September 5, 200718 yr comment_1491215 E da se oglasi webmasterka i menadzerka : DARK PREACHERS on myspace Do sad sam regulisala requestowe i ostalo, ochi su mi ispale...ali sada konachno imate space! Edited September 5, 200718 yr by Gothichna
September 5, 200718 yr Author comment_1491307 Evo kao sto vidite, od sada Dark PreacherS je i na myspace-u. Posetite nas! Vidimo se
September 6, 200718 yr Author comment_1491984 Pazi sad... Gledajte sta se desava kada se gitarista melodic death benda napije kao bulja!
September 6, 200718 yr comment_1492249 OK, bila sam u skc-u, na radi vas, ali sve jedno. Tad sam vas prvi put čula i moram reći da ste me oduševili. Prijatno iznenadjenje Sve pohvale! Klavijaturista je... hmmm... mac
September 7, 200718 yr comment_1492331 Alo bre duksa!!! Uopste se nisam napio ko bulja!! Bio sam svestan svakog trenutka pre i posle slikanja sa kraljem!! Znam da mi zavidis!!!
September 7, 200718 yr Author comment_1492508 Kad se bude slikao sa Dzenanom Loncarevicem javi se!!! Faustus-Hvala ti puno.Sledeci put cemo biti jos bolji! Vidimo se
September 7, 200718 yr comment_1492726 Sve pohvale! Klavijaturista je... hmmm... mac Hmmm... Widim ja da tje se uskoro prawiti fan club za swakog chlana DP-a posebno. Btw ne znam gde sam i chiji komentar prochitala a mozda sam i sanjala ali planirate li wi nekim sluchajem neq swirq do kraja septembra??
September 7, 200718 yr comment_1492796 Hmmm... Widim ja da tje se uskoro prawiti fan club za swakog chlana DP-a posebno. Ne uzimajte me za ozbiljno, ja to samo... onako Ovom prilikom da pozdravim kolege iz Tesle, sada već bivše
September 8, 200718 yr Author comment_1492888 Ne uzimajte me za ozbiljno, ja to samo... onako Ovom prilikom da pozdravim kolege iz Tesle, sada već bivše Poz i od nas za tebe.Znaci mi se znamo?Jel ces da nas drzis u tajnosti ali ces nam reci ko si :)pozzzzzzzHmmm...Widim ja da tje se uskoro prawiti fan club za swakog chlana DP-a posebno. :)Btw ne znam gde sam i chiji komentar prochitala a mozda sam i sanjala ali planirate li wi nekim sluchajem neq swirq do kraja septembra?? Pa mozda,ali videcemo,zavisi od vremena i obaveza na faxu,ali male su sanse jer sledece nedelje ulazimo u studio i krecemo sa snimanjem promo cd-a.
September 21, 200717 yr comment_1501023 Eto i nakon visemesecnog rada ili lencarenja, uspeli smo da se skupimo konsolidujemo i snimimo prve dve stvari. I samim tim stigli do pola puta snimanja naseg promo cd-a. Uskoro cete imati prilike da cujete, ocenite i prokomentarisete pesme, naravno ukoliko imate zelje za to. See you soon...
September 27, 200717 yr Author comment_1505048 SVIRKA!!!! Sutra u gimnaziji Sv.Sava,Dark PreacherS live. Nisamo obavesteni ko sve svira i kada pocinje svirka,ali budite tamo oko 8h. Mi obecavamo super provod i extra svirku! p.s. Sviracemo COB. pozdrav,dodjite obavezno! Dark PreacherS
September 29, 200717 yr comment_1505744 Uze mi rech(enicu) iz usta Ja nikako nisam mogla doci no bitje swirki josh ...
September 29, 200717 yr Author comment_1505755 Pa ono,ok.Mi smo realno pokidali,ali bilo je svega 80 ljudi i nekih 15 likova koji su se ubijali od sutki!Ali to nisu bile standardne sutke nego nenormalne,jer smo svirali u velikoj sali sa fizicko i ljudi su se u fazonu zaletali sa 50m i tako dalje Ono,bilo je ok,kidali smo sat vremena,nisi mogao da ocekujes neku veliku atmosferu,ipak je to gimnazija,i 80 ljudi,ali nama je bilo vrh! :)Hvala svima koji su nas podrzali,videcemo se mi opet pozE da,Nidzo brate,zahvaljujem ti se u Pukijevo ime za pedalu! :)Odusevio se,oce da je kupi.poz
September 29, 200717 yr comment_1506130 Svirka je atmosferski bila dobra, LJudi koji su bili su bili ok. Oprema je bila ocajna da sam lupao u "Zepter" serpe bio bi bolje bas bubanj bezi, pedala mi spada a cinele, ja bi ih rucno slepse skovao, napravio bolji zvuk. Ocaj. Zadovoljan publikom bice bolje.
October 1, 200717 yr comment_1506877 Sto bi rekla moja baka - Sve u svoje vreme... Ljudi, opusteno, ne morate toliko da se zahvaljujete, nisam vam bubreg dao... Salim se, kad bude trebalo, javite se pa ce vi posudim ponovno...
October 1, 200717 yr comment_1507064 ajde i ja da se jawim...swirka je bila ok...mislim atmosfera, iako je sala bila SRANJE!!!al nema weze...shutke su bile hawarija, posebno kad je alexic uleteo!!! mene wrat i dalje malo boli, a proshlo je par dana, tako da.... duxa, josh nisam pregledao snimak, al dacu ti kasetu pa se ti jebi sa ubaciwanjem u komp kolko ocesh!