Jump to content

Sandman

Iskreni članovi
 • Content Count

  3053
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 totalno moderan

5 Followers

About Sandman

 • Rank
  Master of Metal
 • Birthday 04/22/1992

Contact Methods

Profile Information

 • Location
  mi smo sa periferije...

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

14929 profile views
 1. Čovek je na pravoj strani večite Dissection rasprave ovog foruma. Samo mi je čudno kako se za Unanimated pitao da li su black ili death, a za njih ne. Profi lista, inače. Ancient God Of Evil najjači album tog perioda pored Bitternessa od Desultory-ja.
 2. Evo linka za A Flood Of Light https://1fichier.com/?flke2hlzg6s1f0m22wmb
 3. Ja koliko vidim to je Supermen poster, vidi se logo. Iako taj delić lica podeća na Jane Doe. Al vrištanje može da prođe kao omaž.
 4. Izašla saradnja između Eme i Thou https://thou.bandcamp.com/album/may-our-chambers-be-full Lepo je, iako mi je produkcija malko čudna, kao da je blago tiho i muljavo. The Valley i dalje verovatno naj stvar.
 5. Vrh je novi Touche, uspeli su da mi ostanu omiljeni bend. ❤️ Tek sam se sad iskulirao od njega, vrteo sam ga po ceo dan već tri nedelje. U suštini mi je jedina mana što otprilike trećina albuma ima previše refrena, hahah. Na Deflectoru bih npr isekao onaj na kraju. Reminders je generalno baš basic po strukturi i malo njanjava ali mi je prirasla za srce nekako. Feign isto ima refren koji se ponavlja tri puta ali je kidalica. Generalno sam se plašio da će biti premekan album, ali napravili su fin balans. Come Herione i Exit Row su mi instant klasici. Vrteo sam ovih dana
 6. Meni super, vrtim je ceo dan. Jedva čekam album. I Gulch mi je superiška, naložio sam se otkad je neko kačio onaj hate5six lajv koji izuva.
 7. Samo sam jednom prevrteo album, ali baš bih voleo da ima više momenata poput refrena na Hear The Night bonusu.
 8. Premoćna verzija. Imaju u opisu i ostale akustične s tog certa. Voleo bih da ih uhvatim nekad i u ovakvom izdanju. A izašlo je i ovo pre par dana:
 9. Nemoj tako, nije samo pola sata svirke. Predgrupa je rokala dobrih 40ak min ja bih rekao. A nisu bili ni loši. Cassus iskidao, ofc. Meni čak malo i preglasno bilo, moraću nabavim one tvoje fensi čepiće. Hvala tebi i devojci još jednom što ste me ispratili, dobri ste ljudi. ❤️ Fina Refused stvar. I spot je simpa, samo ne kontam što je ovoliko zatamnjen.
 10. Baš deluje mesto kao neki Fest/Danguba fazon sa onim stolovima. Da ne ide možda neko iz BG-a sopstvenim prevozom na svirku?
 11. Pozić. Čitam ja forum barem par puta nedeljno, samo se osećam kao da nemam šta da doprinesem, a i jedva sam se setio šifre. Touche je bio toliko dobar da sam slomio cvike i šetao se sa selotejpom po Pešti ceo naredni dan. Lista skoro pa savršena. Baš mi je drago što sam čuo Green i Is Survived By. Nisam skontao to za Deafheaven plejbek, ali jesam bio u fazonu da baš dobro zvuči lik tako da nije nemoguće. A to njegovo loženje je meni bilo gotivno jbg. Vrh za Cassus. Još ih i pratim na fejsu i vidim da su na turneji al me mrzelo da kliknem jer sam kontao da nema šanse da će banuti
 12. Da ne ide neko kolima iz BG kojim slučajem na Touche Amore/Deafheaven u Budimpeštu?
 13. Hypocrisy-Carved Up nek crta ko oce
 14. Nije eksplicitno i lepo nacrtano kao Druuna, ali probaj sa Xxxombies.
×
×
 • Create New...