Jump to content

sunessence

Iskreni članovi
  • Posts

    532
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sunessence

  1. sunessence

    Posao

    Morala sam da citiram, jer je ovo zapažanje zlata vredno. Prvi put u životu imam šefa takvog šefa i tek sad sam svesna koliko veliku razliku to pravi. Da sam to znala ranije, puno bih sebi živaca uštedela.
  2. sunessence

    Posao

    Vaistinu, Snajka ubola suštinu. Sve mogu da podnesem - ali kad se dotaknu onih gore detalja porođaja... ufff. I još za ručkom. Sunce im. Doduše, primetila sam jednu stvar. U prethodne dve firme gde sam radila, imali smo open plan office, pa čak i ako je bilo pretežno žensko okruženje, takve priče su uglavnom izostajale. Ovde gde smo svi po kancelarijama, okrene mi se stomak par puta dnevno.
  3. sunessence

    Obuća

    Ваистину, и мени пао на памет Novecento. Нпр овако нешто: http://www.novecento.rs/ONLINEPRODAJA/Svimodeli/Ve%C4%8Dernjaobu%C4%87a/tabid/174/ModelID/1445/ColorID/9/Default.aspx Мада су прошле године имали моделе врррло сличне овом са твоје слике, па питај дал' им је нешто остало. И да су стабилне - јесу, али су брутално неудобне.
  4. Сутра поручујем лепак. Ако са овим не успем, бацићу их. Душа ме боли да их гледам тако изломљене. Држ'те палчеве.
  5. sunessence

    Kosa

    Супер лако се наноси! Моја сестра има баш дугу косу (прелази јој пола леђа) и тимe се фарба. Одлична је фарба.
  6. sunessence

    Posao

    Хоћеш да кажеш да је у овом универзуму број правника-навијача >1 ?
  7. Хвала, народе. Поручићу после празника, па јављам како се показао.
  8. Фала добри човече. 'Ајде сад само још мало помоћи: јел' да узмем овај за пластику? Само за њега пише да лепи поликарбонат. Или ипак да узмем овај двокомпонентни епокси? Извин'те што смарам, али немам баш никаквих искуства са лепковима. До ове незгодације, за мене је све почињало и завршавало се са Loctite-ом.
  9. Где тога има? Први пут чујем за те лепкове.
  10. Поломиле су ми се омиљене наочаре за сунце. Пластичне су. Пробала сам од лепкова Loctite, Moment Univerzal и малопре онај пиштољ за вруће лепљење. НИШТА. Не знам каква је то ђаволска пластика, кад ништа неће да је залепи... Имате неку препоруку за неки индустријски лепак или шта већ? Помозите, много их волем.
  11. sunessence

    Posao

    Браво, Снајка!
  12. Јел' то она скратила косу и офарбала у тамно?
  13. Јел' мислиш на ову са 85% какаа или на ову са кремом од менте? Ове друге код мене има чак и по трафикама.
  14. Јел' неко негде видео/пробао ову нову Swisslion са 85% какаа? Иначе, ја се искрено надам да неће направити ту са кремом од менте у већој верзији. Онда сам doomed.
  15. Сваке године се изнова сетим колико сам заправо жељна јагода. Правих јагода - оних ситнијих, мало и неправилног облика, што су их сељаци паковали у новинске фишеке и од којих је цела кућа мирисала. А ови хибриди данас... кад набијеш њушку у кесу можда и осетиш оно што би требало да буде мирис јагода. А укус је, чини ми се, сваке године све гори. Тек свака пета-шеста буде слатка.
  16. О, бого мој! Викинзи и Travis Fimmel! Моје љубави из млађаних дана! Како ми је ово промакло?! Дајте неки спојлер док се торент не скине: јел' бар мало голишав у серији?
  17. sunessence

    Kosa

    Има она Palette E-нешто (мислим да је Е-6 или Е-8) са оним што зову "активатор плаве боје" и мени је из прве извукла плаву из тамносмеђе. Додуше, јесте да ми је коса само једном била фарбана у то тамносмеђе (несрећан случај - увек проверите да ли се број на туби слаже са бројем у кутији ), али - фарба је фарба. Очекивала сам катастрофу од сувоће косе након коришћења, али заиста нисам приметила икакву промену у квалитету косе након тога.
  18. sunessence

    Obuća

    Ух, брате! Буди увиђаван, па гледај да трчиш негде где нема живе душе. Double pretty please.
  19. sunessence

    Odeća

    Да, али кад виде да пробаш одећу, очигледно је да ниси ту да само разгледаш и онда ћеш већ теже да их се отресеш. Ја имам доста добро искуство са куповином у Ушћу и Делти - продавци ме стварно оставе на миру. Нарочито су ме одушевила два (геј! ) дечка (један ради у FF, а други XYZ) - нисам могла да верујем својим ушима да ми неко ко треба ту ствар да прода каже:"Не стоји ти скроз добро, немој да узимаш." или "Скупо ти је то за ту цену, боље узми ово." И редовно ме обавесте о будућим снижењима и дају промо-материјал... што би продавци и требало да раде, али углавном се направе луди.
  20. ^What he said. Double pretty please. :trep-trep:
  21. Наравно да ни не треба да је узимаш у обзир, него ми баш интересантно ово - да се "вратиш у земљу и радиш". Већина људи које знам и одлазе одавде баш због тога што не могу да нађу посао.
  22. А шта ако решиш да се вратиш у земљу, а нема посла? Питам чисто хипотетички. Али, то стоји као одлична опција - 7к евра се врати релативно лако, ако се запослиш напољу.
  23. sunessence

    Obuća

    Ђенерални, јел' то Бизетићева на аватару, или ми се привиђа?
  24. Ја мислим да је потребан просек преко 8.5. И да кандидат нема више од x година. А мислим да је x=26. Одавно ортак хтео да конкурише, па се тако нешто сећам. Ипак, треба проверити. Али сигурна сам да има неких услова које треба задовољити.
×
×
  • Create New...