Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 581
  • Views 56.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_1492726
Sve pohvale! Klavijaturista je... hmmm... mac :redface:;)

Hmmm...

Widim ja da tje se uskoro prawiti fan club za swakog chlana DP-a posebno. :)

Btw ne znam gde sam i chiji komentar prochitala :) a mozda sam i sanjala :) ali planirate li wi nekim sluchajem neq swirq do kraja septembra?? :D

comment_1492796
Hmmm...

Widim ja da tje se uskoro prawiti fan club za swakog chlana DP-a posebno. :)

Ne uzimajte me za ozbiljno, ja to samo... onako :bigblue:

Ovom prilikom da pozdravim kolege iz Tesle, sada već bivše :mhihi:

• Author
comment_1492888
Ne uzimajte me za ozbiljno, ja to samo... onako :bigblue: Ovom prilikom da pozdravim kolege iz Tesle, sada već bivše :mhihi:
Poz i od nas za tebe.Znaci mi se znamo?Jel ces da nas drzis u tajnosti ali ces nam reci ko si :)pozzzzzzz
Hmmm...Widim ja da tje se uskoro prawiti fan club za swakog chlana DP-a posebno. :)Btw ne znam gde sam i chiji komentar prochitala :) a mozda sam i sanjala :) ali planirate li wi nekim sluchajem neq swirq do kraja septembra?? :D
Pa mozda,ali videcemo,zavisi od vremena i obaveza na faxu,ali male su sanse jer sledece nedelje ulazimo u studio i krecemo sa snimanjem promo cd-a.
  • 2 weeks later...
comment_1501023

Eto i nakon visemesecnog rada ili lencarenja, uspeli smo da se skupimo konsolidujemo i snimimo prve dve stvari. I samim tim stigli do pola puta snimanja naseg promo cd-a.

Uskoro cete imati prilike da cujete, ocenite i prokomentarisete pesme, naravno ukoliko imate zelje za to.

See you soon...

• Author
comment_1505755

Pa ono,ok.Mi smo realno pokidali,ali bilo je svega 80 ljudi i nekih 15 likova koji su se ubijali od sutki!Ali to nisu bile standardne sutke nego nenormalne,jer smo svirali u velikoj sali sa fizicko i ljudi su se u fazonu zaletali sa 50m i tako dalje :) Ono,bilo je ok,kidali smo sat vremena,nisi mogao da ocekujes neku veliku atmosferu,ipak je to gimnazija,i 80 ljudi,ali nama je bilo vrh! :)Hvala svima koji su nas podrzali,videcemo se mi opet ;) pozE da,Nidzo brate,zahvaljujem ti se u Pukijevo ime za pedalu! :)Odusevio se,oce da je kupi.poz

comment_1507064

ajde i ja da se jawim...swirka je bila ok...mislim atmosfera, iako je sala bila SRANJE!!!al nema weze...shutke su bile hawarija, posebno kad je alexic uleteo!!!

mene wrat i dalje malo boli, a proshlo je par dana, tako da....

duxa, josh nisam pregledao snimak, al dacu ti kasetu pa se ti jebi sa ubaciwanjem u komp kolko ocesh! :wink::bigblue::mrtav::mrgreen::D:):P;)