Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 12.1k
  • Views 513.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Vidim da niste, kad svu krivicu svaljujete na sudije.

• MOCNI SOFOKLIS 

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Idi igraj kosharku, lakshe ce da ti bude. Psihichki problemi se ne reshavaju na forumima. @Pita: Da si uchio matematiku, ne bi me ni pitao

• Author
comment_1655349
Nisam u toku sa tim poJenima za euroligu i za taj ugovor.Jel moze neko da pojasni malo...

Ko najvise od klubova do kraja sledece sezone sakupi najveci broj poena potpisuje ugovor sa Euroligom na 3 godine... Poeni se sticu osvajanjem raznih trofeja... Osvajanjem NLB Lige dobija se 16 poena, osvajanjem Nashe lige 5 poena (i direktan plasman u Euroligu sledece sezone, sto vazi samo jos ove sezone), osvajanjem kupa 3 boda, plasmanom u top 16 eurolige 7 bodova... itd. Partizan je skoro sve od ovoga osvojio i skoro izvukao max broj bodova iz svega, tako da je skoro izvesno da ce oni potpisati ugovor sa euroligom... :da:

comment_1655377
Ko najvise od klubova do kraja sledece sezone sakupi najveci broj poena potpisuje ugovor sa Euroligom na 3 godine... Poeni se sticu osvajanjem raznih trofeja... Osvajanjem NLB Lige dobija se 16 poena, osvajanjem Nashe lige 5 poena (i direktan plasman u Euroligu sledece sezone, sto vazi samo jos ove sezone), osvajanjem kupa 3 boda, plasmanom u top 16 eurolige 7 bodova... itd. Partizan je skoro sve od ovoga osvojio i skoro izvukao max broj bodova iz svega, tako da je skoro izvesno da ce oni potpisati ugovor sa euroligom... :da:

samo jos da dodam , bodovanje je pocelo od prosle sezone , tako da Partizan 90 % potpisuje ugovor , najblizi pratioci su mu mislim Hemofarm i FMP.

comment_1655428

Partizan sigurno potpisuje ugovor.To se znalo i prije ovog final foura.Imaju oko 40 bodova vise od FMP-a.

Svidja mi se pomjeranje trojke na 6,75 m.Rasirice se odbrane malo vise.Lakse ce se probijati a i Litvanci vise nece osvajati medalje na sut za tri poena ili mozda hoce :)

• Author
comment_1655584

:):):)

Ma do jaja je to, jer mnooogo ekipa pobedjuje tim sutom za 3... mada i sta kenjamo... uvezbace oni da prangijaju i sa te razdaljine... sta je to... 50cm razlike... ovi dobri prangijasi nece imati problema da opet ubadaju, al ovi malo slabiji (krilni centri i centri) ce imati omanji problem... al sve se to uvezba... Sve ce opet biti isto za manje od godinu dana... :da:

comment_1659497

To pitanje me je svrbelo od vajkada...

ali mislim da je :

1. Do jaja su uticajni u svetu.

2. Kao ucveljeni su pa im dopustaju da se takmice u evropskim takmicenjima, po meni totalno suludo...

Ma ne da su vezu potegli, nego . . .

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.