Jump to content

Innerwish


Angelystor

Recommended Posts

Evo jednog solidnog powera iz Grchke.

"Inner Strength" koj se kod mene obrtao je iz ove godine, i jedina patnja mu je vokal. Ali, fazon je sto su vokalne melodije dosta cesto na albumu stvarno odlicne!(Travellers In Time, ne moze da mi izadje iz glave).. I ne mogu da zamislim kakav bi ovo album bio da ga je otpevao neki A-ligashki power pevach..al ovaj lik zavija jednostavno bad i dosadno...

Vrh pesme: Far Away, Inner Strength,Bleeding Soul i Travellers In Time.

 

 

Ko je slusao nek baci komenta..

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 months later...

Pevač je fantastičan. Čik neka većina cenjenih heavy i power vokala otpeva ove pesme tako. Bend je takođe fenomenalan, sva tri albuma su odlična. Najviše mi se sviđa pesma Silent Faces. Na prvom albumu ima jebeno dobra balada Last Thing I'll Remember. I poslednji album ima nekoliko hitova na prvu loptu. Jedva čekam da ih vidim uživo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 1 year later...
  • 5 weeks later...

Moram da priznam da, dok mi nisi rekao, nisam ni znao da je Lonely Lady obrada. A najjača je pesma na albumu! Zanimljivo da za bend koji je tu pesmu snimio u originalu, Q5, nikad ranije nisam čuo, iako je po njegovom gitaristi uređaj Floyd Rose dobio ime. Inače, skinuo sam i taj album Q5 s koga je pesma i mogu reći da fenomenalno zvuči u originalu, za razliku od većine pesama Q5, koje i nisu nešto naročito.

 

Na sajtu InnerWish još od letos stoji obaveštenje da snimaju novi album, a šta se zbivalo u međuvremenu s njegovim izdavanjem, još je nepoznato.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Novi album izlazi 28. maja i zvaće se No Turning Back. Naslovi pesama:

 

01. The signs of our lives

02. Chosen one

03. Burning desires

04. No turning back

05. Sirens

06. Save us

07. Last breath

08. Lawmaker

09. Welcome to my world

10. Kingdom of the prime

11. Full of lust

12. Live for my own

 

Izdavačka kuća je Ulterium Records, oni isti za koje s nestrpljenjem iščekujem kad će objaviti datum izlaska novog Obsession albuma.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Ne znam da li je neko čuo nešto od pesama s novog albuma. Ima na njihovoj Myspace stranici cela pesma - The Signs of Our Lives, odlična heavy numera, primalfearovski rif, catchy refren. Tu su i semplovi pesama Chosen Ones, Sirens i Full of Lust, sve takođe zvuči odlično. Sve mi se čini da će ovo biti najbolji album InnerWish do sada.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovako, skinuo sam album i upravo ga slušam. Evo vam odakle sam skinuo:

 

http://updownload.org/music/111807-innerwish-no-turning-back-2010.html

 

Download sporo ide, ali nisam našao bolji link. Štaviše, nisam ni očekivao da ću naići na album, kad sam danas tražio, ali evo tu je. Za sada odlično, videćemo do kraja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Album je dobar, mada ne onoliko koliko sam očekivao. Pesme su heavy, pevač peva sa mnogo više jaja nego ranije. Imam zamerku na to što je album prilično predvidiv, ima dosta prežvakanih rifova, ali se par pesama izdvojilo kao hitovi koji mogu da prate one stare. U prvom redu The Signs of Our Lives. Šta znam, ne mogu da tvrdim da je baš najjači od svih albuma ovog benda, ali da je drugačiji i da je izvesna promena dobrodošla, to mogu da kažem. Moraće više da se sluša da bi pesme na valjan način ušle u uši.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Što više slušam album, jasnije mi je da su Grci pošteno odradili posao. Manjka dobrih heavy/power albuma u poslednje vreme, i ovaj je izašao u pravom trenutku. Kamo sreće da poslednja izdanja HammerFall-a i Dream Evil tako zvuče. Ni Primal Fear i Gamma Ray se nisu nešto proslavili novim albumima. InnerWish je pokazao kako to treba da zvuči.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sve lepo zvuci , mozda malo jace nego sto sam ocekivao ... Mozda sam ja ocekivao malo vise , ipak je album dobro odradjen . Previse skolski mozda za moj ukus , ima sjajnih momenata , ali sve je nekako sklopljeno u sablon .

Share this post


Link to post
Share on other sites

U svakom slučaju, kapa dole pevaču. Ja sam i ranije tvrdio da ima potencijala, a sad je eksplodirao. Obratite pažnju na vrisak u refrenu pesme Kingdom of Our Prime. Meni na ovom albumu nedostaje jedino jedna balada koja kida, kakvih je bilo na ranijim albumima. Ova klavirska, Live for My Own, nije dovoljna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...