Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 8.1k
  • Views 364.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

To bi bio vezni red za trofeje.Diego,Hamsik,Djovinko,Sisoko...vrlo dobro.

Da,pominje se...ali cisto sumnjam da ce ih obojicu dovesti.Ja bih voleo,ali male su sanse.

to bi im bila najbolja investivija u poslednje vreme...2 mlada,a dobra igraca...

Poklonu se u zube ne gleda , dobro nije bas poklon , ipak vrede par miliona ... :D

Pa zavisi kakav poklon.Ovakav bih odbio,nema potrebe,Juventus vec ima nekoliko takvih.I gorih. :da:

E sad kurac,Kanavaro jeste trenutno slab,ali je za sve njih zajedno doktor nauka.

Кад сам скупљао сличице СП '98, писало је Кунавера. Сећам се одлично. :)

Ја сам скупљао сличице из Турбо жвака и оне из Партизанових јаја. Добио сам курац, па су ми вратили албум са потписима свих играча. Томашевић, Луковски, Котуровић, Харис Бркић, тренер био Мута Николић...

dosenu bi mogli da zaposle kao radnika u kiosku ispred stadiona...moze da pece pljeske...

Јао, та Партизанова јајца...кад их се само сетим. :) Кокошарски фазон, Мутина јајца.

dosenu bi mogli da zaposle kao radnika u kiosku ispred stadiona...moze da pece pljeske...

:) :)

Јао, та Партизанова јајца...кад их се само сетим. :) Кокошарски фазон, Мутина јајца.

Једва сам скупио све, бар 10 картона јаја сам купио, а чоколада била одвратна. :)

ipak je odvratniji sladoled zvezde i partizana...mislim da je to delta pravila...za nijansu je partizanova lazna cokolada bila bolja od zvezdine lazne jagode...

pa onako...slabo...drugar mi prepricavao,pa sam mozda promasio nesto...ako si nasao neku vezu...

У ЦКМу су писали о домаћим сладоледима пре 4 године, па су напљували Звездин и Партизанов на исти начин као и ти.

vrlo moguce...toliko mi je puta prepricavao te varijante za sladolede da mi je to sada k'o uzrecica...

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.