Jump to content

Košarka


Geozee

Recommended Posts

kad se kuruz vrne na forum.

 

karnisero:

 

odbijanje da razdvojis etnicitet od nacionaliteta tj. da prestanes da uporno i nasilno poistovjecujes oboje mozde da dovede tj. dovodi da neko ko je istog etnosa kao ti zbog tvoje drzave i onih koji nose nacionalitet zamrze taj etnos i otudjuju se od njega,i ista stvar se desava sa nacionalitetom kad neko istog nacionaliteta ali razlicitog etnosa od tvog krene da se otudjuje,kao sto vidimo sad i sa madjarima,prije sa albancima itd.nisi problem ti,vec sto vecina srba u srbiji se iz paranoje od iscezavanja drzi grcevito za to poistovjecivanje,sto je i ce vam biti kobna greska.umjesto da propagirate "srbijanca" kao pozitivnu stvar (ja da se sta pitam,to bi bio cikica sa jagodinskog piva,kad ga vidim odma' mi padne neko prase na raznju i casica domace na pamet) pa da je milo i srbinu i siptaru i kurcu palcu sto je srbijanac,vi namecete da bi se neko osjecao domacim i volio ovu zemlju mora da prilozi potvrdu porijekla i pecat iz spc da je podoban.

 

etnos je lako propagirati,i nikad do prije zadnjih 20 g. nidje kod nas nije bio sporan.on u svojoj srzi ima toliko lijepih vrijednosti i lijepu istoriju da tesko da bi neko tog etnosa njega odbacivao.nacionalitet treba propagirati,on je uzdrman.a prvo ih razdvojiti.

 

i da,

 

 

pivara1.jpg

 

'aj' pristavite nako prase.ne stimca,pravo prase na razanj.

 

 

Edited by IvoryCrownOfficial

Share this post


Link to post
Share on other sites

Благи кад гостујеш у Пешчанику? :bigblue:

 

:haha::haha:

 

@Blagoje-Ne poistovecujem ja nista,znam ja sasvim dobro razliku.Samo mi smeta taj izraz jer se uglavnom koristi podrugljivo(iskustvo iz RS),i smatram da je prikladnije ljude deklarisati kao Sumadince,Vojvodjane itd...Mrzi me dalje da objasnjavam nije ova prica za ovu temu. :pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Раднички добио Звезду. :rockdevil: Алал им кита...баш ми је драго. :bigblue: Не зато што су добили Звезду, већ зато што показују да се кошарка игра и ван БГ.

Увек Раднички, никад ФМП.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suđenje? Pa ko se to sada stalno žali, Partizan ili Zvezda? Suđenje je bilo jednako, kako se Zvezda vratila u trećoj četvrtini beše, sa nekoliko diskutabilnih sudijskih odluka u korist Zvezde, 'ajde ne budite smešni, mali ste klub, baš će sudije da uzimaju za ozbiljno nekog ko gubi od Tamiša. Onaj Bjelica bolje da ide iz broda koji tone, mnogo je dobar igrač.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doduše, u pravu si za smešno suđenje. Smešno je što vas je Radnički dobio iako je Bjelica izveo 23 slobodna bacanja, sudije su vas nonstop vraćale u meč.

Share this post


Link to post
Share on other sites

sreca pa sam bio na utakmici, u drugoj cetvrtini kod 11 razlike za Radnicki sudije sviraju 11 faulova u korist zvezde i samo 2 u korist domacina, +iskljucenje Vuksanovica za faul koji je napravio Pantic, a Vuksanovic na drugom kraju reketa, Cakarevicu 2 faula za 2 rampe itd, itd, a tehnicku su picka celava ilic i trifunovic trebali da dobiju mnogo ranije, Muta se jednom zalio i odmah dobio tehnicku

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisam gledao tu utakmicu, ali Kešelj je ionako smotan, često sam od sebe gubi lopte, te nema potrebe da se protivničkom igraču svira faul. Trenutno naš najprecenjeniji igrač, u suštini je papak najobičniji.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisam gledao tu utakmicu, ali Kešelj je ionako smotan, često sam od sebe gubi lopte, te nema potrebe da se protivničkom igraču svira faul.

 

Nije smotan nego ga apsolutno boli kita.Ali protiv Radnickog me iznenadio,uopste nije sedeo u onom svom uglu kako ima obicaj.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...