Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.2k
  • Views 168.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hail Metal
    Hail Metal

Upravo tako , otisao jedan smrdljivi katalo siptar mozes mislit , fudbal nista nece izgubiti ako ne trenira vise ni jedan klub , kao sto nista nije ni dobio njegovim trenerskim radom . Najobicnije sep

• Lupas , fudbal si izmislili Englezi - cinjenica . Cigano-siptari su se u to vreme igrali po koridama a zabari plakali i jeli zabe .     Sto se tice utakmice , neke epohalne kolumne nece biti , jer

• Hail Metal
    Hail Metal

ne seri da je to on ?   lici na miru markovic .

comment_2273435

Добро, Сакић је, ваљда, био штопер. Он је у рангу Пажина.

Мита зна Томпсонове песме као азбуку. Где си то научио? :haha:

Ma kakav stoper,beka igrao.Sakic i Radmanovic bekovi,Kristic i Djorovic stoperi,

I ne zaboravi da je skoro kostao karijere Ronalda.To je cast.

comment_2273437

Добро, Сакић је, ваљда, био штопер. Он је у рангу Пажина.

Мита зна Томпсонове песме као азбуку. Где си то научио? :haha:

:haha:

ma jbg morao sam da poslusam taj album jer je CEO ali bukvalno CEO rippoff Mejdena :haha:

ne znam kako ih nije sramota a "Pocetak" je rippoff Lord of the flajz(refren)

comment_2273443

#Леми

Ја сам био убеђен да је играо штопера...чак се сећам и старих менаџера кад је играо за Леће и Самп-био штопер. Можда сам се ја зајеб'о.

#Мита

Покрао је више од Бреговића.

comment_2273571

е, овако! прво: :veseli: :veseli: :veseli: :veseli: :veseli: :veseli: :veseli: :veseli: :veseli: :veseli: :veseli:

а сад, анализа :D

мислим да се лепо видело ко је ко у светском фудбалу. одавно нисам оволико уживао као синоћ. једина лоша страна претходне вечери је то што је у Меридијану забрањено пушење :haha: али, добро, није било ствари због којих би се нервирао, тако да ми цигаре нису ни биле потребне. а период од 60тог до 70тог минута су ми најбољих 10 минута у животу! мадридски пилићари нису могли лопту да пипну! а свако друго додавање је било или петом, или кроз ноге, или петом кроз ноге!!! :lol: у сваком случају, ја сам одушевљен!!! а сада, мало објективног погледа.

коментарисаћу само "краљевски" клуб, који после синоћне утакмице може да промени име у "клуб дворских луда". Барсу нема потребе да коментаришем, јер наша игра говори сама за себе!

Роналдо - човек који не зна да игра, већ само зна да шутира са 50 метара и да врти ногама око лопте. Пујол му је објаснио неке ствари.

Бензема - он је, лик, заборавио да игра фудбал! најбоље би му било да каријеру настави у Престону, или тако неком сличном, мизерном тиму, попут Ливерпула :haha:

Пепе - једина светла тачка (ако их је уопште и било) у редовима мадридских клошара.

Мурињо - боље би му било да до краја живота ћути!

остале нећу коментарисати, јер готово да их није ни било.

јутрос ме је одушевила Ћавијева изјава након утакмице:

Изузетно ценим Муриња, али мислим да ће историја више памтити тренере попут Сакија, Кројфа, Фергусона и, наравно, Гвардиоле. Они су оставили нешто другачије креирајући игру.

а за прошлосезонски пораз од Интера, рекао је следеће:

Интер је тада имао много среће, али сећања нису нешто што се памти у фудбалу. Данас, када кажете фудбал, зна се на шта мислите - на Барселону и Шпанију!!!

за крај, само бих да додам да се на крају показало колике су пичкетине мадридски говнари! Рамос ако не буде добио казну од бар 5 утакмица, онда правде нема!

ЕДИТ: само да одговорим Принцу :lol:

Meni nije jasno kako je moguće 5:0 protiv Reala. I da je Barsa protiv Crvene zvezde igrala, ne bih se kladio da može da ih odvali 5:0.

могуће је тако што је Барселона највећи тим у универзуму, а Реал је скуп манекена. играчка вредност се не мери вредношћу трансфера!

Edited by Јарослав

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.