Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1558022

Ma meni je bio kratak. Ne možeš da se odvojiš od igre, pa je prekucaš za 3 dana. Tako me je zarazio jedino još GTA Vice City, ali mi je za njega trebalo dobrih desetak dana da ga prvi put pređem.

• Author
comment_1558140

Jedna od igrica koja zaista ima i atmosferu i grafiku (za ono vreme kad je napravljena, to je bilo pristojno). Zaista nisam neki gejmer, ali igre kao COD, BIA, PES i Mafia mi oduzimaju dah :da:

Edited by Vajar

comment_1558295

Ja sam to legalno presao. Meni je recimo bas bio trip sto je igra bolesno teska, stvarno se preznojis da je predjes.. ali kapiram da ce zbog raznog feedbacka manje hardkor igraca verovatno biti daleko vise opcija za odredjivanje tezine.

• 1 month later...
comment_1584790
Da, da, i ja koliko se secam, jedino mi je taj nivo bio tezak. Iskreno nisam uspeo da ga predjem bez cheata. Izgubio sam zivce posle par pokusaja.

Ja sam probao jednom i odmah presao na cheat...ne idu meni te voznje,uvek sam bio los u tome.

Bas me zanima na sta ce liciti dvojka...po trejleru bih rekao da ce ovo biti mnogo dobro.

• 1 month later...
comment_1637768

Bedni plagijat malo kurca...igra je teza od Mafije,ali laksa od GTA (dakle savrseno,posto je Mafija prelaka a GTA jebeno pretezak),gomila sjajnih stvari u samom gameplay-u (npr.sakrivanje iza zida dok pucas),odlicna prica (jebiga,KUM!!!) i misije...jebiga,meni je bolje.Jedina zamerka ide na postavke protivnika u lokalima koje trebas reketirati:svi su isti,i nakon vec nekoliko "odradjenih" lokala tacno znas odakle ce koji izaci.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.