July 26, 200718 yr comment_1462330 The Outcast - owa stwar wam je mnooogooo dobra! Sa ovim moram da se slozhim...
July 28, 200718 yr Author comment_1463503 da ne zna neko mozda kad se ide za zajecar? jel od prvog dana, ili od dana kada pocinje takmicenje (2 ili 3)?
July 31, 200718 yr Author comment_1466114 FS na Rock Villageu!! Banatski Sokolac, subota, 25 avgust od 19h * Van Gogh, * Irina & Storm (B i H), * Alogija, * Fitzzimons (Italija), * Sheitans (Hrvatska), * Forever Storm
August 3, 200718 yr comment_1467819 poz momcima iz forever storm-a ..slusao sam vas u dangubi i odusevljen sam skroz prvo, nosite king diamond majce (jos da ste nesto od njih odsvirali:)) a to je do jaja, a drugo svirali ste mi jednu od omiljenih pesama Iron Maidena-Caught Somewhere in time ...poz i samo tako nastavite... nego jel imate neki demo snimak? Rawk On
August 3, 200718 yr comment_1467822 FOREVER STORM je imao straaaaaaaaaashan nastup na Gitarijadi!!! svaka chast... slushala sam vas i u Kuglashu, i moram priznati da nisam ochekivala ovakvo iznenadjenje
August 5, 200718 yr Author comment_1469013 poz momcima iz forever storm-a ..slusao sam vas u dangubi i odusevljen sam skroz prvo, nosite king diamond majce (jos da ste nesto od njih odsvirali:)) a to je do jaja, a drugo svirali ste mi jednu od omiljenih pesama Iron Maidena-Caught Somewhere in time ...poz i samo tako nastavite... nego jel imate neki demo snimak? Rawk On hvala ti sto se tice demo snimka, naravno, imamo ga, mozes ga cuti na nasem myspaceu, www.myspace.com/foreverstorm FOREVER STORM je imao straaaaaaaaaashan nastup na Gitarijadi!!! svaka chast... slushala sam vas i u Kuglashu, i moram priznati da nisam ochekivala ovakvo iznenadjenje hvala ti, mada mislim da je ipak bila Danguba pozdrav!
August 5, 200718 yr comment_1469217 Deste bre ljudi, sta ima? Samo da se javimo da smo stigli hehe... lupao sam sebi samare u voznji samo da ne zaspim, znas kakva bruka bila
August 5, 200718 yr Author comment_1469225 evo, sad sam se probudio, mi smo stigli oko 8 jutros, sad odo da rucam, pa se vracam da spavam ;p
August 5, 200718 yr comment_1469233 Svaka cast za prolaz u finale,jbg nista ne osvojiste ali bice jos prilika ne brini te se.
August 5, 200718 yr comment_1469246 Forever Storm!Od Anti-DOta sve najbolje!Mi smo odusevljeni vvma!Samo gurajte i niste se ne sekirajte!
August 5, 200718 yr comment_1469306 pozdrav drugari... super ste svirali... u finalu ste zvuchali strashno dobro... ajd pa da uskoro sviramo o5 zajedno.. pozdrav p.s. Hvala za Simpsonove
August 5, 200718 yr comment_1469315 Ја сам пријатно изненађен. Врло, врло здрав хеви метал, одличне терце на гитарама. Можда само фали боље певање, или посебно певач, али и овако звучи одлично. Него, има неки демо који могу да добијем поштом, да не морам да вучем са нета, пошто сам на модему?
August 5, 200718 yr Author comment_1469326 hvala ti Bosko, posalji mi adresu na message, pa cu ti poslati do kraja nedelje
August 6, 200718 yr Author comment_1470101 hvala svim bendovima na medjusobnoj podrsci i atmosferi koja je vladala tokom citavog takmicenja!!! pozdrav za sve pa se vidimo ponovo skorije!!! poz momcima iz forever storm-a ..slusao sam vas u dangubi i odusevljen sam skrozprvo, nosite king diamond majce (jos da ste nesto od njih odsvirali:)) a to je do jaja, a drugo svirali ste mi jednu od omiljenih pesama Iron Maidena-Caught Somewhere in time ...poz i samo tako nastavite...nego jel imate neki demo snimak?Rawk On za tebe, kao i za sve ostale koji hoce demo, samo mi posalji adresu na message, i poslacu ti cim budem u mogucnostipozdrav
August 6, 200718 yr Author comment_1470128 Meni snimite za petak jedan.Ocu da se kurcim kako imam demo nema frke, ponecu ti, ti si iz Antologije, jel tako?
August 6, 200718 yr comment_1470139 Moze se tako reci Ja sam ti kao sesti clan benda,promoter,menadzer,potrcko i sve ostalo,a pre svega prijatelj Edited August 6, 200718 yr by Stormlord
August 6, 200718 yr Author comment_1470164 pozdrav i za vas, bruka je sto niste usli u finale, naravno, uvek postoji sledeca godina, ako ni za sta drugo, onda makar da nam se revansirate u fudbalu ;p