Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 380
  • Views 48k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gospa na Sivcu
    Gospa na Sivcu

Moji omiljeni pisci

• Na prodaju prvih 8 knjiga Boja magije 1998 godina Svetlost cudesnog 1998 omot 4- (posveta) Jednakost rituala 1999 (posveta) Mort 1999 (posveta) Cudotvorac 1999 Sestre po metli 2000 Piramide

• Продајем књиге Терија Прачета - "Пирамиде" и "Косач". Исти издавач као у посту изнад. 350 комад, 650 динара заједно.

comment_1645178

Pa Albert u Hogfatheru nije jedan od carobnjaka.

Elem nisam stigla ni ceo prvi disk da odgledam morala sam nazad na posao, sad palim u grad, ko zna kada cu stici da dovrsim a taaakooo mi se gleda.

Moj voljeni prtljag je ludak :wub:

comment_1645197

Pa, da...

Mada moram priznati da mu je uloga Alberta bas legla, ali Rinsvinda nikad nisam tako zamisljala :D

Kultni glumac, stvarno ga obozavam...

Valjda cu sutra izmedju dve smene stici da odgledam ostatak.

comment_1645697

Zasto li jos uvek nema titla za part 2 ??? :evil:

Ako neko nadje titlove, domace ili engleske, za Truckers, Hogfather...nek ostavi linkse. Mislim da se podrazumeva da ce biti smatran za cool osobu ;)

Skinuo sam i Welcome To The Discworld.

comment_1649341

E kako mi je drago sto sam naleteo na ovaj topic!!!!

Znaci Prachett mi je odmah posle dosadnog Jordana - omiljeni pisac....lik je takav kralj da je to neverovatno... jednostavno moras da ga obozavas... knjige su zanimljive, duhovite i poucne - nisu bez svrhe....

Sjajno sam se zabavljao citajuci njegove knjige, a procitao sam dosta-dosta.... Omiljene su mi sa strazom i Rincewind-om (tj. sve koje se rade u Ank-u xD) dok su one sa vesticama malo ispod... takodje mi se svidjaju i ove tipa - Mali Bogovi i Dusevna Muzika za koje mogu samo sve najbolje da kazem....

Takodje - hvala za linkove za filmove, poceo sam da skidam prvi deo Colour Of Magic.... da li bi neko bio ljubazan da mi samo caskom napise kratq listu svih filmova??? PLSPLSPLSPLSPLSPLSPLSPLSPLSPLSPLSPLSPLS

Colour of magic (part1&part2)

Hogfather(je l' i on u delovima????)

Trickers

.

.

.

.

sta jos ima??

Hvala u napred... svi ste ludi, smejao sam se dok sam citao postove... PEACE

EDIT:Ludi u najpozitivnijem mogucem smislu xD

Edited by Whitesnake_91

comment_1650248
Ja sam prvi !!! :P

Ah dodjavola!!! Pa dobro - zadovoljicu se mojom vice ulogom xD

Btw - skidam sada Colour of Magic drugi deo, i znam da ce biti super, a drugaricu sam naterao da skida Hogfather i Truckers xD

E sad' - moze neko (ko je gledao) samo da mi kaze kakvi su Jonny And the Death/Bomb... ne da preprica - samo da znam da li da skidam, nije da sumnjam u Pracetovo delo - ali - da ne bude iznenadjenja xD

comment_1650413
Konacno, engleski titl za drugi deo Boje Magije http://wikisubtitles.net/show/312 ! To je verzija Terry.Pratchetts.The.Colour.Of.Magic.HDTV.XviD-BiA.

Odoh da gledam ! ...............................................................

Mislio sam da mi ovo nece trebati, posto sam prvi deo savrseno razumeo, ali - Cohenovo frfljanje je .... wooow.... preterano dobro uradjeno xD Slabo ga razumem, a poqsaji prisecanja iz knjige (pre 2-3 god, a knjiga bila na srpskom) su neuspesni ..... skinuo sam ono s linka, i skine u nekom glupom formatu, koji ne moze da se ubaci kao titl - ocekivano - otvorim, kopiram u word, word pad ili text document file - i ne ocitava.... sta da mu radim??? :S

Edited by Alx_WS

comment_1650452

Skini onu drugu verziju sa linka - Bia. Ona je OK. Prva (HDTV) verzija titla je uradjena tako da stvarno ne mogu da zakljucim na cemu je bio genije koji ga je radio ??? Pa to izmice svakom opisu...

Inace, sve je u srt formatu. Ne znam u cemu je problem, jesi probao sa drugim playerom ? Ja sam skinuo prevod 2. dela na hrvatskom, ali sve sto sam dobio su neki cudni simboli, nista nisam mogao da uradim...

comment_1650467
Skini onu drugu verziju sa linka - Bia. Ona je OK. Prva (HDTV) verzija titla je uradjena tako da stvarno ne mogu da zakljucim na cemu je bio genije koji ga je radio ??? Pa to izmice svakom opisu...

Inace, sve je u srt formatu. Ne znam u cemu je problem, jesi probao sa drugim playerom ? Ja sam skinuo prevod 2. dela na hrvatskom, ali sve sto sam dobio su neki cudni simboli, nista nisam mogao da uradim...

Taj sa simbolima sam i ja nesrecno skinuo ..... isti slucaj.... sta da skinem s onog linka???

Meni ne sacuvava u srt formatu, vec u mozilinom (iako skidam preko Opera-e!!!)

Edited by Alx_WS

comment_1650482

Sad sam probao sa Operom. Jedva sam dosao do titlova!

Skidas Terry Pratchett's The Colour of Magic - 01x02 - The Light Fantastic, Version Bia, English (UK), original.

Verovatno ti je sacuvalo sa extenzijom .htm - samo je prepravis u .srt i prevuces dobijeni fajl u player (prethodno pustivsi film, naravno)...Srecno!

comment_1650593
Sad sam probao sa Operom. Jedva sam dosao do titlova!

Skidas Terry Pratchett's The Colour of Magic - 01x02 - The Light Fantastic, Version Bia, English (UK), original.

Verovatno ti je sacuvalo sa extenzijom .htm - samo je prepravis u .srt i prevuces dobijeni fajl u player (prethodno pustivsi film, naravno)...Srecno!

Da - Opera je problem - savrseno je preko Firefox-a xD

Ali to je nebitno s obzirom da sam odgledao ceo film i prilagodio se Cohenovom frfljanju xD

Ali - hvala ti mnogo za trud - we need more man like u!!!

Skidam sada Truckers - drugarica skinula Hogfather - onda slede Jonny-ji... bice sve tu xD mozda i igricu koju poqpim xD