Jump to content

Sportska kladionica


.:Thor:.

Recommended Posts

Pa da, u te dve sa golovima trenutno je postignuto po 3 gola a još je 4 minuta do kraja, neće valjda baš 3 gola neko da zabije :) Detroit ima još 13 minuta da igra, ali oni danas jure rekord NHL lige od 21 pobede zaredom na domaćem terenu, i čisto sumnjam da će dozvoliti Dalasu, koji ništa na utakmici nije uradio, da ih stigne. Ali evo San Antonio pravi probleme. E da, Lin je izgleda upravo pogodio trojku u poslednjoj sekundi za pobedu u Torontu :mhihi: 27 poena, 11 asistencija :mhihi: S vremenom će naučiti i da manje gubi lopte, ovde je izgubio celih 8.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Торонто изгубио захваљујући "феноменалној" последњој четвртини. Читавих 12 поена су постигли.

 

Бостон готов 0:3. Детроит у последњој трећини води 3:0.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovo je skoro neverovatno. Tony Parker slobodnjaci 1/4, Bonner promaši oba slobodnjaka 45 sekundi pre kraja. Spursi kao amateri igraju, mogli su da odu na 5 razlike, ali sad je 3 i, blago meni, Detroit ima napad 27 sekundi pre kraja :no:

 

I lol, Detroit iz nekog razloga šutira trojku za 2 sekunde xD Hvala Benu Gordonu na promašenoj trojci, na tehničkoj, i hvala Knightu na faulu xD

 

Amar'e Stoudemire - blocked shots: 0, blocks allowed: 7

 

Amir Johnson - blocked shots: 5, blocks allowed: 0

 

:haha:

 

Dobili Spursi jedva, još samo Portland, to ću sad lepo da gledam uz tople sendviče :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja ga ubacio bzvz možda da kvota bude preko 10, tako nešto. Malo štuca Portland poslednjih par utakmica pa ne bih baš da računam da će dobiti sa 15 razlike, mada verujem da će biti :mhihi: Da sam hteo rizikovati, uzeo bih i protiv Čikaga hendikep, igraju bez Rose-a, a Sakramento ima Cousinsa, i evo, razvalili njih dvojica i utakmica će završiti sa par poena razlike, umesto sa preko 10 ili koliko već stoji hendikep. Isti slučaj za Finiks, ali prc, 10 minuta pre utakmice javljaju da ne igraju Nash i Hill :mhihi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Večeras za NHL možda nekih 0-5 golova u utakmici Montreal-Boston. Boston igra odličnu odbranu, a ima problema sa napadom u poslednje vreme, pa bi tu moglo biti malo golova. Pitsburg verovatno nastavlja pobedničku seriju i dobija Anahajm, koji je sinoć igrao u Mineapolisu, dok su Pingvini odmarali. Vankuver bi trebalo da dobro prođe, u odličnoj su formi, poslednjih 10 nisu nijednu izgubili u regularnom toku, dok je Kolorado dosta loš sada, posle odlične igre tamo negde u januaru.

 

Za NBA nekoliko zanimljivosti i napomena. Portlandu se povredio LaMarcus Aldridge, izgleda malo ozbiljnije, sigurno neće igrati protiv Golden Stejta (i još neko vreme), treba očekivati poraz Portlanda, koji svejedno igra loše u gostima. Takođe, Gerald Wallace je neobjašnjivo loš na gostujućim terenima, pa ne vidim ko bi, sem možda Batuma, mogao da donese dosta poena protiv Warriorsa. Možda i ne bude tih 199 :) Mislim da sam tu igrao 1, sa hendikepom -3.5 :da: Uglavnom, bez Aldridgea je Portland odličan potencijal za igre manje od x poena, pogotovo kad igra u gostima, ali nisam bio rad da okušam sreću sa Golden Stejtom, ekipom koja ne uči da igra odbranu :mhihi: Boston dobija sve i da ne igra Garnett, Minesota dobija mada se Šarlotu vraća Augustin (tu je možda bolje igrati na manje poena od 189.5, malo mi je visoka granica, Šarlot ima ubedljivo najgori napad u ligi), Dalas je u odličnoj formi plus je Denver sinoć igrao utakmicu, a oni nisu. Malo rizičnije bi bilo igrati na Orlando protiv Filadelfije, Orlando u odličnoj formi, Filadelfija malo pala, Milvoki bi trebalo da dobije Nju Orleans, i tako, Clippersi dobijaju Vašington, verovatno i sa hendikepom (-13.5 stoji), Blejk i drugari sinoć odmarali a Wizardsi se raspucali u Portlandu protiv ekipe koja je bila neverovatno skenjana zbog povrede vođe ekipe (utakmica je bila odvratna za gledati, Portland mrtav, publika mrtva).

 

Eto to su skoro sve utakmice večeras :haha:

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja za večeras, pa proberite, ne može sve omanuti :mrgreen:

 

Toronto (+7,5) - San Antonio H1

Minnesota (- 10,5) - Charlotte H1

Phoeinx - Atlanta 186,5 +

Golden State - Portland 198,5 +

Milwaukee - New Orleans (+9,5) H2

 

Штета за ГС - Портланд. :(

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

E jbg. 4/5.

Portlanda sam očekivao na nekih 95 do 100 poena, a GS da ide preko 100.

Šteta, da sam pročitao Stoletov post ranije sigurno ga ne bih igrao.

Prođoše i Dalas i Klivlend opušteno, a razmišljao sam i to da igram... Biće bolje :pivopije:

 

Gledam sad šta ima za večeras i prvo što mi pada na pamet je:

 

Indiana - NJ 190,5 +

Portland - LAC 193,5 -

Chicago (- 6,5) - Boston H1

 

Do večeras ćemo ih razraditi :mrgreen:

Edited by Butterfingers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jbg, u prvom poluvremenu je bio 111 poena, a u drugom samo 73 :mrtav:

 

Večeras se Indijani verovatno vraća Granger, tako da će biti manje-više kompletni :da: Igraću na njih keca običnog verovatno. Boston ide u Čikago i Garnett opet neće igrati. E sad, da li će Rondo uspeti da napuni Watsona dovoljno da bi Celticsi mogli da imaju šanse? Hm, ne znam, ali sumnjam da Pierce i Allen mogu biti onako loši dve večeri zaredom. Ali opet, Bullsi su odmorni i željni osvete, verujem da će dobiti utakmicu. Clippersi su debili ako ne iskoriste odsustvo Aldridgea i uzmu pobedu u Portlandu. Realno oni su najjači tamo gde Blazersima fali najbolji igrač.

 

Što se NHL-a tiče legendarni St. Louis i njihovih 0-5 golova bi mogli opet da se ostvare, uz pobedu nad NY Islandersima. Igraju u LA Kingsi, ekipa sa jednim od najboljih golmana lige, i najmanje primljenih golova, sa Finiksom, koji ne blista ofanzivno, pa može i tu 0-5. Isto kod utakmice NY Rangers-Čikago, opet Rangersi sa najboljom odbranom u ligi, najboljim golmanom možda, a Čikago juri 7. uzastopni poraz, koji će verovatno i dobiti, nije zdravo kako igraju Rendžeri u poslednjim utakmicama, ali možda je bolji izbor i tu 0-5.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo malo analiza:

 

Indiana Pacers - New Jersey Nets PICK: OVER 190,5

 

Već su se dva puta sastajali u ovoj sezoni.

02.01 NJN - IP 94:108

31.01 IP - NJN 106:99

 

Dakle oba puta išlo je preko 200 poena.

Za danas su odredili granicu 190,5 što mi je malo čudno.

Verovatno je razlog to što je Danny Granger pod znakom pitanja, ali koliko vidim na nba.com

najavljuju da će večeras igrati.

Netsi u proseku postižu 92,3 poena, a primaju 100. Jedan Detroit im je pre pet dana utrpao 99 poena

u prvoj i 109 poena u drugoj utakmici, ne vidim kako bi bio problem za Indianu da ubaci stotku

što su im već dva puta ove sezone i uradili. Pri tom je sinoć Indiana imala šut iz igre samo: 32-87, protiv

Netsa bi svakako trebao biti bolji. Što se tie Netsa Brooks, Morrow i D. Williams mogu sami da utrpaju 70 poena, ostali nek'

se pobrinu za tih 21-22.

 

Portland Trail Blazers - Los Angeles Clippers PICK: UNDER 193,5

 

Dva puta su odmerili snage u ovoj sezoni:

01.01 LAC - POR 93:88

10.01 POR - LAC 97:105

 

Za razliku od ta dva susreta Portland je večeras bez najboljeg strelca Aldrigea koji je 10. januara u duelu sa Clipsima postigao 18 poena, a 01. januara 19 poena. Treba istaći da su Crafford, Wallace i Batum u tim utakmicama pružili odlične partije, tako da ne vidim Blazerse večeras preko 90 poena.

Sa druge strane Clipsi u gostima u proseku postižu 97,3 a dozvoljavaju 97 poena po utakmici. S obzirom da je Portland sinoć dozvolio jednoj izrazito napadačkoj ekipi kao što je GS samo 91 poen (a imali su 10/22 za tri poena), ne vidim Clipperse da prebacuju svoj prosek od 97 poena. Napad Portlanda je odsustvom Aldrigea dosta limitiran, što se može i videti sa samo 93 poena u mreži ekipe koja igra možda i najlošiju odbranu u ligi. Teško će preći tih 93 poena i večeras.

 

 

EDIT: Chicago - Boston ipak preskačem jer mi granica od 6,5 poena pravi probleme :mrgreen:

Edited by Butterfingers
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pošto je kvota na pobedu Clippersa bila 1.80, to sam igrao umesto poena :) Clippersi su jaki na centarskim pozicijama, gde je GS čista kanta u reketu. OK, imaju Lee-a, koji je izdominirao u odsustvu Aldridgea, ali Biedrins startni centar :lol: Mislim da Clippersi uz svoja tri dobra centra, odličnog Paula i raspoloženog Butlera mogu do pobede bez većih problema :da:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

0-5 golova za St. Louis - NY Islanders, ili ako hoćeš rizičnije, pobeda St. Louisa. Isto sa golovima može za LA - Phoenix, a možda i za NY Rangers - Chicago, ili na pobedu Rangersa; golman Rangersa brani fantastično, eno u prethodnoj utakmici u gostima u Bostonu nisu primili nijedan gol od ekipe koja je među najboljima u napadu. Takav je i Čikago, ali kada igra kako treba, a trenutno imaju 9 poraza zaredom, i na svakoj od tih 9 su primili bar 3 gola xD Mislim da sam igrao na pobedu Rangersa :da: Od ostalih, možda pobeda Filadelfije nad Bafalom :) Iskreno, više volim da igram duple šanse u NHL-u, ili broj golova, previše je ujednačena liga da bi se igralo više od 2-3 para na čistog keca ili dvojku :da:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Drago mi što razbijaju :bigblue: Njujork evo dade 6. gol na utakmici 4 minuta pre kraja :haha: St. Louis dvaput imali igrača više, dali dva gola, i još dva onako čisto radi reda :haha: Sad kad stisnu ne verujem da će Islandersi prilaziti mnogo golu u poslednjoj trećini :)

 

Cepaaaaaaaj :rockdevil:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hahaha, ovih dana se nisam nešto proslavio, ali evo igram NHL Nju Džersi-Anahajm 0-5 golova. Anahajm igra odlično, sa jako malo primljenih golova, samo 10 u poslednjih 6 utakmica, dok je na poslednjih 7 samo na jednoj bilo više od 4 gola. U tim utakmicama, da napomenem, Anahajm nije igrao samo protiv klošarskih ekipa, tu su bili i Detroit i Pitsburg. I jednima i drugima su dozvolili da postignu samo jedan gol, što je protiv Detroita koji je jedan od najboljih napada lige, i Pitsburga koji ima Malkina koje je, što bi rekli, on fire, veliki veliki uspeh. Isto sam igrao za Edmonton-Kolorado i Bafalo-Montreal, ali mislim da je za Anahajm najsigurnije.

 

U NBA sam igrao za Toronto-Šarlot manje od 185.5 poena, mnogo mi to za tako jadne ekipe što se napada tiče. Orlando je u dobroj formi, pa sam igrao na njih protiv Milvokija; po izboru može i uz hendikep (-7.5). Isto za Njujork-Nju Orleans, tu bi možda mogao i hendikep, Njujork ima 7 pobeda zaredom i Madison Square Garden je užaren kada igraju, a mislim da je hendikep -10.5 :da: Lejkersi bi trebali dobiti Finiks, moguće isto uz hendikep. Majami bi trebalo bez većih problema da dobije Klivlend u gostima.

 

Filadelfija igra protiv Dalas za koji neće igrati Terry, West i Beaubois, tako da bi tu možda bilo pametno odigrati na manje od x poena, mada je granica na 179.5, ali eto, fale tri dosta bitna igrača Dalasu, pa ostaju Nowitzki, Carter, Marion, Kidd i Odom da postižu poene :mhihi:

 

Kao bombonica može pobeda Anahajma u Nju Džersiju (kvota 3.25) i Edmontona nad Koloradom (2.45) :lol:

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo ljudi gledam sad malo za večeras, i LA Kingsi su od poslednjih 14 utakmica na 13 imali 0-5 golova, samo je u jednoj bilo 4-2, tj. 6 komada :da: Slično važi i za Finiks, koji je u poslednjih 6 utakmica primio 4 gola, a igrali su sa Vankuverom, Detroitom, otprilike najboljim ekipama u ligi :bigblue: Igra i St. Louis, verovatno standardno 0-5, a očekuje se pobeda, kod kuće imaju najviše pobeda od svih ekipa u ligi (25) a u poslednjih 19 kod kuće skor 17-0-2 (ovo 2 su porazi posle produžetka) :mhihi: Teško da u NHL-u može nešto sigurnije :bigblue:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...