Jump to content

Sandman

Iskreni članovi
 • Content Count

  3058
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 totalno moderan

5 Followers

About Sandman

 • Rank
  Master of Metal
 • Birthday 04/22/1992

Contact Methods

Profile Information

 • Location
  mi smo sa periferije...

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

15005 profile views
 1. Shin Guard promenili ime i pravac. http://youtube.com/watch?v=C2B6yhIwN8I&ab_channel=HAZINGOVER Preslusao sam ovaj EP malopre. Nije mi sranje, ali je svakako 200 puta manje zanimljivo od onoga sto su ranije radili. Malo su i postali nakurčeni što se da videti ovde, al ajde ako je njima do jaja: https://www.brooklynvegan.com/shin-guard-are-now-hazing-over-talk-name-change-new-sound-new-ep/
 2. Simpa. Nadam se da će se i onaj Black Meddle part 3 desiti u nekom trenutku. Čovek zna da napravi hit, toga nam uvek treba.
 3. Jebem li ga, ja sam ovlaš upoznat s bendom(slušao sam samo Only Love), ali sam čitao i da su za neke prilike angažovali glumce da se prave da su deo benda, tako da pitanje je da li su svi iz spota zapravo članovi. Al ovo je baš prejaka priča: Koller was informed by Ballou that the band was recording a new album and would love for Koller to track drums for it. Koller has said the request was short notice, and that the recording would take place right in the middle of tracking drums for a new Converge album, which seemed "[like it would be] pretty stressful." However, Koller heard that
 4. Hitić. Novi album u aprilu. Premoćno izgleda ova ekipa koju su skupili, iako možda pola njih nije u bendu.
 5. Čovek je na pravoj strani večite Dissection rasprave ovog foruma. Samo mi je čudno kako se za Unanimated pitao da li su black ili death, a za njih ne. Profi lista, inače. Ancient God Of Evil najjači album tog perioda pored Bitternessa od Desultory-ja.
 6. Evo linka za A Flood Of Light https://1fichier.com/?flke2hlzg6s1f0m22wmb
 7. Ja koliko vidim to je Supermen poster, vidi se logo. Iako taj delić lica podeća na Jane Doe. Al vrištanje može da prođe kao omaž.
 8. Izašla saradnja između Eme i Thou https://thou.bandcamp.com/album/may-our-chambers-be-full Lepo je, iako mi je produkcija malko čudna, kao da je blago tiho i muljavo. The Valley i dalje verovatno naj stvar.
 9. Vrh je novi Touche, uspeli su da mi ostanu omiljeni bend. ❤️ Tek sam se sad iskulirao od njega, vrteo sam ga po ceo dan već tri nedelje. U suštini mi je jedina mana što otprilike trećina albuma ima previše refrena, hahah. Na Deflectoru bih npr isekao onaj na kraju. Reminders je generalno baš basic po strukturi i malo njanjava ali mi je prirasla za srce nekako. Feign isto ima refren koji se ponavlja tri puta ali je kidalica. Generalno sam se plašio da će biti premekan album, ali napravili su fin balans. Come Herione i Exit Row su mi instant klasici. Vrteo sam ovih dana
 10. Meni super, vrtim je ceo dan. Jedva čekam album. I Gulch mi je superiška, naložio sam se otkad je neko kačio onaj hate5six lajv koji izuva.
 11. Samo sam jednom prevrteo album, ali baš bih voleo da ima više momenata poput refrena na Hear The Night bonusu.
 12. Premoćna verzija. Imaju u opisu i ostale akustične s tog certa. Voleo bih da ih uhvatim nekad i u ovakvom izdanju. A izašlo je i ovo pre par dana:
 13. Nemoj tako, nije samo pola sata svirke. Predgrupa je rokala dobrih 40ak min ja bih rekao. A nisu bili ni loši. Cassus iskidao, ofc. Meni čak malo i preglasno bilo, moraću nabavim one tvoje fensi čepiće. Hvala tebi i devojci još jednom što ste me ispratili, dobri ste ljudi. ❤️ Fina Refused stvar. I spot je simpa, samo ne kontam što je ovoliko zatamnjen.
 14. Baš deluje mesto kao neki Fest/Danguba fazon sa onim stolovima. Da ne ide možda neko iz BG-a sopstvenim prevozom na svirku?
×
×
 • Create New...