Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 96
  • Views 13k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_1608369
Tako nesto, samo mi malo manje catchy zvuci, na prosli sam se upecao iste sekunde.

Album vredi za sve pare :lol: Možda ti nije samo trenutak, možda i nije toliko catchy ali mislim da će album na kraju opet biti kandidat za naj u 2008!

comment_1608816
Ovo je prvi album koji sam preslushao od Dominicia, i odushevljen sam...ali odushevljen...fantastichan album... moram nabaviti sve njegove albume definitivno...

Ne moras sve, nabavi samo prethodni. Prvi nema veze sa metalom, akusticne gitare i usna harmonika :meshuggah:

comment_1609180

Meni je ovaj album mnogo manje progresivniji od prethodnog,drugi je mnogo kvalitetniji i odmah me je privukao,a mozda sam i vezan za drugi album jer sam ga cuo uzivo na Dreamu u Budimpesti pa sam postavio zid oko njega!

comment_1609187
Meni je ovaj album mnogo manje progresivniji od prethodnog,drugi je mnogo kvalitetniji i odmah me je privukao,a mozda sam i vezan za drugi album jer sam ga cuo uzivo na Dreamu u Budimpesti pa sam postavio zid oko njega!

Cuo ga i ja uzivo, pa i to pomaze, samo sto sam mnogo pre koncerta znao da je to prog album godine. I eto, ovaj novi mi zaista ne zvuci toliko dobro, i dalje...

comment_1610210

Kol'ko nije normalo dobar ovaj treci deo!!! Znachi II mi je za proslu godinu bio if not najprijatnije iznenadjenje, pa sam za ovaj imao veca ochekivanja, i ispunishe se. Mlogo dobro, tvrdje, zaraznije, bolje..mozda DT malo smorio sa zadnja dva albuma(mene barem), ali evo Dominici saves the day, hehe.

..it tolls for me :rockdevil:

favoriti: March, Lightning i Revelation

• 2 years later...