Mega_Deda Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Nabavio sam pola jedinog (self titled) albuma koji su snimili i mogu da konstatujem da je prilicno dobra przacina. Ne mogu sad bas sa necim da ih uporedim, u svakom slucaju, vredi potraziti ovo izdanje. Gitarista je inace Phil Demmel (Machine Head, ex. Vio-lence) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Ah, da, to je njegov bend posle Vio-lence, samo sto ja taj industrial thrash ne priznajem kao thrash. To, kao i kasnija Pantera, su sve mutacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 @Mega_Deda: gde može to da se nabavi? voleo bih to da čujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 nisam cuo...ako je ovo stvarno industrial thrash moracu da nabavim... takodje uzimam priliku da svima preporucim industrial thrash bend pod imenom Skrew...mnogo dobra stvar...samo se malo zajebanije nalaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega_Deda Posted February 8, 2007 Author Report Share Posted February 8, 2007 na soulseeku sam jedva nasao nekog lika koji ima taj album i skinuo sam 7 pesama, ali od tada nije bio online, fali mi jos 6 komata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 ovo ce biti zajebano naci...daj user na soulseeku da ti skinem tih 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega_Deda Posted February 9, 2007 Author Report Share Posted February 9, 2007 Ja sam Djomla, u sobama Thrash_Metal ili Metal Ovih dana cu biti online 24/7 jer ganjam par albuma, pa se posluzi slobodno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Ah, da, to je njegov bend posle Vio-lence, samo sto ja taj industrial thrash ne priznajem kao thrash. To, kao i kasnija Pantera, su sve mutacije. Objektivno kolega,koliko god da ti ne priznajes,Pantera je MNOGO bolji bend od VELIKE vecine pravih thrash metal bendova koje ti priznajes. Pjan sam i ocu da se prepirem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Nabavio sam ovaj self-titled Realno...ovo nije industrial metal...previse je ovo pop za industrial etiketu,industrial je experimentalni zanr..sme da sadrzi verseove i refrene ali ne sme da bude ovako komercijalan.Dobar je album svidja mi se...pre bi ja ovo nazvao nu metalom nego ind.metalom Postavicu vam kasnije Skrew koga zanima...pravi industrial thrash... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Verseove? Kakav ti je ovo sugavi amalgam? Imamo mi lepu rec i u srpskom, a kaze se stih, odnosno stihovi... Verseove - ccc, sta napraviste od naseg lepog jezika, to je strasno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Hand_Inn Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 ko bi drugi nego deda stavi ovako glupu temu kaljate muziku sa tim jebenim tehno govnima nije ni cudo sto je na tankard doslo manje ljudi nego na king dajmonda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 A imas li ti ikakve veze sa realnoscu da znas koji je odnos popularnosti King Diamonda i Tankarda? To bi ti bilo otpr. kao da poredis Metallicu i Testament, ne po kvalitetu nego po popularnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 @rna verse znaci i stih i strofa...a i pevusanje ja kad god nekome objasnjavam sta je pop muzika uvek koristim izraz verse...jebiga...ako kazem stih ili strofa taj ce uvek da postavi pitanje "al ti imas strofe i u experimentalnoj muzici". Nije da volim da ga koristim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 A imas li ti ikakve veze sa realnoscu da znas koji je odnos popularnosti King Diamonda i Tankarda? To bi ti bilo otpr. kao da poredis Metallicu i Testament, ne po kvalitetu nego po popularnosti. Isti slucaj je i po pitanju kvaliteta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Tesko da je i po kvalitetu, bar ne uvek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Hm, industrial/thrash metal. Ovo bi trebalo da bude dobro! Mislim da bih najviše od svega voleo da čujem grupu koja će predstavljati mešavinu Pantere i FF-a! To bi bilo super! (bar meni) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 pissing razors bi bio bend za tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Čuo sam za njih, ali ih nesam slušao. Poqšaću da ih nabavim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 (edited) slušao sam ih ja. ništa posebno. @Darthmaul: kako si skunuo album? Preko kog albuma? baš me znaima pošto bih baš voleo da ih čujem. Edited February 14, 2007 by Kinez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 @darthmaul: mislio sam da kažem preko kog programa si skinuo album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 preko soulseek-a...skini ga...ubaci me u friends list (isti mi je user i tamo) i skini ga od mene dacu ti veci upload. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Uspeh da nabavim ovo. Mada 2 pesme su kraće za koji seqnd. Dobar im je album! Krivo mi je što nesu duže trajali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts