February 16, 200916 yr comment_1870414 Nije los bendic ali u sustini nista specijalno Ima i dobrih stvari ali gro je nekako genericki i prosecan i maltene sve pa na isti fazon Ne znam bas. Ja ne volim bas uticaje elektronike u muzici, a kod njih mi ne smeta. Imaju dobre tekstove... Znam da to nema veze sa muzikom, ali na neki nacin ima. Ukazuje na IQ clanova benda :) Nisam ih bas nesto mnogo slusala, ali sve sto sam cula mi se dopalo. Leaving Hollywood je, po mom misljenju (ovo sto pricam se odnosi na chamber version) sjajna pesma, i rekla bih da prevazilazi granice zanra, nekako je univerzalno dobra. To jeste samo moje misljenje, ali.. Ma, ne znam, valjda ne mogu da gledam da neko svrstava u prosek jedan od retkih elektro bendova koji mi se dopada :) Edited February 16, 200916 yr by Elisa Day
February 20, 200916 yr comment_1874141 eeee... ako tu stvar nisi slusala uzivo, nemas pojma sta si propustila!
January 27, 201213 yr comment_2465920 Дижем тему из мртвих, ал' мука ме натерала. Има неко линк за свлачење "Velocity", ал' да је цела песма, а не ова осакаћена верзија са YouTube-a? А може и за албум... и за дискографију! Остадох без већине своје музике (учите из мојих грешака: back up, people, back up!), а ових дана ми се тако слуша та песма, а торенти ме нешто не воле, и тааако.. Упомоћ?