dimmu1 Posted yesterday at 11:37 AM Report Posted yesterday at 11:37 AM Na jedno uvo uslo, a na drugo izaslo. Sve je tu da bude odlican album ali nekako kao celina nikako ne vozi. Otkako su se vratili Cosmic World Mother mi je vrhunski, As in Gardens, So in Tombs ok ali ovaj poslednji je bas mrsav. Realno mogli bi i da batale izbacivanje albuma i samo da sviraju stara izdanja koliko materijala imaju. Gledao sam ih pre dve godine gde su bas zajahali As in Gardens... promociju pa je od 9 pesama bilo 4 sa tog albuma. Nadao sam se da ce mozda biti iole slicna setlista kao ovde ali daj sta das i ovo je bila prilika mozda jednom u zivotu. Dobro se drze i Mathias je odlican uzivo, a bubnjar im sabija kako svira. Quote
Grobodan Posted yesterday at 12:01 PM Report Posted yesterday at 12:01 PM Meni je ovaj bolji od prethodnog jer su malko vratili tehno zajebancija ali opet, nije mi to skroz to. Mogli bi slobodno malo i da smanje tempo izdavanja. Quote
Recommended Posts