uspela da odgledam do kraja, al mi je duša na mestu jer je Pitsburg pobedio

Za superbol moram neke gadne droge da izedem, slabo mi ide ovo bdenje

Ma dolazi, moduje :D nego što je počeo mnogo da se kurobeca i hejtuje, to je od Repetitora garant

A je l' si to 'pokušao da gledaš' sinoć ili pričaš za neku tekmu pre koja te je smorila? :D

Ma dolazi, moduje :D nego što je počeo mnogo da se kurobeca i hejtuje, to je od Repetitora garant

A je l' si to 'pokušao da gledaš' sinoć ili pričaš za neku tekmu pre koja te je smorila? :D

Nisam sinoć, nego ranije par puta na Sport Klubu, video da komentariše Erceg, pa da mu čujem glas 5-10 minuta, podseća me na MotoGP za kojim kriziram tokom zime.

jebem mater Areni što su prepustili ovo Sport Klubu pa se opet moraju juriti strimovi

večeras bi trebalo da budu zanimljive obe tekme, a u plej-ofu ću opet za Patriote da navijam

Super Bowl će biti u Kaliforniji, dakle po našem vremenu će se završiti otprilike u 7 ujutru :haha:

Zato i pitam, sinoć baš nije bilo dosadno, dobri igrači u oba tima

Jao, jebo vas taj Erceg, moram da ga čujem jedared :haha:

@Talvi

Ja nemam ništa od tih kablovskih i sranja, uvek strimujem sve, nije uopšte zajebano (eto, samo ne spoznah čari Ercega :D)

kakva krsina od utakmice...

Sijetl je definitivno bolja ekipa i bilo bi greota da su Vikinzi otisli dalje bez postignutog TD-a, a i igrali su kurvinski, nisu ni zasluzili...

vecera GB ima da se poigra sa Redskinsima

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.