Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 11.9k
  • Views 451.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kako ranije ovo nisam video ? Pa ovo ce biti epohalno :   http://www.youtube.com/watch?v=I5Rbf_mGkcw&context=C367378aADOEgsToPDskLN5hNiZvUbh4FmXJiqQ_kO

• Spartak – Vojvodina 0:1   Opširnije sa meča: link   Slike sa meča: link           Vid, vid, imaš dobre informacije. Što reče, vratili su me u detinjstvo Još kad je iz zezanja Pantić r

• kucnuo je cas da se pogleda istini u oci i iznesu cinjenice u javnost . praznim puskama pucati necemo , redefinisanje odnosa unutar saveza svakako hocemo .   ofsajd pre prvog pogotka partizana*  

• 2 weeks later...
comment_1498283

17. septembar 2007. | Izvor: B92

Rajevac podneo ostavku

Trener fudbalskog kluba Vojvodina Milovan Rajevac podneo je ostavku na tu funkciju. Uprava novosadskih crveno-belih raspravljaće o ostavci trenera u toku popodneva. Vojvodina zauzima treće mesto na tabeli, a u subotu je ostvarila pobedu nad Mladošću iz Lučana.

Rajevac je na klupi novosadskog kluba proveo godinu dana, a sa ekipom je prošle sezone ostvario veliki uspeh, plasmanom u finale Lav kupa Srbije, a odličnim rezultatima u drugoj polusezoni izboreno je treće mesto u Meridian Superligi.

Posle uspešnog proleća ljubitelji fudbala u glavnom gradu Vojvodine očekivali su da se ekipa uključi u borbu za titulu od samog starta sezone, ali je već duel sa Partizanom u prvom kolu MSL pokazao slabosti, posebno u igri.

comment_1499178
Pa, radi valjda

Partizan 3:1 hell yeah

Partizanov sajt je posebna prica - cesto ne radi.

Inace, bas me zanima ko ce biti novi predsednik. Izgleda, Karadzic, jedini kandidat... pricala sam sa nekim kolegama i oni misle isto. Ima i onih koji misle da je Savo bio bolje resenje...heh. Ma, ko to zna. Sigurno ne tzv. novinari, koji su zalutali u nas posao...

comment_1504986

Играмо очајно, једина нада у дербију нам је комплекс који гробље има. Нису проблем играчи, проблем је онај алкос Косан којем Молина и Баркос седе на клупи, а играју којекакве будале. Има екипу за офанзивну игру, али не користимо играче који могу да играју него Анђелковића, Ђорђевића и сличне! КОСАНЕ МАРШ У КАФАНУ!!

comment_1505629
Играмо очајно, једина нада у дербију нам је комплекс који гробље има. Нису проблем играчи, проблем је онај алкос Косан којем Молина и Баркос седе на клупи, а играју којекакве будале. Има екипу за офанзивну игру, али не користимо играче који могу да играју него Анђелковића, Ђорђевића и сличне! КОСАНЕ МАРШ У КАФАНУ!!

Izvin'te, neko je zvao?

Ko je ovde trener, ti ili ja? Kada ti Piksi ukaže poverenje kao meni, onda ti sastavljaj tim. Molim lepo.

Srećno nam bilo danas, i ako mi neki baksuz pređe centar, vrti turu. Hik!

comment_1505648

dobar ti nick:)

najace kad je mentol rekao da ocekuje lepu utakmicu sutra :) .....ako spoje dva dupla pasa za 90 i kusur minuta i triput sutnu u gol bice dobro......

treba oterati bagru sto pre...... :tehkista:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.