Jump to content

Sandman

Iskreni članovi
 • Posts

  3058
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sandman

 1. Shin Guard promenili ime i pravac. http://youtube.com/watch?v=C2B6yhIwN8I&ab_channel=HAZINGOVER Preslusao sam ovaj EP malopre. Nije mi sranje, ali je svakako 200 puta manje zanimljivo od onoga sto su ranije radili. Malo su i postali nakurčeni što se da videti ovde, al ajde ako je njima do jaja: https://www.brooklynvegan.com/shin-guard-are-now-hazing-over-talk-name-change-new-sound-new-ep/
 2. Simpa. Nadam se da će se i onaj Black Meddle part 3 desiti u nekom trenutku. Čovek zna da napravi hit, toga nam uvek treba.
 3. Jebem li ga, ja sam ovlaš upoznat s bendom(slušao sam samo Only Love), ali sam čitao i da su za neke prilike angažovali glumce da se prave da su deo benda, tako da pitanje je da li su svi iz spota zapravo članovi. Al ovo je baš prejaka priča: Koller was informed by Ballou that the band was recording a new album and would love for Koller to track drums for it. Koller has said the request was short notice, and that the recording would take place right in the middle of tracking drums for a new Converge album, which seemed "[like it would be] pretty stressful." However, Koller heard that Rob Trujillo would be playing bass on the album, which was "the selling point" to him. In fact, Trujillo was never involved in any capacity with the album. Koller was also told by fellow Converge bandmate and Only Love's producer Kurt Ballou that the demos he was sent for this album were Converge songs, spurring him to learn them. Koller went on to say ""...essentially, I was conned into playing on this album. I was so taken aback by these weird tactics that I just went with it.”
 4. Hitić. Novi album u aprilu. Premoćno izgleda ova ekipa koju su skupili, iako možda pola njih nije u bendu.
 5. Čovek je na pravoj strani večite Dissection rasprave ovog foruma. Samo mi je čudno kako se za Unanimated pitao da li su black ili death, a za njih ne. Profi lista, inače. Ancient God Of Evil najjači album tog perioda pored Bitternessa od Desultory-ja.
 6. Evo linka za A Flood Of Light https://1fichier.com/?flke2hlzg6s1f0m22wmb
 7. Ja koliko vidim to je Supermen poster, vidi se logo. Iako taj delić lica podeća na Jane Doe. Al vrištanje može da prođe kao omaž.
 8. Izašla saradnja između Eme i Thou https://thou.bandcamp.com/album/may-our-chambers-be-full Lepo je, iako mi je produkcija malko čudna, kao da je blago tiho i muljavo. The Valley i dalje verovatno naj stvar.
 9. Vrh je novi Touche, uspeli su da mi ostanu omiljeni bend. ❤️ Tek sam se sad iskulirao od njega, vrteo sam ga po ceo dan već tri nedelje. U suštini mi je jedina mana što otprilike trećina albuma ima previše refrena, hahah. Na Deflectoru bih npr isekao onaj na kraju. Reminders je generalno baš basic po strukturi i malo njanjava ali mi je prirasla za srce nekako. Feign isto ima refren koji se ponavlja tri puta ali je kidalica. Generalno sam se plašio da će biti premekan album, ali napravili su fin balans. Come Herione i Exit Row su mi instant klasici. Vrteo sam ovih dana ona dva Svalbard singla(prvi put da sam slušao bend) i kupili su me odma. Sad baš slušam album i odličan je, taman da zameni Touche za barem dve nedelje.
 10. Meni super, vrtim je ceo dan. Jedva čekam album. I Gulch mi je superiška, naložio sam se otkad je neko kačio onaj hate5six lajv koji izuva.
 11. Samo sam jednom prevrteo album, ali baš bih voleo da ima više momenata poput refrena na Hear The Night bonusu.
 12. Premoćna verzija. Imaju u opisu i ostale akustične s tog certa. Voleo bih da ih uhvatim nekad i u ovakvom izdanju. A izašlo je i ovo pre par dana:
 13. Nemoj tako, nije samo pola sata svirke. Predgrupa je rokala dobrih 40ak min ja bih rekao. A nisu bili ni loši. Cassus iskidao, ofc. Meni čak malo i preglasno bilo, moraću nabavim one tvoje fensi čepiće. Hvala tebi i devojci još jednom što ste me ispratili, dobri ste ljudi. ❤️ Fina Refused stvar. I spot je simpa, samo ne kontam što je ovoliko zatamnjen.
 14. Baš deluje mesto kao neki Fest/Danguba fazon sa onim stolovima. Da ne ide možda neko iz BG-a sopstvenim prevozom na svirku?
 15. Pozić. Čitam ja forum barem par puta nedeljno, samo se osećam kao da nemam šta da doprinesem, a i jedva sam se setio šifre. Touche je bio toliko dobar da sam slomio cvike i šetao se sa selotejpom po Pešti ceo naredni dan. Lista skoro pa savršena. Baš mi je drago što sam čuo Green i Is Survived By. Nisam skontao to za Deafheaven plejbek, ali jesam bio u fazonu da baš dobro zvuči lik tako da nije nemoguće. A to njegovo loženje je meni bilo gotivno jbg. Vrh za Cassus. Još ih i pratim na fejsu i vidim da su na turneji al me mrzelo da kliknem jer sam kontao da nema šanse da će banuti. Vidimo se tamo!
 16. Da ne ide neko kolima iz BG kojim slučajem na Touche Amore/Deafheaven u Budimpeštu?
 17. Hypocrisy-Carved Up nek crta ko oce
 18. Nije eksplicitno i lepo nacrtano kao Druuna, ali probaj sa Xxxombies.
 19. Meni ima neki Metropolis vajb, ali ne bih rekao da je to to.
 20. Anathema have steadily built a loyal following worldwide, and their career trajectory is unlike that of any other band in the last quarter century, and will be reflected and celebrated in reverse chronological order at a series of special 'Resonance' anniversary shows. Starting with the anthemic progressive rock of their recent work, the performance will gradually move back in time through the more gothic-oriented material of 1998’s Alternative 4 and 1996’s Eternity, all the way back to the pioneering work of 1995’s The Silent Enigma and the 1993 debut Serenades, with Patterson and White joining the band onstage for a historic reunion. Napalio sam se. Al skupa je karta, oko 3500 u dinarima edit: ne znam zasto su crna slova koji kurac
 21. https://mega.co.nz/#...o3mwlVNPhu0a-AY Cini mi se da sam sad dobro linkovao.
 22. Karpenter izdao album originalne muzike(iako su ga nazvali Lost Themes). http://www.rollingstone.com/movies/features/john-carpenter-lost-themes-20141216 https://mega.co.nz/#!iwNRCKyT!JpIKEYkeNy4Quw-PSxA2KCPfaayUo3mwlVNPhu0a-AY
 23. da, stvarno greota sto su nastavili sa razvitkom zvuka nakon ep-jeva i pocetnih albuma... evo sada znas i za ovaj raised fist:
×
×
 • Create New...