Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 3 weeks later...
  • Replies 452
  • Views 48.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Drugari evo naseg prvog spota za pesmu "Devil Hides In The Details"   http://www.youtube.com/watch?v=AsUfbtWZhwk&feature=feedu   Uzivajte

• Prvi singl "Far From Loyalty" sa naseg novog albuma "Inverse Midas".   http://www.youtube.com/watch?v=1xoEQZgBI5g   Uzivajte i prosledjujte dalje!

• Moderan metal/hardcore, metalcore, emo, sve je to isto, i i dalje ga ne smatram metalom.   I, sve je to OK, dokle god ljudi kažu: "Da, mi nismo metal, već moderan metalcore, whatever..." Ali kad

• Author
comment_1919684

Evo ljudi nasa mini turneja se privela kraju, mogu da kazem da je bilo super. Uskoro ce biti dosta fotki na nasem spejsu.

Sve pohvale i pozdravi za bend Mortero koji je ucinio ovaj cirkus mogucim :P.

Vidimo se sutra na metl-betl :pivopije:

Edited by fatdzo

• 3 weeks later...
  • Author
comment_1935747
AAAaaaa VC rasturio u Kikindi! :twisted:

@Lazar: jel to neki pokušaj da ispadne LoG :) Dobro je ali vidiš i sam da si smekšao...ima nešta loše u tome?!

@Black Label: bilo dobro u Kikindi ali Bečej sutradan je prejebao sve ;)

Kikinda, Backa Topola, Becej su po meni fantasticne bile :rockdevil:

Vidjacemo se mi jos B)

• 2 weeks later...
comment_1944354

@Aleksa hm ako si pod LoG mislio Jagnje od Boga, onda si me grdno razocarao posto niko u Geyniotu ne voli jagnjetinu, neg' samo prasetinu i 'mesto 'leba piletinu. Inace meni je mekan odavno, i mali je pritom i zakrivljen prema desno i zelenkastog je kolorita... Cisto da izbegnem podpitanja :D

• 2 weeks later...
comment_1957317

Pozdrav drugari!

Hteli bi smo da vam zahvalimo za svu podršku koju smo dobili i tokom ove godine. Bila je ovo još jedna poprilično uspešna sezona za ovaj bend: napokon smo izbacili prvi album, svirali na Exit-u, promovisali se svugde, ostali bez člana benda, doveli novog, izgubili neke prijatelje ali zato stekli nove nezamenljive, odradili mini tour po Srbiji, gostovali na albumima i projektima, podržavali metal do besvesti, pomagali drage nam kolege, pukli abnormalno para na opremu i napokon završili svoj studio Violent Chamber u kome sada polako ali sigurno radimo na novom materijalu. Ostalo je tu još finale metal battle-a čiji ishod neće biti zanemarljiv ali mislimo da ovime možemo da zaokružimo još jednu godinu postojanja našeg malog benda.

S toga smo rešili da ni mi ne budemo pizde i pustimo traces na free download :)

U pitanju je "remaster" varijanta našeg prvog albuma, naravno ponovo maslo našeg producenta metala Marjana Mijića koji je samovoljno odlučio da ovo uradi i po ko zna koji put dokazao da je ljudina. Dakle ovaj snimak se poprilično razlikuje producijski od onoga koji smo stavili na diskove i veoma nam je žao što on nije završio kao konačni na istima. Bilo kako bilo, skinite, slušajte, hvalite, pljujte, javite, mi odosmo dalje da radimo:

Violent Chapter - traces remaster [2009]

----------------------------------------------------

I da, majici ima i dalje i biće ih još tako da ko je zainteresovan PM i dogovaramo se:

tshirt_new.png

lady_fit.png

600 din (+ptt)

----------------------------------------------------

See ya soon!

VC