Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 677
  • Views 70.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Drogarito
    Drogarito

Inner self i mass hypnosis plz

• Drogarito
    Drogarito

Pff nikad se ne bih odlucio.Ako svirate mass hypnosis odsviracete jednu od najboljih solaza ikada A ako vam je bubnjar dobar inner self je odlicna pesma da pokaze svoj skill!!

• Drogarito
    Drogarito

FAIL cekacemo do godine da dodje neki thrash bend P Srecno!

• Author
comment_1918114
Holy fucking wars :rockdevil: Luka, zasto si ti pevao Mastera umesto onog iz ekipe +?

Pa, Ekipa + nije pravi bend, članovi se stalno menjaju, gostuju razni iz drugih bendova Dvestadvojke, a "onaj iz Ekipe +" (Lale) me pustio da im pevam, pošto mi se pevalo. :lol:

• Author
comment_1918521
Kako je dooro bilo u Za ,Fatality ako vako nastavi da prangija ima da poraste kao bend i to mnogo! :rockdevil:

Hvala, Pupče, na podršci!!!

Večeras je u Dangubi Demo Masters 7 turnir, pa ko 'oće, nek dođe, a može i da glasa za nas. :)

• 2 weeks later...
comment_1927973

Znaci ebem ti zivot,teo sam da nadjem ebene tekstove krenuo od pocetka teme,naso za 80s i procito jos koju stranu i jebote kurac kaka su se sve sranja ovde pisala!

Tauere ti si naci emo nekrofil i pozer i slusaj Seku Aleksic,jebesh bay area turbe folk! :mhihi::bigblue::)

• Author
comment_1928319
Znaci ebem ti zivot,teo sam da nadjem ebene tekstove krenuo od pocetka teme,naso za 80s i procito jos koju stranu i jebote kurac kaka su se sve sranja ovde pisala!

Tauere ti si naci emo nekrofil i pozer i slusaj Seku Aleksic,jebesh bay area turbe folk! :mhihi::bigblue::)

1. Pročitaj najdonji red mog potpisa. :P

2. Svako je jednom bio mali.

Svašta sam ja tamo pričao, i jesam i nisam znao šta govorim, ali kao što rekoh ~ bio sam mali. :lol:

:P

E, da, i textove imaš na Spejsu...

Edited by Tower...

comment_1928451

Nisam teo da ti kazem nista lose konje jedan koji si bijo mali nego to da je tema ebeno bolesna uopste,prozivke,emo frizura ,slusaj to i to...! xD

Elem ne kapiram sto si se uopste cimao ,sta nekog bole muda sta ti slusas ili kaku frizuru nosis ili dal ima jebene zvezdice u logou benda ,ahahaahahaha.......tesko je narodu ugoditi! xD

• Author
comment_1928571
Elem ne kapiram sto si se uopste cimao ,sta nekog bole muda sta ti slusas ili kaku frizuru nosis ili dal ima jebene zvezdice u logou benda ,ahahaahahaha.......tesko je narodu ugoditi! xD

Pa, baš ti to i kažem, bio sam mali, nisam im'o pojma. :lol:

comment_1928711

Najnovije informacije su stigle iz gradske bolnice a to je da je umjeteni Tauer ponajvise ozljieda zadobio u prjedjelu moshnica tacnije njeznik mu je fakat otpao,hlace su mu u djelovima a sada je samo pitanje kaj ce se zapravo zbit sa ostalim deckima iz Fatalitija,da li ce nastaviti delat ill presaltati se sa na proizvodnju elasticno navlakoudnih spermospremnica inspirisani ovim dogadjajem,ostaje da vidimo!!

• 2 weeks later...