Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.1k
  • Views 89.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Po meni je ovo skroz ok snimak koncerta:   Avantasia - Live In Mexico City 2008 01. Twisted mind 02. The scarecrow 03. Another angel down 04. Prelude + Reach out for the light 05. Inside 06.

• evo konacno 320 verzija sa bonus pesmama:   Edguy - Age of the Joker (Limited Edition) (2011)   1. Robin Hood 2. Nobody's Hero 3. Rock of Cashel 4. Pandora's Box 5. Breathe 6. Two Out of Seve

• FëanorSonOfFinwë
    FëanorSonOfFinwë

TALE - IS TALE!!!   Jedva cekam novi album... samo da bude neka pesma vesela kao ova gore navedena

• Author
comment_129520

Sta se bre palite sa tim EdGuy-om kada oni samo obradjuju pesme legendi Helloween i dodaju neko njihovo sranje.U Avantasi-i pevaci se deru ko da hoce da nadglase jedan drugog!!!!!!!!!!!!!

Koje su to pesme obradili ???

EDguy je nastao pod uticajem Helloween-a i normalno je da se s' vremena na vreme naleti na pesmu koja podseca na helloween ali nikako obradjuju.

Sto se tice Avantasie tu ti mogu reci da pricas bezveze . Oba albuma su odradjena sjajno . Neverovatna prica i jos bolja muzika zajedno ostavljaju snazan utisak . E sad ako je tvoj ukus drugaciji tu je druga prica i nema sta da se pise vise o tome.

comment_130273

Sta se bre palite sa tim EdGuy-om kada oni samo obradjuju pesme legendi Helloween i dodaju neko njihovo sranje.U Avantasi-i pevaci se deru ko da hoce da nadglase jedan drugog!!!!!!!!!!!!!

EDguy je nastao pod uticajem Helloween-a i normalno je da se s' vremena na vreme naleti na pesmu koja podseca na helloween ali nikako obradjuju.

Sto se tice Avantasie tu ti mogu reci da pricas bezveze . Oba albuma su odradjena sjajno . Neverovatna prica i jos bolja muzika zajedno ostavljaju snazan utisak . E sad ako je tvoj ukus drugaciji tu je druga prica i nema sta da se pise vise o tome.

Nisu obradili, a koriste Helloween fore.Oni su odlicni muzicari znaci kao sto su pisali Kvalitet 100% Originalnost -1000% !!!!!!!!

• Author
comment_130321

Nisu obradili, a koriste Helloween fore.Oni su odlicni muzicari znaci kao sto su pisali Kvalitet 100% Originalnost -1000% !!!!!!!!

Ne bih se bas slozio sa ovim za originalnost . Naravno da nisu 100 % originalni ali jesu dovoljno da mozes da prepoznas da je Edguy u pitanju . Za razliku od Helloween-a imaju klavijature i time daju totalno drugaciji utisak. A i Tobi vuce malo na Kiske-a a malo na Dickinsona pa samim tim je specifican dosta.

• Author
comment_130322

Pitajte Moloch-a za misljenje, pa ce da vidite sta ce da vam kaze!

Zasto bih cimao decka zbog takve gluposti ?

"Dobro vece , Moloch mi treba"

"E zdravo , ovde Black Knight sa yumetala , izvini sto ti smetam ali da li mi mozes nesto reci o originalnosti kod benda Edguy "

"Aha dobro , aj zdravo "

Mislim da je mnogo debilno.

comment_130328

Pitajte Moloch-a za misljenje, pa ce da vidite sta ce da vam kaze!

Zasto bih cimao decka zbog takve gluposti ?

"Dobro vece , Moloch mi treba"

"E zdravo , ovde Black Knight sa yumetala , izvini sto ti smetam ali da li mi mozes nesto reci o originalnosti kod benda Edguy "

"Aha dobro , aj zdravo "

Mislim da je mnogo debilno.

smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

• Author
comment_131005

Dobro,uzecu Avantasiju 2 da preslusam,nemojte da mislite da ja mrzim power.Ja bas obozavam metal i sve sto lici na metal!!!!!!!!!!

Ma opusteno nikog mi necemo da lincujemo. Samo smatram da nisi dovoljno preslusao EDGUY , opet tvrdim da nisu ni oni 100% originalni ali 50% min jesu. Ako ne nista barem su im textovi izvanredni. biggrin.gif

comment_131571

Dobro,uzecu Avantasiju 2 da preslusam,nemojte da mislite da ja mrzim power.Ja bas obozavam metal i sve sto lici na metal!!!!!!!!!!

SUDEĆI PO TVOJIM ODGOVORIMA,MISLIM DA ĆE TI SE SVIDJETI VIŠE OD PRVOG DIJELA.MNOGO JE ČVRŠĆI I AGRESIVNIJI.

• 2 weeks later...
comment_137216

Posle duzeg vremena,ponovo sam odlucio da preslusam Edguy

(Theater Of Salvation i Mandrake),i mogu samo da kazem da mi sada zvuce mnogo bolje.I dalje mislim da nisu preterano originalni,ali imaju prepoznatljiv stil. biggrin.gifa: Pharaoh je zakon. biggrin.gif

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...