Jump to content

Košarka


Geozee

Recommended Posts

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=03&dd=16&nav_id=418205

 

Baš sam se pitao gde je ovaj propalitet, a on završi kod Dodika.

Kad se samo setim... krajem 90-ih, sa 18 godina je ubacio Partizanu 35 poena. Lajsna.

 

 

Ја прочитао пре пар дана да ће у Металац...ал, јбг, Додик дао више.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vujošević: "Skandalozno suđenje"

 

Vidim gomilu komentara da je Partizan pustio Cedevitu , da Zvezda ne bi isla u Evrokup , i zbog koeficijenta , meni je zao sto nije bilo prenosa pa da se vidi , ali ubedjen sam da je Partizan igrao posteno kao i uvek , ipak odigrati 3 utakmice za 5 dana , posle putovanja u Barselonu nije lako .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Јбг, игао је за себе..Ко је крив Звезди што је пуцала сваку другу у Пиониру.

На Јадрану се не зна ко пије, а ко плаћа. Сваке недеље усвајају различите одлуке. Те биће 14 клубова, па се онда иступа из лиге, а онда на крају налазе решење..ипак 12 клубова.

Share this post


Link to post
Share on other sites

jedan od komentara :

 

pratio sam tekmu na netu,12 minut 15 sudjenih lichnih gresaka Paerizanu,bez tehnuichke VUJOSEVICA,a samo 4 greshek kosarkashima,iskreno podrzavam Vujosevica bez obzira sto je greshio par puta u vezi sa sudijama,ovoga puta cvrsto stojim za njega,neverovatno je bilo gledati na internetu sta se desava,sve je govovorilo da ce vujosevic dobiti tehnichku i na kraju iskljuchnjenje,

 

 

Ako je istina poraz je neminovan , oko nebitne utakmice za Partizan se cimam , ali eto neko smatra da je namesteno...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ко ће га знати. Не би ме чудило да наши клубови иступе из лиге и пусте остале да се јебавају по словеначким и босанским селима.

 

Иначе, и Цибона дотакла дно живота.

 

http://www.sportske.net/vest/kosarka/i-cibona-pred-bankrotom-dug-9-miliona-evra-17237.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne verujem da ce to da se desi. Nas je onaj Bartolomeu,(ili kako se vec zove) pritiskao i pretio nam ako ne udjemo jos onda dok nisu svi nasi klubovi igrali ovu ligu. Nasi klubovi da istupe sama liga bi izgubila smisao. Oni to znaju i sigurno ce da izvrse pritisak na nas da ostanemo. Petpostavljam da ce doci do nekog manjeg kompromisa sa njihove strane i bice na kraju-svi srecni i zadovoljni.

 

Vise od pola klubova ima finansijske probleme. Sto neko rece sledece godine ce Cedevita i Hemofarm uz Partizan da se bore za titulu:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fascinantno je i to da 3 od 4 ekipe osnivaca lige (ciji ljudi samim tim sede u upravnom bordu lige) finansijski umiru - Cibona, Olimpija i Bosna (Buducnost se jos uvek drzi). Pored njih, Split je odavno gotov, Zvezda je u gadnim problemima, Zadar isto...i onda se desi situacija da ovi u bordu lige vuku neke poteze koji bi im omogucili malo veci priliv novca ne bi li njihovi klubovi preziveli (tipa, primiti ove Cehe u ligu jerbo su bili voljni da uplate milionce za pozivnicu). Jbg, nasi klubovi osvajaju gumu vec 5-6 godina za redom, i uvek ih ima tipa 3 u prve 4 ekipe, a niko od njih se nista ne pita povodom icega.

Edited by Pauleta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...