February 14, 200817 yr Author comment_1593662 ko shto reche chika enclave, trazhimo novu pevaljku a shto se tiche svirke koja je trebala da bude 8. februara... jbg ispalishe nas... doshli smo tamo, odradili tonsku probu, onda se ispostavilo da smo jedini bend koji se pojavio kuda vodi sve ovo, bendovi se ne pojavljuju na svojim svirkama i to petko u skc-u bruka i sramota
February 15, 200817 yr comment_1594132 Pa ja da sam organizator ne bi ih pozvao vise u zivotu....mrs u pizdu materinu.... Mnogo klinci danas glume ludilo poz drugari
March 25, 200817 yr Author comment_1629412 uh, ovde vestu uvek sa zakashnjenjem u FF ponovo peva Dorkin josh par dana pa tje konachno biti gotov demo. delitjemo diskove na nekoj svirci uskoro. ukoliko niste chuli, Gale, gitarista FF-a je imao malu nezgodu pisalo se o tome i po novinama, pa nas netje biti na "sceni" neko vreme
March 25, 200817 yr comment_1629864 Mozda je odvratno i ruzno sto pitam ali jel bi mogao neko da mi kaze sta se tacno desilo??? Bar na private? Nadam se da je sve ok jebote...
March 30, 200817 yr comment_1633263 haha gale je sasvim OK!!! dobar je ko svinjsko rebro!xD Demo uskoro a i promocija takodje!!! ljubi vas Dorkin!
April 3, 200817 yr Author comment_1637023 11.april III giimnazija FakeFreedom, Dark Preahers i josh par bendova... delitjemo demo diskove
April 12, 200817 yr comment_1643925 Ja sam slusao jednu stvar jos dok je bila u fazi izrade. i mogu reci da bas dobro zvuci. Moj ortak je to sredjivo, pa mi pusto sto puta na dan
April 13, 200817 yr comment_1644326 Ne slusham neshto preterano HC,ali vi ste mi bash gotivni. Gledah vas u 3. gimnaziji. Svaka chast za onakav glas Dorkine.
May 6, 200817 yr comment_1662134 Mili moji, u ovom samrtnom casu moram da se obratim ovom liku koji sebe zobe "sleepy". Posto kontam da siti vodja ovoga benda, moram te priupitat nesto lijepo- jel mislite da ste boga uhvatili za karu??? Bio sam jedared na vasoj svirci...ovaj vas pjevac se raspado tamo na bini, onaj debeli gitarista zakucao u mjestu, a bubnjar je grijesio samo tako! Mozes li misliti covjece, kad odem polupijan na svirku i cujem kako bubnjar grijesi??? Gledam ove dupelizce kako pricaju ovdi sve i svasta, jedino ovaj lik duxa ima muda da kaze nesto pobogu...moracete raditi momci jos mnogo ako mislite sebe zvati ozbiljnim bendom...
May 7, 200817 yr Author comment_1662511 opushteno, svaka kritika je dobrodoshla. dalje, nisam ja VODJA benda, bend funkcionishe kao celina, nema tu glavnog lika. e sad, kao prvo treba da popravish rechnik i treba da prisustvujesh na vishe svirki da bi mogao da kazhesh bilo shta. bio si samo na jedno i kazhesh da se bio pijan... shta vishe retji. ali opushteno, ako ti se ne svidja slobodno preskochi nashe svirke ajd uzdravlje! e da... 14. maj LivingRoom SKC FakeFreedom i BoneYard! vidimo se tamo! (bitje plakat uskoro)
May 8, 200817 yr comment_1662903 opushteno, svaka kritika je dobrodoshla. dalje, nisam ja VODJA benda, bend funkcionishe kao celina, nema tu glavnog lika. e sad, kao prvo treba da popravish rechnik i treba da prisustvujesh na vishe svirki da bi mogao da kazhesh bilo shta. bio si samo na jedno i kazhesh da se bio pijan... shta vishe retji. ali opushteno, ako ti se ne svidja slobodno preskochi nashe svirke ajd uzdravlje! e da... 14. maj LivingRoom SKC FakeFreedom i BoneYard! vidimo se tamo! (bitje plakat uskoro) Doci cu ti ja na svirku, i to trijezan ovog puta, pa cemo vidjeti....