Jump to content

Sportska kladionica


.:Thor:.

Recommended Posts

Večeras sam igrao samo NHL:

 

Columbus - Chicago 2 (kvota 2.00)

 

Vancouver - Toronto 1 (1.75)

 

St. Louis - Minnesota 0-5 golova (1.55)

 

Phoenix - Dallas 0-5 golova (1.70)

 

Los Angeles - Calgary 0-5 golova (1.55)

 

:pivopije:

 

Trenutno jedna u toku, Čikago vodi 2-1 posle prve trećine :pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Subotom i nedeljom budu ranije utakmice, ono, popodne da mogu ljudi klince dovesti i tako :) Čikago ubio Columbus. St. Louis vodi 3-0 posle dve trećine, mogu još dva gola da padnu, nadam se da neće više. Minesota jadna ima 10 šuteva na gol u 40 minuta, a St. Louis 26. U prevodu - ubijanje :mhihi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

E jbg nisam bio pri računaru :haha: Igrao sam keca na Majami, na Indijanu, keca na NY Rendžerse, St. Louis 0-5 golova i Florida-Anahajm isto 0-5 golova. St. Louis izgubio 3-1, Majami lako dobio Orlando, Indijana vodi 20-ak razlike, Florida-Anahajm je trenutno 1-0 posle 25 minuta igre, a Rendžersi počinju u 2 :da:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cistog keca na NY Rangers (postoji i overtime/shootout included varijanta)? Kolika ti je kvota?

 

Btw, imas li misljenje o ostalim utakmicama? :D

 

COL Avalanche v WIN Jets

VAN Canucks v EDM Oilers

 

 

DEN Nuggets v OKC Thunder

LA Lakers v PHX Suns

 

 

Razmisljam da odigram Lakerse...

Edited by Demon Seed

Share this post


Link to post
Share on other sites

pukoh na netse raspale :udri: taman se vratili brooks i lopez, jos za bakse nisu igrali bogut,gooden,jackson i opet pukose ko kerovi. iljasova imao 25 pts i 25 skokova tako nesto.

 

ubo sam sve nhl tekme sto sam odigrao devils 2, minnesota 2, detroit 1 i st.louis-blackhawks -5 , plus timberwolves 1.

 

rendzersi bi trebalo da ugaze dzeketse, prica se nesto da ce rick nash da bude trejdovan i to bas za nekog iz njujorka, raspad od ekipe realno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Realno sjebaše me baš oni, Blue Jackets dali gol minut i po pre kraja, bez golmana :lol:

 

@DS

 

Kvota je bila mizernih 1.55, čini mi se najniža kvota ikad koju sam video na pobedu domaćina, što i nije čudno pošto igra najbolja ekipa lige protiv najgore ekipe lige.

 

Jbg bio sam na forumu samo da postujem ono :haha:

 

Vidim pitao si za Edmonton, sad je kasno da kažem da će dobiti Vankuver. Ali, njihove (tu mislim na Edmonton) utakmice imaju tendenciju da budu 6+, tako je bilo u 7 od poslednjih 8 njihovih, jedino je u utakmici sa Koloradom bilo 4 gola.

 

Idem od sad tom taktikom da nađem par ekipa na koje mogu da računam što se broja golova tiče i da igram skoro samo njih i neke fikseve koji su recimo sigurni, mada eto, Rendžersi sjebaše, ali dobro, upali su u neku lošiju formu, a Jacketsi su imali neke bljeskove ludila :haha: Uglavnom, te 0-5 golova ekipe su mi trenutno St. Louis, Phoenix, Los Angeles, Anaheim i recimo Calgary. Tu bi mogli i Boston i NY Rangers, ali igraju previše promenljivo, tako da btw ne preporučujem da nešto mnogo igrate fikseve na te dve ekipe. Bolje je trenutno igrati na npr. Vankuver, koji nema poraz u regularnom toku u poslednjih 11 utakmica :mrtav: Ili naravno Detroit, posebno kad igra kod kuće, gde su dobili poslednje 22 ili 23 utakmice (naravno, ne sve u regularnom toku, ali većinu) i koji su evo dobili ekipu San Hozea koja ih je ove godine dvaput pobedila, izbacila iz plejofa prošle, i tako :bigblue:

 

Danas su na programu samo dve utakmice, potpuno nesigurne po pitanju broja golova, a i pobednici otprilike vise u vazduhu :bigblue: Igraju ekipe koje igraju previše promenljivo. Ali eno već sutra se sastaju Phoenix i Los Angeles. LA nije dao gol u poslednje dve utakmice, dok je Finiks igrao odličnu odbranu u poslednje vreme, tu ako bude više od 5 golova padaće sekire. Igra se u Finiksu, verujem da će oni i dobiti, ali 0-5 je sigurnija opcija.

da

Pojma nemam šta bih danas igrao, od ove dve u NHL verovatno ništa, biće danas čist NBA listić :bigblue: Btw ne mogu da verujem da su Netsi izgubili, ali evo zašto je bilo tako - Ersan Ilyasova 29 poena 25 skokova :red:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ništa posebno, nisam imao previše vremena za analizu a nisam očekivao da ću evo da se vraćam u stan ovako rano, pa sam odigrao na Njujork, Dalas, Finiks i San Antonio, i Oklahomu protiv Nju Orleansa sa hendikepom -11.5, gledao sam malo Nju Orleans, imaju Kejmana a ostali samo šibaju trojke. Oklahoma ima tu Ibaku koji može malo Kejmana da uspori ali imaju do jaja brze spoljne igrače koji bi trebalo malo da spuste taj procenat šuta za tri Hornetsa. Durant je sinoć imao 51 poen protiv Denvera, Westbrook 40, ako im je ostalo nešto te vatre ne brinem se :bigblue: Igrao sam ipak na kraju i NHL obe utakmice 0-5, vidim Islandersi kad idu na 6 i više golova uglavnom oni ostanu na 1 ili 2 a protivnik ih napuni sa 4-5 razlike :bigblue: Otava nešto ispala iz forme, mada su u poslednje dve bili dobri i dali ukupno 10 golova. Igrale su ove dve ekipe pre dve nedelje i bilo je 2-1 za Islanderse, pa ajd kao neka bude 0-5 :bigblue: Vašington nešto ne blista u napadu u poslednje vreme, a dve u januaru sa Hurricanesima su prošle sa po 3 gola, pa sam i to na 0-5 :bigblue: Možda odem nešto rizično da odigram za male novce do uveče, videću :) Ali verovatno ću to sačuvati za sutra kada vidim ima nekih parova koji su poprilično sigurni :da:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Звездино пролеће. :bigblue:

 

Него, одиграо за данас Монтреал - Далас и Феникс - Л.А. Кингс 0-5, Нешвил - Ванкувер и Тампа Беј - Анахајм 6+, Колумбус - Сан Хозе 2 и ЦСКА - Реал 2. Мислио сам прво и на Сан Хозе да ставим 0-5, али сам онда видео да имају три пораза за редом и да је савршена прилика за прекид те серије меч против најгоре екипе у лиги. Још су трећи на Западу, а верујем да је и њима битно да имају што бољу позицију пред плеј-оф.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...