Posted November 25, 200618 yr comment_1241165 Slusao ovo neko nekad? Hair Apparent su specificni po jednoj osnovnoj stvari - pevac benda ima IDENTICAN glas kao Geoff Tate (Queensryche)!!! Prosto neverovatna slicnost. Medjutim, nikad nisu nista vise napravili, s obzirom da Qryche vec postoji. Album Triad je karika koja nedostaje izmedju The Warning i Rage For Order albuma Queensryche-ovih, to bi bio najprecizniji opis zvuka Jest' da je taj album izasao pre sto vekova, ali neka teme, mozda se neko i zainteresuje.
November 25, 200618 yr comment_1241181 Problem sto nisu napravili nista lezi u cinjenici da nisu imali vezu kao Queensryche, pa da odmah prvi album izdaju za veliku izdavacku kucu, nego su na izdavanje uopste cekali skoro dve godine i to za Black Dragon Records. "Graceful Inheritance" je zakon!
November 25, 200618 yr comment_1241299 Ime benda je Heir Apparent,saznao sam za njih sa nekog Hellion-ove promo diska od prije nekoliko godina.Imam "Graceful Inheritance".Zaista imaju slicnosti sa starijim periodom Queenstyche-a.S obzirom na kvalitet,definitivno su zasluzili bolji status.Svakako,preporuka i sa moje strane.
November 26, 200618 yr comment_1241355 Majku mu, nisam ni primetio gresku u naslovu teme. Da, nije 'ocigledna kosa', nego 'ocigledni naslednik'.
November 26, 200618 yr comment_1241430 - -- We , the People...PERSONAL FAVORIT - -- TOPLA PREPORUKA.... -
November 28, 200618 yr Author comment_1243001 -- We , the People...PERSONAL FAVORIT Fantasticna pesma... Ma, slucajno otkucah Hair, to negde u sred noci pred polazak u BG, sad cu ispravim Sve u svemu, slazemo se - bend koji je trebao dobiti mnogo vise paznje s obzirom na kvalitet koji su posedovali...
November 30, 200618 yr comment_1244118 'We, The People'? Hm, mislim da cak i "Graceful Inheritance" ima boljih pesama.
June 22, 200916 yr comment_1985241 Sad sam više iz dosade guglala da vidim šta se o njima piše u poslednje vreme, verovali ili ne, imaju ljudi sajt.... Postoje tri albuma: Graceful inheritance (1986) Triad (ovo nažalost nisam čula) One Small Voice (1989) Edited June 23, 200916 yr by Ајлин
June 23, 200916 yr comment_1985301 Odličan sijetlski prog osamdesetih... Nastali su u isto vreme kad i QRyche što im je donekle omelo razvoj karijere jer je menadžment obraćao pažnju na QR a ne na njih... drugi razlozi su neraščišćeni računi oko autorskih prava koje su imali sa izdavačkom kućom... Ko voli QR iz ranih dana voleće i ovaj bend. Edited June 23, 200916 yr by Ајлин
June 24, 200916 yr comment_1986345 i ja sam isto preko Hellion sampler saznao za njih nazad u dan. meni vise lici na Night on Broken era FW nego QR. to su ti vokal iz bunara reverbi.
September 26, 201113 yr comment_2411080 Kultni prog heavy bend Heir Apperent je ponovo aktivan i 15 januara imaju koncert u Atini..Nastupace u orginalnoj postavi, znaci sa Paul Davidson-om na vokalu i izvodice sve pesme sa prvog albuma Graceful Inheritance...Inace njihovom drugom pevacu i po mom misljenju jednom od najboljih pevaca u metal muzici uopste Steve Benito-u koji se pominje u prethodnim postovima zbog neverovatne slicnosti svoga glasa sa G.Tate-om izgubio se svaki trag...to mi je potvrdio u nedavnom razgovoru Terry Gorle gitarista i jednan od osnivaca benda ..
October 7, 201113 yr comment_2415987 Tek sad vidim ovaj info.. I dalje stoji onaj fakat da svi kultovi dolaze u Atinu. Taj Grateful Inheritance nikako da preslusam, iako ga odavno imam. A sto se tice One Small Voice, kako je jednom neko napisao na nekom stranom blogu: One Small Voice - One Big Album!