Jump to content

Sandman

Iskreni članovi
 • Content Count

  3048
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 totalno moderan

4 Followers

About Sandman

 • Rank
  Master of Metal
 • Birthday 04/22/1992

Contact Methods

Profile Information

 • Location
  mi smo sa periferije...

Profile Fields

 • Gender
  Male
 1. Meni super, vrtim je ceo dan. Jedva čekam album. I Gulch mi je superiška, naložio sam se otkad je neko kačio onaj hate5six lajv koji izuva.
 2. Samo sam jednom prevrteo album, ali baš bih voleo da ima više momenata poput refrena na Hear The Night bonusu.
 3. Premoćna verzija. Imaju u opisu i ostale akustične s tog certa. Voleo bih da ih uhvatim nekad i u ovakvom izdanju. A izašlo je i ovo pre par dana:
 4. Nemoj tako, nije samo pola sata svirke. Predgrupa je rokala dobrih 40ak min ja bih rekao. A nisu bili ni loši. Cassus iskidao, ofc. Meni čak malo i preglasno bilo, moraću nabavim one tvoje fensi čepiće. Hvala tebi i devojci još jednom što ste me ispratili, dobri ste ljudi. ❤️ Fina Refused stvar. I spot je simpa, samo ne kontam što je ovoliko zatamnjen.
 5. Baš deluje mesto kao neki Fest/Danguba fazon sa onim stolovima. Da ne ide možda neko iz BG-a sopstvenim prevozom na svirku?
 6. Pozić. Čitam ja forum barem par puta nedeljno, samo se osećam kao da nemam šta da doprinesem, a i jedva sam se setio šifre. Touche je bio toliko dobar da sam slomio cvike i šetao se sa selotejpom po Pešti ceo naredni dan. Lista skoro pa savršena. Baš mi je drago što sam čuo Green i Is Survived By. Nisam skontao to za Deafheaven plejbek, ali jesam bio u fazonu da baš dobro zvuči lik tako da nije nemoguće. A to njegovo loženje je meni bilo gotivno jbg. Vrh za Cassus. Još ih i pratim na fejsu i vidim da su na turneji al me mrzelo da kliknem jer sam kontao da nema šanse da će banuti
 7. Da ne ide neko kolima iz BG kojim slučajem na Touche Amore/Deafheaven u Budimpeštu?
 8. Hypocrisy-Carved Up nek crta ko oce
 9. Nije eksplicitno i lepo nacrtano kao Druuna, ali probaj sa Xxxombies.
 10. Meni ima neki Metropolis vajb, ali ne bih rekao da je to to.
 11. Anathema have steadily built a loyal following worldwide, and their career trajectory is unlike that of any other band in the last quarter century, and will be reflected and celebrated in reverse chronological order at a series of special 'Resonance' anniversary shows. Starting with the anthemic progressive rock of their recent work, the performance will gradually move back in time through the more gothic-oriented material of 1998’s Alternative 4 and 1996’s Eternity, all the way back to the pioneering work of 1995’s The Silent Enigma and the 1993 debut Serenades, with Patterson and White join
 12. https://mega.co.nz/#...o3mwlVNPhu0a-AY Cini mi se da sam sad dobro linkovao.
 13. Karpenter izdao album originalne muzike(iako su ga nazvali Lost Themes). http://www.rollingstone.com/movies/features/john-carpenter-lost-themes-20141216 https://mega.co.nz/#!iwNRCKyT!JpIKEYkeNy4Quw-PSxA2KCPfaayUo3mwlVNPhu0a-AY
 14. da, stvarno greota sto su nastavili sa razvitkom zvuka nakon ep-jeva i pocetnih albuma... evo sada znas i za ovaj raised fist:
×
×
 • Create New...