Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 8.2k
  • Views 606.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 1969 Ford Mustang, eng: 351/V8. Kostalo me malo vise nego sam planirala da potrosim, dobrih 34.000 (3 years worth of savings ) plus dok sredim papire za insurance...

• Guest Bata Životinja
    Guest Bata Životinja

ajde, more ko mi lupa minus na notornu činjenicu da je Polo isprdak od auta?   jbt, Polo i Pasat 5 koštaju isto, i troše maltene isto, a Pasat je svemirski brod za Polo. Pre bih kupio Mercedes iz 19

• Генеральный
    Генеральный

Апсолутно се слажем са Нагузом, и само бих додао:   Ајлин, немој да купујеш ауто. Узми хеликоптер! Имаш рецимо Ми24, то ти је сад јефтиније од циганске пичке. Не верујем да је преко 800к. Јес да с

comment_1768339

Ovo je vec malo lepse, ova slika dole ukazuje na dizajn slican cls-u, nekako su im slicne te linije spustanja krova. Lep auto , trebalo bi da je malo vise beskompromisan i malo manje da lici na trojku. Sad mi se vise svidja E60 napred, jer realno je lepsa napred, dok je pozadi ova petarda lepsa, ima lepsi ugao i tako. Dajte bre ljudi , uradite je kako treba :)

comment_1768386

@Nazgul: kvari se, jebem li ga, pocelo da mi curi ulje iz kvacila, malo se cuje kao kad rikne druk lager, ali sve je to nitovano, ne moze se rasturiti i popravljati vec se menja ceo set. Ma moj auto je mnogo star, vreme je da se kupi nesto mladje. Zato i kazem, moj auto koji sad puni 10 godina poceo je da se kvari, a mogu misliti kako se tek kvare ti prastari americki automobili :(

• Author
comment_1768445
Ovo je vec malo lepse, ova slika dole ukazuje na dizajn slican cls-u, nekako su im slicne te linije spustanja krova. Lep auto , trebalo bi da je malo vise beskompromisan i malo manje da lici na trojku. Sad mi se vise svidja E60 napred, jer realno je lepsa napred, dok je pozadi ova petarda lepsa, ima lepsi ugao i tako. Dajte bre ljudi , uradite je kako treba :)

DE JA VU. Mislim da ce ipak smisliti nesto bolje i orginalnije :D

@Nazgul: kvari se, jebem li ga, pocelo da mi curi ulje iz kvacila, malo se cuje kao kad rikne druk lager, ali sve je to nitovano, ne moze se rasturiti i popravljati vec se menja ceo set. Ma moj auto je mnogo star, vreme je da se kupi nesto mladje. Zato i kazem, moj auto koji sad puni 10 godina poceo je da se kvari, a mogu misliti kako se tek kvare ti prastari americki automobili :(

E brate, sta bih ja trebao da kazem za moju dvicinu?! :) :)

Ja bih bio presretan da vozim automobil do 10 godina starosti. Moj jos malo puni 22 godine. Kekekekeke!

comment_1769214

Znaci ne sme da se poredi sa najjacim GTI, mora sa nekim slabijim? ;) I nije neupravljiv do bola, pusti ti Clarksona, on ga preprzi, ipak je to 620lf na nekih 1500kg, naravno da imaproblema sa krocenjem tolikog krda ;)

Ovaj Mustang je tako jebacki, bas je do jaja, ali nikako da mu odrade unutrasnjost da bude kako treba. I kakva je ovo rucna kocnica, smeta za saltanje brzina.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.