July 23, 200718 yr comment_1459866 Možda ne bi bilo loše da se ova tema preseli na forum Rock/Hard Rock, pošto u novom materijalu nema metal muzike, pa da izbegnemo bezrazložne rasprave....
July 23, 200718 yr comment_1459914 Danas sam dobio jos dve nove pesme i meni se ovo jako svidelo.Nema ni m od metala,a vokal se savrseno uklapa.Ovo je vise neki juznjacki rock
July 25, 200718 yr comment_1461717 Da li snimate u kućnom studiju ili u nekom od postojećih studija? Demo snimke radimo u kućnom studiju. Deo opreme sam već naveo na oficijelnom sajtu grupe i nekoliko postova iznad... Izuzetno se dobro pokazala EDIROL USB Audio Capture UA 4FX. Ima sve žive ulaze i izlaze, Phantom power, efekte, simulaciju lampaša itd., da baš sad ne reklamiram Roland previše... Album ćemo, verovatno , snimati u nekom od beogradskih studija. Već smo obavili neke razgovore, ali da sada ne odajem tajnu... Ovog puta biće i više svirki uživo, čim iskristališemo neke stvari... Najviše mesta na albumu zauzeće pesme koje podsećaju na ZZ Top, Lynyrd Skynyrd, Cream i Claptonove radove, Allman Brothers... Znam da će mnogi u početku biti razočarani što ovo nije metal svirka, ali ja muziku delim na dobru i lošu, tj onu koju mogu da slušam i onu koju ne mogu, a ne po muzičkim pravcima. Zašto biti isključiv? Bitna je energija i poruka ... A tu ćemo imati šta da kažemo...
July 25, 200718 yr comment_1461806 Slažem se u potpunosti. Išao sam da skidam pjesme sa vašeg sajta. Ne mogu skinuti pjesmu Nađi gral u sebi. Na disku mi se napravi samo neki mali zip od 39 kilobajta.
January 11, 200817 yr Author comment_1569049 Nadjoh na youtube-u spotove: Don Kihot Vrati Me U Vreme Pre Nas Edited January 11, 200817 yr by Dowla
January 12, 200817 yr comment_1569589 Nadjoh na youtube-u spotove: Don Kihot Vrati Me U Vreme Pre Nas Ima ih i na našem myspace profilu.... Omogućen je download četiri pesme u mp3 formatu: Smederevo..., Raskrsnica, ...Nebo i ...Let... ...Gral je dobio englesku verziju... Na putu je Poslednji trag svetla na ulici kiše ... Biće i nekih iznenadjenja... Btw, Daba se okačio na myspace sa svojim Imperijalnim radovima...
March 4, 200817 yr comment_1611041 Jel slusao neko nove pesme Heksagrama??? Meni su extra iako nemaju slicnosti sa oni stvarima ranije..
September 23, 200816 yr comment_1759872 Jel slusao neko nove pesme Heksagrama??? Meni su extra iako nemaju slicnosti sa oni stvarima ranije.. Cuo sam ja. Neke se ponovo rade, jer ce otpevati zenski vokal. A da, i to je novina, bend sad ima pevacicu + Daba. Nijedna pesma nece biti metal, ali ce album svakako biti kvalitetan.
November 2, 200915 yr comment_2085785 Kada sam poslusao moc istocnog vetra veoma sam se odusevio... Veoma kvalitetna stvar!!! Ima li vesti o ovom bendo , ja sam nasao samo 1 album?! Sta se desava?
November 3, 200915 yr comment_2086461 Ti malo kasnis drugar sa ovim! Edited November 3, 200915 yr by Stormlord
November 4, 200915 yr comment_2087007 Kada sam poslusao moc istocnog vetra veoma sam se odusevio... Veoma kvalitetna stvar!!! Ima li vesti o ovom bendo , ja sam nasao samo 1 album?! Sta se desava? Imaju taj jedan album, dok je drugi u pripremi(vidi prethodnu stranu). Skoro su svirali u Beogradu u Dangubi.
November 4, 200915 yr comment_2087435 ma jedva čekam da čujem novi Heksagram,Daba je odličan vokal ...a kako pročitah bice to neki rock album...mozda je i bolje ko zna