Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 8.1k
  • Views 350.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1961069

A sto se tice albuma , mislim da sam popunio ili skoro popunio "Asove Partizana" a skroz popunio "euro 96" (dobio sam i loptu jer sam poslao 200 ili 300 kesica :D ) . "Mondial Italia 90" je legendarni album ... ja bih i dan danas skupljao slicice ali nema vrsnjaka za menjanje :) .

comment_1961080

Има, дођи у Београд. Скупљају се на Теразијама, све неки пензионери пуни дупликата. Имам ЦКМ у којем су их интервјуисали, сви имају преко 40 година. Бајаги скупљају за децу, а види се да су напаљени на сличице.

comment_1961099
A sto se tice albuma , mislim da sam popunio ili skoro popunio "Asove Partizana" a skroz popunio "euro 96" (dobio sam i loptu jer sam poslao 200 ili 300 kesica :D ) . "Mondial Italia 90" je legendarni album ... ja bih i dan danas skupljao slicice ali nema vrsnjaka za menjanje :) .

Italia 90 imam i ja ceo popunjen.Slicice reprezentacije UAE su bile najjace.Secam se da su imali 6-7 Mubaraka u repki.

comment_1962816
il sam se ja nesto pogresno video, :blink: il je milan pre ovog kola bio drugi na tabeli...

Bio je.I gde god gledam,i sada je drugi.Ne znam gde ste videli da je Juventus drugi.

U globalu,zadovoljan sam sa Juventusovom sezonom.Da nije bilo ona dva meseca totalnog pada bez pobede,rekao bih da je sezona uspesna (u obzir uzimam krs tim naravno).Ovako,samo sam zadovoljan.

Pojacanja na leto i skudeto! (rima do jaja).

Ono po cemu ce ova sezona seria a ostati upamcena,jeste oprastanje od fudbala trojice velikih igraca:Maldinija,Nedveda i Figa.Majstori su zasluzili penziju.

edit:nego,ko sada ide u LS?Fiorentina ili Djenova?Imaju isti broj bodova.

Edited by lemmy sixx

comment_1963058

Ne,ne vraca se.Prestaje sa fudbalom.Pricalo se da ce u Lacio,da ce nazad u Cesku,da ce potpisati sa Juventusom na jos godinu dana...ali danas je odigrao poslednju utakmicu,i pocasno je ispracen u legendu.Veliki igrac,majstor na zelenom tepihu.Svaka cast na svemu care! :pivopije:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.