March 25, 200916 yr comment_1902025 hoce biti na koncertu u ki? Biće matora novi kontigent, čekam samo da stigne M veličina pa da odradim još jednu turu
April 13, 200916 yr Author comment_1919684 Evo ljudi nasa mini turneja se privela kraju, mogu da kazem da je bilo super. Uskoro ce biti dosta fotki na nasem spejsu. Sve pohvale i pozdravi za bend Mortero koji je ucinio ovaj cirkus mogucim . Vidimo se sutra na metl-betl Edited April 13, 200916 yr by fatdzo
April 13, 200916 yr comment_1920005 dobri ste bili, ok zvuk, atmosfera.. hm.. onako.. moramo malo suziti svirke tamo, previse desavanja.. za onaj nas deal se cujemo..
April 13, 200916 yr comment_1920275 U odnosu na Beograd skoro cela turneja je bila keva! Tako je to... Hightlight svega: Bečej! Tamo (i u Pančevu) ko nije svirao ne zna šta su dobre svirke.
April 30, 200916 yr comment_1935615 Cujte novu stvar Geniota "Indoctrination" na spacetu, prvenstveno emo pevacica vasa nek obrati paznju na bubnjeve, a Aleksa na vokal
May 1, 200916 yr comment_1935722 @Lazar: jel to neki pokušaj da ispadne LoG Dobro je ali vidiš i sam da si smekšao...ima nešta loše u tome?! @Black Label: bilo dobro u Kikindi ali Bečej sutradan je prejebao sve
May 1, 200916 yr Author comment_1935747 AAAaaaa VC rasturio u Kikindi! @Lazar: jel to neki pokušaj da ispadne LoG Dobro je ali vidiš i sam da si smekšao...ima nešta loše u tome?! @Black Label: bilo dobro u Kikindi ali Bečej sutradan je prejebao sve Kikinda, Backa Topola, Becej su po meni fantasticne bile Vidjacemo se mi jos
May 1, 200916 yr comment_1935756 Stvarno je bilo super ^^ Samo vi dodjite opet Edited May 1, 200916 yr by Black Label
May 10, 200916 yr Author comment_1942616 U Klubu *Batler* blizu Francuske Sobarice 13.maj Sreda, sviraju NOTHING LEFT - metalcore AS MY VICTIMS FALL - metalcore/melodic death VIOLENT CHAPTER - metalcore Upad: 200 d.
May 12, 200916 yr comment_1944354 @Aleksa hm ako si pod LoG mislio Jagnje od Boga, onda si me grdno razocarao posto niko u Geyniotu ne voli jagnjetinu, neg' samo prasetinu i 'mesto 'leba piletinu. Inace meni je mekan odavno, i mali je pritom i zakrivljen prema desno i zelenkastog je kolorita... Cisto da izbegnem podpitanja
May 13, 200916 yr comment_1945446 to zbog visine ili...? @ Lazzar: ne moramo baš sve detalje da znamo
May 25, 200916 yr comment_1957317 Pozdrav drugari! Hteli bi smo da vam zahvalimo za svu podršku koju smo dobili i tokom ove godine. Bila je ovo još jedna poprilično uspešna sezona za ovaj bend: napokon smo izbacili prvi album, svirali na Exit-u, promovisali se svugde, ostali bez člana benda, doveli novog, izgubili neke prijatelje ali zato stekli nove nezamenljive, odradili mini tour po Srbiji, gostovali na albumima i projektima, podržavali metal do besvesti, pomagali drage nam kolege, pukli abnormalno para na opremu i napokon završili svoj studio Violent Chamber u kome sada polako ali sigurno radimo na novom materijalu. Ostalo je tu još finale metal battle-a čiji ishod neće biti zanemarljiv ali mislimo da ovime možemo da zaokružimo još jednu godinu postojanja našeg malog benda. S toga smo rešili da ni mi ne budemo pizde i pustimo traces na free download U pitanju je "remaster" varijanta našeg prvog albuma, naravno ponovo maslo našeg producenta metala Marjana Mijića koji je samovoljno odlučio da ovo uradi i po ko zna koji put dokazao da je ljudina. Dakle ovaj snimak se poprilično razlikuje producijski od onoga koji smo stavili na diskove i veoma nam je žao što on nije završio kao konačni na istima. Bilo kako bilo, skinite, slušajte, hvalite, pljujte, javite, mi odosmo dalje da radimo: Violent Chapter - traces remaster [2009] ---------------------------------------------------- I da, majici ima i dalje i biće ih još tako da ko je zainteresovan PM i dogovaramo se: 600 din (+ptt) ---------------------------------------------------- See ya soon! VC