Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 12.1k
  • Views 509.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Vidim da niste, kad svu krivicu svaljujete na sudije.

• MOCNI SOFOKLIS 

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Idi igraj kosharku, lakshe ce da ti bude. Psihichki problemi se ne reshavaju na forumima. @Pita: Da si uchio matematiku, ne bi me ni pitao

comment_2395351

Ajde za Čendlera, al' brate najjači mi je ovaj sa Farmarom. Pa to je jedno od prvih NBA imena koje je došlo u ovoj sezoni :mrgreen:

Stvarno? Lol, na NBA.com je jedno od poslednjih vesti, mislio sam da je novo, jbg :mhihi:

Edited by WoS

comment_2395540

Био сам у Босни па нисам најбоље испратио ситуацију са овом реорганизацијом. Јебига анонимус сам.

Колико сам сконтао само је ФМП променио име на 5 година,покупио нам играче и узео грб? Шта се дешава после тих 5 година,воде ли се наше титуле на ту Звезду Београд сада?

comment_2395989

Tripko je ostao i bez suta od kad se nabucao , a vec smo jedared igrali bez njega , pa mi to ispada nekako logicno .

Milosavljevic je interesantan bio , mislim da se zbog iskustva malo slabije snalazio u nekim situacijama , ali je bio vise nego pristojan na pripremama . Pauniceva sprema je ipak presudila , jer ipak igra malo jacu odbranu od Branka .

comment_2395995

Tripko je ostao i bez suta od kad se nabucao , a vec smo jedared igrali bez njega , pa mi to ispada nekako logicno .

Milosavljevic je interesantan bio , mislim da se zbog iskustva malo slabije snalazio u nekim situacijama , ali je bio vise nego pristojan na pripremama . Pauniceva sprema je ipak presudila , jer ipak igra malo jacu odbranu od Branka .

bravo. kazes i ti nesto pametno nekad.

rasic je sigurniji suter od tripka, a popravio je i odbranu. a moze da odigra i keca ako treba.

zao mi zbog milosavljevica, ali se i kod njega vidi napredak, tako da mozda ode u london (nadam se da smo tamo) umesto paunica.

@trenje

bobi je ubedljivo najgori bio, ali je degenski ici sa cetiri visoka igraca.

Edited by Grob Bez Dna

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.