Jump to content

Brock Samson

Iskreni članovi
  • Posts

    400
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Brock Samson

  1. Tit Anus. Генијална игра речима.
  2. Rose Camelia Хаха, каква игра! Фора је кликнути на attack (доле десно) и замахнути курсором ка мети. Када вам нестане attack поена (горе лево) кликнете на evade (доле лево) и одмахнете курсором. Кратко траје али је веома динамична игра.
  3. Sgt. Kabukiman N.Y.P.D. фтњ!
  4. Додао бих још и Begotten. Cloverfield је по мени врло лош филм. Једина сцена која ми се релативно свидела је она са летећом главом Кипа Слободе.
  5. Да, ту су се ови паћеници преселили откад је beasttube угашен. Видим сада се плаћа. Све у свему виђао сам и горе ствари на нету.
  6. Ух: http://torrentfreak.com/torrentspy-slapped...million-080507/ Гадно, надам се да неће да се намераче на остале торент трекере.
  7. Bongripper је бољи. Бај д веј, God Luck And Good Speed
  8. Не знам, тај филм ми је био прилично питом у односу на Salo/The 120 Days Of Sodom.
  9. @ Geralt of Rivia То је YHBT верзија.
  10. Да, Illuminati-Manga су прескочили тај volume. Ево овде можеш да се информишеш око преведених и доступних манги: линк
  11. Први део је ионако био бољи од другог. Невероватна атмосфера и убедљиво бољи саундтрек.
  12. Моја грешка, оно је ипак RAW. Могуће је да још нису превели.
  13. Vol 1-17. Није потребна регистрација јер и ја seed-ујем.
  14. Ма то је кросдреср није транџа.
  15. Појавила се sub група која се фокусира на HD аниме филмове и серијале. Овде имате списак ствари које су до сада урадили: линк. Ја скинуо ова два DBZ филма (1080p 720p) и прилично је кул одрађено, мада је то и даље онај застарели цртеж. Није да нешто волим DBZ али HD је HD. Мислим да је велики део са овог списка на mininova-и: линк. Већина је на private tracker-има али има пар seeder-а са mininova-е и piratebay-а. Тренутно скидам GITS: 2ND GIG у HD-у, прва епизода је прави ај кенди. Woof!
  16. Није ме ово разочарало колико ме је оставило равнодушним. Неким бендовима успева да звуче одлично без икакве промене стила и звука док другим не. Шта знам, ово ми личи на досаднију верзију In The Arms Of Devastation. Ништа посебно.
  17. Mazrim: Јеси ли гледао финалну верзију? Продужена је за десетак минута, чини ми се. Овде можеш да је скинеш (долази у комплету са документарцима о Илуминатима који су по мени исто фино урађени): http://www.mininova.org/tor/1279757
×
×
  • Create New...