Jump to content

Sportska kladionica


.:Thor:.

Recommended Posts

Hahaha, ja ovaj put, i svaki sledeći, bežim od Lejkersa :lol: Večeras se odlučih za hendikepe na Boston (kec, hendikep -7.5), Orlando (kec, hendikep -4.5), Atlantu (dvojka, hendikep +2.5) i Kliperse (dvojka, hendikep -6.5). Rasporedio sam to na dva tiketa :da:

 

Ono sinoć je bio čist očaj što se Lejkersa tiče. Gasol, Bynum, Artest, Barnes svi redom očajni, a Kobe u četvrtoj četvrtini kao pravi početnik, 'ajde da ubodem trojku na početku napada pa da priđemo na dva razlike' :mhihi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

gvinieja-zambija gg 3+ 2,60

 

mons-briz 2 1,95

 

ren-marselj gg 3+ 2,40

 

milan-kaljari 1 i 3+ 2.00

 

malaga-sevilja 2,35

 

uplata 40...kvota 57.19...dobitak 2.287...

 

jebi ga,opet puknem prvu tekmu na tiketu...ovo vec postaje bolesno...bio sam jako blizu da dobijem tiket...kada sam gledao kup nacija,gledao sam na koju da stavim na tiket...mogao sam i senegal...a igrao bih gg 3+ zato sto je toga bilo u 2 kola koja sam igrao,tacnije,oba puta po 2 tekme...i necu da stavim to na libiju i sengal jer opet razmisljam da su libijci juce izasli iz rovova ili cak i nisu...i opet me zajebe logika...u sledecem delu igram na libiju...izlgleda da nove vlasti tamo placaju prolaz,tako se najlakse gradi nacionalni identitet i ustolicuje vladavina...klasika-tuga jesenja...izarcunao sam da bih od tih 5 tiketa koje sam pukao od osam,imao dobit 80-90 jevreja,a ulozena kinta na svih osam ukupno je bila 350 dinara...ovo juce sam bio i najdalji,falilo mi 2 gola i velika je kvota...iskreno,sada ocekujem da za vikend odigram jedan tiket za 50 dinara da bude jak i da uleti...valjda je nemoguce pucati stalno za picinu dlaku...

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Спортинг - Беира Мар 1

Фенербахче - неки пацијенти 1

Палермо - опет неки курци 1

Сандерленд - Мидлзбро 1

Докса - ПАО 2

 

На 200 динара бих добио 1200, ал' курац, изјебао ме Сандерленд.

  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Мени већ паде тикет. :haha: Бешикташ изгубио, Осасуна је у 90. минуту, а само је један гол пао, О. Слоноваче играла 2:0... Морам да баталим ове глупости и да играм само хокеј и баскет. :da:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Živele duple šanse za hokej i hendikep za košarku :lol: Hokej, ako igrate NHL, ne preporučujem igranje na gostujuću ekipu, nikad, bez obzira na to koliko su jaki u odnosu na domaćina, SEM ako nisu u pitanju ekipe koje melju u datom trenutku. Što se domaćina tiče, Detroit, St. Louis, dve ekipe koje skoro nikad ne gube kod kuće, bez obzira na to protiv koga igrali :rockdevil: Takođe, sad je dobra prilika npr. Anaheim kome se vratio neki kao najbolji igrač, i dalje su među poslednjima ali kidaju. Preporučujem i Nešvil, koji je dobio 9 od poslednjih 10. U suštini jako je zajebano pogađati dvojke na NHL-u, ako ikako igram na goste stavljam X2 :mhihi: Možda je zanimljivo igrati i na golove. Evo pošto pratim St. Louis, na njihovim utakmicama vrlo vrlo retko bude više od 5 golova, pa vam preporučujem da na njih igrate na mali broj golova, jer su odlična odbrana i skoro nikad ne podbacuju u tom segmentu, a pored toga imaju dva odlična (od kojih je jedan All-Star) golmana, statistički primaju nešto manje od 2 gola po utakmici, a postižu nešto više od 2 :da:

 

Ja sam igrao 3+ na Maritimo-Braga :mhihi: Još neke tenise, nije danas neka ponuda, to sve prolazi, ali opet, tu je NBA :rockdevil:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Za NHL je dobra stvar, ako hoćete da se kladite na neku utakmicu, da pročitate onaj game preview na nhl.com :da: Jako su fino odrađeni tekstovi, sa kratkom analizom prethodnih susreta ekipa koje igraju, i, što je najbitnije, u kratkim crtama je objašnjeno ko je 'hot' od igrača, i, opet još bitnije, stoji spisak igrača koji su povređeni i koji neće igrati. Igrači jako često izostaju zbog povreda, najčešće sprdnji tipa posledica potresa mozga od udaraca i tako, ili npr. suspenzija, pa se valja informisati koga neće biti u postavi, i pogledati statistiku tog igrača i otprilike proceniti koliko će to uticati na ishod utakmice :da:

 

Što se Detroita tiče, oni imaju čini mi se 17 pobeda zaredom na domaćem terenu, skor 20-2-1 (pobeda-poraz-poraz posle produžetaka i/ili penala) kod kuće ove sezone, imaju odličan napad i postižu dosta golova (3. u ligi po broju postignutih, 2. u gol razlici) pa retko igraju produžetke, tako da su od svih ekipa verovatno najbolji materijal za čistog keca kod kuće :da:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Што се хокеја и НБА тиче ту готово никад не играм победника меча, већ јурим поене и голове. У НХЛ-у углавном гледам утакмице за 6+, не знам да ли сам 3, 4 пута одиграо 0-5. И, наравно, увек кеца на Детроит када игра кући. Јбг, и навијачки и реално то стављам. :bigblue: За тај привју на nhl.com се апсолутно слажем. Феноменално је одрађен.

 

Што се НБА тиче, увек гледам прво да ли игра нека екипа код које на великој већини утакмица долази више или мање поена. Ево, на пример, Бостон је једна од екипа код које углавном долази мање. Док је код Голден Стејта обрнута ситуација. А што се тиче победника меча, то кад је НБА у питању никада не играм. Онај хендикеп увек може да зајебе, а квоте на коначан исход без хендикепа су увек мизерне када је нека екипа фаворит. А опет, и то често зна да зезне.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja NBA ne pratim (o hokeju da ne govorim), tako da pojma nemam, jedva da znam ponesto o organizaciji lige, mogao bih malo da se ukljucim...

 

 

Igrači jako često izostaju zbog povreda, najčešće sprdnji tipa posledica potresa mozga od udaraca i tako

 

 

Umro sam :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...