Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 8.1k
  • Views 351.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Author
comment_1602489
Josh na pocetku teme sam rekao da Juve gubi titulu od malih ekipa , Redine i ostalih supaka , ni jedan derbi nisu izgubili ,

Juve je jebeno pokraden. Bar 9 bodova su u minusu. Krali su ih kad su igrali sa Napolijem, Parmom, i sinoc sa redjinom!

comment_1602631

104191-500.jpg

samo 1:1 sa doriom na strani.

dobro, oni vec sad misle samo na revans sa liverpulom.

p.s. jedan je ernan krespo!

when Crespo beat Castellazzi with an unstoppable flicked header from Stankovic's cross.

104185.jpg

Crespo: "Only Inter counts"

Edited by sabre

comment_1605347

prognoziram x

najvise zbog ubedljivog (i pomalo nezasluzenog) poraza u prvom delu prvenstva, mislim da ce biti super motivisani (roma) da pokazu da nisu (toliko) losiji od intera. plus, svaki bod im je vazan, treba im za drugo mesto i direktan plasman u ligu sampiona. roma ce igrati bez respekta, na pobedu, imaju dobru ekipu, vezali su par odlicnih rezultata protiv vrlo jakih ekipa (real, fiorentina) --> puni su samopouzdanja, tako da ce biti vrlo vrlo zajebano.

Edited by sabre

comment_1605673
Ала је глуп Мексес, па то је страшно.

Jeb'o mu bog majku. Mada, nisam baš siguran da je ono bilo za II žuti.

Elem, X je pošten, samo što nismo morali primiti gol u 80+ minutu. Trebao je Mancini igrati od početka, Vučinić kao krilo ništa dobro nije donio, ali kontam da ga čuva za Real. Titulu smo 99% izgubili, sad treba pokušati izbaciti Real.

comment_1605694

Jebem li ga,Real je to...a i ove godine igraju tipicno "juventusovski",na rezultat...ja ipak dajem prednost Realu,imaju izuzetno dobar rezultat,igraju kod kuce i objektivno imaju mnogo bolji tim od Rome.

Glede Inter-Roma,rezultat odgovara Juventusu,ali bi jos bolje bilo da ih je Inter spickao.'Bem ti srecu...pobede direktne rivale za LS,i onda popuse prvo na namestaljku i onda na glupost.Onaj Nedved je totalno otisao u kurac,covek je postao retard nad retardima.

comment_1605709
Jebem li ga,Real je to...a i ove godine igraju tipicno "juventusovski",na rezultat...ja ipak dajem prednost Realu,imaju izuzetno dobar rezultat,igraju kod kuce i objektivno imaju mnogo bolji tim od Rome.

sta znam, primaju dosta golova, nije mi to bas juventusovska igra... vise su igrali tako prosle godine pod kapelom.. hteli su da igraju nekakav turbo fudbal sa puno golova pa eto im ga sad...

imaju bolji tim, sto je i logicno jer imaju veci budzet , ali ne toliko mnogo bolji tim. u suprotnom ne bi pukli u prvoj nego bi izvukli bar nereseno.

jeste hrabra prognoza, ali tipujem na romu. pomalo i navijacki, naravno.

comment_1605716

Pa dobro,nije totalna juventusovska igra,tako moze igrati samo Juve...nego igra na rezultat.Jako cesto igraju 1:0,2:1...zato kazem da mi je sasvim logicno da ih u Madridu dobiju 1:0 i ajd' cao.

E jebiga sad,to sto su izgubili neznaci da nemaju mnogo bolji tim.Pa i Inter je zduvao od Liverpula 2 komada pa i dalje stoji cinjenica da imaju mnogo bolji tim.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.